12 alkalmazás filmek ingyenes és legális megtekintésére Android telefonokon

Ez az ingyenes filmnézési alkalmazások listája opció lehet azok számára, akik zavarban vannak a filmnézési szolgáltatások keresésétől. Töltse le az alkalmazást itt!

A filmnéző alkalmazás ma már szórakoztató alkalmazás azok számára, akik otthon vagy a legközelebb állókkal szeretnének filmet nézni.

A filmnézés valóban a legmegfelelőbb tevékenység a kikapcsolódáshoz, de ha minden nap filmeket néz a színházakban, hoppá, mazsola lehet, banda.

Szerencsére most könnyen megnézheti a legújabb és legjobb mozifilmeket egy olyan alkalmazáson keresztül, amelyhez hozzáférhet az Android telefonján.

Ne aggódj! Ajánlást ingyenes filmnéző alkalmazás az alábbiak legálisan, valóban elérhetőek! Kíváncsi vagy a listára? Gyere, figyeld!

Azoknak, akik szívesen néznek mozifilmet online ingyen, biztosan már tudja, hogy az oldalak kedvelik IndoXXI, LK21, és a hasonló már le van tiltva, nem?

Ahelyett, hogy meglátogatna nézési oldalakat és Letöltés ingyenes filmek az interneten, amelyek egyértelműen illegálisak, jobb Letöltés ingyenes filmnéző alkalmazások, például a következő, banda.

De ne feledje, hogy az alkalmazásban szereplő összes filmtartalom nem élvezhető ingyen. Szükséged van fizessen előfizetési díjat az alkalmazás összes prémium funkciójának feloldásához.

Nos, most csak egyenesen a cikk fő pontjára, nevezetesen az alkalmazásra térünk folyam a legjobb mozifilmek szuper teljes kollekcióval.

Van valami? Azonnal nézze meg az egészet lent, banda!

1. Netflix (2021-ben a legjobb Cinema Watch alkalmazás)

Netflix szolgáltató folyam a világ legnagyobb film- és tévésorozata. Sok jó film és sorozat, amelyeket a Netflixen keresztül élvezhet.

A Netflix nemcsak filmeket és sorozatokat nyújt, hanem saját filmeket és tévésorozatokat is készít, amelyeket kizárólag a közvetítés alatt sugároznak felület ez.

A kedvenc filmjeit 30 napig ingyen nézheti meg Ingyenes próbaverzió hitelkártyával regisztrálva a filmnéző alkalmazásba ezen a laptopon és mobiltelefonon.

Ezt követően szabadon választhat, hogy előfizet-e a Netflixre vagy sem., Gang.

RészletNetflix
FejlesztőNetflix, Inc.
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés500 000 000 és több
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Letöltés Netflix alkalmazás itt:

Apps Entertainment Netflix, Inc. LETÖLTÉS

2. Mozi doboz

A következő ingyenes mozimegtekintő alkalmazás az Mozi doboz. Nem csak nézésre, de a Cinema Box is egy alkalmazás Letöltés ingyenes filmek.

Ha azt szeretné, hogy egy alkalmazás ingyenes filmeket nézzen kvóta nélkül az Androidon, és online nézze meg őket offline, először letölthet filmeket és megnézheti őket anélkül, hogy félne, hogy elfogy a kvóta.

Valójában ez az alkalmazás vitathatatlanul hasonlít a YouTube-ra, mert biztosítja csatorna különösen azok számára, akik szeretnek nézni Zene videó (MV) egy híres énekes vagy együttes.

RészletMozi doboz
FejlesztőTartály
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés500 000 és több
Értékelés3.7/5 (A Google Play)

Letöltés Itt van a Cinema Box alkalmazás.

3. iflix

Ha olyan alkalmazást szeretne találni, amely legalkalmasabb indo alfilmek, például a Netflix nézésére szolgál, megpróbálhatja megnézni az úgynevezett alkalmazást iflix, banda.

iflix összeállt termelőház több film bemutatja a filmet kizárólag. Például film Új gazdag emberek, Szerelmes levél Starlának, és még sok más.

Ez az indonéz filmnézési alkalmazás lehetővé teszi több film megtekintését anélkül, hogy fizetnie kellene. A korlátlan hozzáféréshez azonban meg kell vásárolnia a prémium verziót.

