gyakran használd, tudod mit jelent a wi-fi?

A mai digitális korszakban mindenképpen szükségünk van Wi-Fi-re. De tudod, mi a banda jelenti a Wi-Fi-t? Itt mondja Jaka!

Internet. Ez az egy szó az egyik dolog, amire a digitális korszakban leginkább szükségünk van, mint most. Egy nap az internet nélkül úgy tűnik, hogy a világ véget ér.

Az egyik technológia, amely lehetővé teszi számunkra az internet élvezetét, a Wi-Fi. Jaka biztos abban, hogy mindannyian használták a Wi-Fi-t. De, tudod-e a Wi-Fi-t jelenti?

Ha tudod, akkor nagyszerű vagy! Ha nem tudod, ne csüggedj. Jaka megmondja a Wi-Fi-t jelenti funkciókkal kiegészítve!

Mi a Wi-Fi

Wi-Fi olyan technológia, amely rádióhullámokat használ a hálózati kapcsolat biztosításához. A Wi-Fi kapcsolatot vezeték nélküli adapter segítségével készítik el Csatlakozási pont.

Mi az a hotspot? Ami világos, az nem meleg hely. Hotspot a környék router vezeték nélküli hálózat, amely csatlakozik ahhoz, hogy lehetővé tegyük számunkra az internet vezeték nélküli elérését.

A Wi-Fi története

A Wi-Fi meglehetősen hosszú múltra tekint vissza. A Wi-Fi-t először 1997-ben bocsátották nyilvánosság elé, amikor bizottságot neveztek ki 802.11 alakított.

Ennek a bizottságnak a megalakulása váltotta ki az alkotást IEEE802.11 amely a vezeték nélküli helyi hálózati kommunikáció meghatározására vonatkozó szabványhalmazzá válik. Ez az alapja a Wi-Fi hálózatnak.

Mint korábban kifejtettük, a Wi-Fi rádióhullámokat használ a jelek továbbításához. A Wi-Fi kétféle frekvencián működik, azaz: 2,4 GHz és 5Ghz.

Wi-Fi funkció

Eddig azt tudjuk a Wi-Fi-ről, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy csatlakozzunk az internethez, hogy szörfözhessünk böngésző közösségi média. A Wi-Fi nem csak ez.

Először is, a Wi-Fi több eszközt is csatlakoztathat kábel nélkül. Tegyük fel, hogy egy vállalatnál hat PC van. Mindezek a számítógépek Wi-Fi hálózat használatával összekapcsolhatók egymással.

Mivel csatlakozik, közvetlenül küldhetünk adatokat. Amellett, hogy gyorsabb, az adatok küldése a Wi-Fi segítségével praktikusabb és hatékonyabb is.

Szóval, Jaka megemlített egy kicsit a Hotspotról, igaz? Nos, az okostelefonunk modemként használható a funkció bekapcsolásával hotspot megosztás a mobiltelefonján. Használhatjuk ezt a funkciót a Gang Wi-Fi-vel!

Jelzi a WiFi-t

Meglepő módon sokan nem tudják, mit jelent a Wi-Fi. Valójában az ApkVenue biztos abban, hogy sokan használják ezt a technológiát.

A Wi-Fi jelentése Vezeték nélküli hűség vagy indonézül válik bizalom a vezetéknélküliben.

Talán arra gondolt akkoriban, hogy a kábel korszaka hamarosan véget ér, és helyébe a technika lép vezeték nélküli. Ennek van egy pontja, mert ma már sokféle technológia áll rendelkezésre vezeték nélküli.

E szokatlan szavak miatt sokan nem tudják, mit jelent a Wi-Fi.

Bónusz: Hogyan lehet felgyorsítani a Wi-Fi kapcsolatot

Nos, ha Wi-Fi-felhasználó vagy, aki gyakran panaszkodik a lassú internetre, az ApkVenue néhány tippet ad a bandának, így gyorsabban elérheti az internetet.

1. HP a legújabb Wi-Fi technológiával

Természetesen az újabb Wi-Fi technológia annál gyorsabban fut az interneten. Általában a legújabb mobiltelefonok a legújabb technológiával vannak felszerelve.

Tehát, ha a mobiltelefon régi iskola, talán itt az ideje, hogy kicserélje mobiltelefonját, banda! Nem kell sok pénzt költeni, mert az ApkVenue ajánlást kínál jó olcsó mobiltelefonokra!

2. A megfelelő pozíció megtalálása

A vezeték nélküli kapcsolat miatt természetesen nem látjuk, hol van a Wi-Fi jel. Ezért előfordulhat, hogy az internet lassú, mert a helyzeted nem megfelelő.

Keresse meg a legjobb pozíciót anélkül, hogy csökkentené a kényelmét az interneten. Ha teheti, keressen egy közeli helyet router Wi-Fi.

3. Kerülje az egyéb elektronikákat

A körülöttünk lévő egyéb elektronika megzavarhatja a Wi-Fi jelet, bandát. Csak mondd mikrohullámú sütő. Ezért próbáljon meg ne kerülni más elektronikus tárgyak közelébe.

4. Az alkalmazás használata.

A fenti három módszeren kívül számos olyan alkalmazás létezik, amelyek segítségével megerősítheti a Wi-Fi jelet. Bármi? Csak álljon meg Jaka írásánál, amely garantáltan működik!

Szóval, most már tudod, mi a banda jelenti a Wi-Fi-t? Jaka ismételje meg, a Wi-Fi a helyén áll Vezeték nélküli hűség igen banda.

Kérdezze meg barátait, az ApkVenue biztos, hogy sokan nem tudják. Remélhetőleg ez a cikk hasznos!

Olvassa el a cikkeket is Wi-Fi vagy más érdekes cikkeket a Fanandi Ratriansyah


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found