Részletiflix - Filmek, tévésorozatok és hírek
Fejlesztőiflix Sdn Bhd
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret24 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Letöltés iflix alkalmazás itt:

Apps Entertainment iflix Sdn Bhd LETÖLTÉS

4. Genflix 2.0

Továbbá létezik egy ingyenes és legális filmalkalmazás Genflix 2.0. Ez az egyetlen alkalmazás viszonylag új, összehasonlítva a cikk összes alkalmazásával.

Az itteni filmgyűjtemény elég nagy. Indonéz filmektől, hollywoodi filmektől, thai filmektől kezdve az ingyenesen élvezhető futball közvetítésekig.

Fizetéssel Havi 49 ezer IDR, minden tartalmat hirdetések nélkül élvezhet, Letöltés ingyenes filmek, akár három különböző eszközön is használhat fiókokat.

RészletGenflix 2.0
FejlesztőLestari Citra Fesztivál
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret7,4 MB
Letöltés500 000 és több
Értékelés3.1/5 (A Google Play)

Letöltés A Genflix 2.0 alkalmazás itt van:

Termelékenységi fesztivál Citra Lestari Apps LETÖLTÉS

5. Viu (koreai filmnéző alkalmazás)

Az 5. számnál ott van Viu amely lehetõség lehet azok számára, akik szeretnek koreai drámákat nézni. Valójában Viu különféle japán és más ázsiai drámákat is szolgáltat.

Nem csak a Viu számos népszerű sorozatot és filmet is kínál a szomszédos országokból, például Malajziától Indiáig. Ez a legjobb filmnéző alkalmazás valóban legális.

A Viu egy olyan alkalmazás is, amely indiai felirattal rendelkező thai filmeket néz, amelyek ingyenes ázsiai film- és drámatartalmat is kínálnak. Csak annyit kell tennie, hogy prémium felhasználónak kell lennie ahhoz, hogy exkluzív tartalmat érhessen el a Viu-n.

RészletViu - legújabb koreai és ázsiai dráma, Indo Sub
FejlesztőVuclip mobil videó
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret13 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Letöltés A Viu alkalmazások itt vannak:

Alkalmazások Szórakozás Vuclip Mobile Video LETÖLTÉS

6. Amazon Prime Video

amazon az Egyesült Államok egyik technológiai vállalata, amely az ágazatra koncentrál e-kereskedelem. Csakúgy, mint a Google, az Amazon vállalkozása is mindenhova behatolt.

2006 óta az Amazon szolgáltatást nyújt folyam nevezett Amazon Prime Video. Ez a legjobb filmnéző alkalmazás rengeteg címet biztosít, amelyeket megnézhet.

Mivel az Egyesült Államokból származik, mint a Netflix, az alkalmazás előfizetési ára meglehetősen drága, banda. Ennek ellenére az ár megéri, valóban, ugyanaz a tartalom biztosított.

RészletAmazon Prime Video
FejlesztőAmazon Mobile LLC
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés100 000 000 és több
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Letöltés Amazon Prime Video alkalmazás itt:

Amazon Mobile LLC Videó és audio alkalmazások LETÖLTÉS

7. Viki

Viki egy filmnéző alkalmazás az iPhone-on és az Androidon, amelynek központja az Egyesült Államokban található. Viki a vállalat leányvállalata is e-kereskedelem japán óriás, Rakuten.

Amellett, hogy népszerű, mint koreai filmek megtekintésére alkalmas alkalmazás, Viki a legjobb ázsiai drámákra is összpontosít, kezdve a koreai drámákkal, a kínai drámákkal és még sok mással.

Élvezheti kedvenc K-Pop csoportjainak zenei videóit is. A Viki továbbra is ingyen használható, bár nem HD minőségű, és vannak hirdetések.

RészletViki: Koreai drámák, kínai filmek és drámák
FejlesztőViki, Inc.
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Letöltés Viki alkalmazás itt:

Apps Entertainment Viki, Inc. LETÖLTÉS

Több ...

8. FOGÁS +

Alkalmazás folyam a következő indonéz alfilm az CATCHPLAY +. Ez az egy alkalmazás rendelkezik könyvtár elég teljes film, tudod.

A filmből kiindulva akció, drámák, vígjátékok és még sok más. A CATCHPLAY + filmek gyűjteménye is folyamatosan jelen van frissítés.

Ennek az egyetlen alkalmazásnak még egy előnye van, bandák. tudsz kölcsönöz filmeket ha csak bizonyos filmek nézése érdekel. Természetesen gazdaságosabb, mint mozifilmeket nézni.

RészletCATCHPLAY + Legújabb kasszasiker
FejlesztőCatchplay
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret21 MB
Letöltés500 000 és több
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Letöltés A CATCHPLAY + alkalmazás itt van:

Apps Entertainment Catchplay LETÖLTÉS

9. GoPlay

Menj játszani egy szolgáltatás folyam legújabb filmjei Gojek. Ez a szolgáltatás azoknak szól, akiknek tetszik folyam a legjobb filmeket.

A GoPlay tartalma nem annyi, mint az alkalmazás folyam Egyéb. Természetesen, mivel ezt az alkalmazást csak 2019 végén bocsátották ki, banda.

Ez a legújabb indonéz mozi néző alkalmazás olyan műsorokat kínál, mint a Wiro Sableng és más indonéz filmek.

A GoPlay egyik különlegessége, hogy kapcsolódik a Gojek alkalmazáshoz, és különféle vonzó promóciókat kínál, ha olyan szolgáltatásokat használ, mint pl. GoPay, GoFood, és mások.

RészletMenj játszani
FejlesztőPT. A Nemzet Gyermekeinek alkalmazása
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret21 MB
Letöltés100 000 és több
Értékelés2.7/5 (A Google Play)

Letöltés GoPlay alkalmazás itt:

Apps Utilities PT. A Nemzet Gyermekmunka alkalmazásának letöltése

10. HBO GO

A listán található egy másik ingyenes mozifilm-alkalmazás HBO GO, mégpedig szolgáltatás igény szerint streaming egy prémium televíziós hálózat tulajdonában van, HBO.

Ha szereted nézni az eredeti HBO tévésorozatokat, mint a Trónok harca, Őrség, vagy Szilícium-völgy, HBO GO a megfelelő alkalmazás az Ön számára.

Ha még nem ismeri, akkor sem kell aggódnia a TV alkalmazás miatt online filmeket is biztosít mainstream mások, akik biztosan tetszeni fognak, bandák.

RészletHBO GO
FejlesztőHBO Asia
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret9,1 MB
Letöltés1.000.000 és több
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Letöltés az HBO GO alkalmazás itt van:

Apps Utilities LETÖLTÉS

11. MAXstream

A Telkomsel hálózattal rendelkező kártyahasználók számára az alkalmazás is élvezhető MAXstream különféle kényelemmel.

Ezenkívül a MAXstream további érdekes tartalmakat is kínál, például filmeket és tévésorozatokat különböző kategóriákból, bandákból.

Sajnos csak a MAXstream tartalmakhoz férhet hozzá, ha a Telkomsel hálózatot használja, nem pedig WiFi-n keresztül. Tehát készülj fel kvóta vásárlására, mielőtt filmet, bandát nézel.

RészletMAXstream
FejlesztőTelkomsel
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret38 MB
Letöltés10 000 000 és több
Értékelés3.8/5 (A Google Play)

Letöltés MAXstream alkalmazás itt:

Telkomsel Apps Entertainment LETÖLTÉS

12. Tubi TV

Végül az APK-ban, hogy megnézzem a legjobb filmet, ezúttal van Tubi TV amelyet az ApkVenue ajánl azoknak, akik szeretnek filmeket vagy tévésorozatokat nézni anti mainstream.

A Tubi TV vitathatatlanul sok klasszikus stílusú műsort kínál, amelyeket ritkán találhat meg a szolgáltatásban folyam mások, például a Netflix, az HBO GO és mások.

Ez az alkalmazás különféle szolgáltatásokat is kínál, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára, például a filmek rendezését megjelenési dátum, időtartam, minősítés vagy műfaj szerint.

RészletTubi TV - Ingyenes TV és filmek
FejlesztőTubi TV
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret23 MB
Letöltés50 000 000 és több
Értékelés4.6/5 (A Google Play)

Letöltés itt van a Tubi TV alkalmazás:

Apps Entertainment LETÖLTÉS

A legális filmek nézésének előnyei APK összehasonlítva Folyó Illegális filmek

Fotóforrás: pexels.com (Nézzen mozifilmet online valójában ezt a fiatalabb generáció nagyon kedveli)

Annak ellenére, hogy nem érheti el teljes mértékben a fenti alkalmazásokat ingyen, számos előnnyel járhat, ha legális filmnéző alkalmazásokat használ.

Lehet, hogy az Ön által kapott előnyöknek nincs közvetlen hatása, de mindenképpen hozzájárulhat ehhez, például:

  1. Támogatja a filmipar fejlődését, ez azért van, mert a filmesek szellemi tulajdonjogainak (HaKI) garantálása. Sőt, nem is áramlik pénz a szolgáltatásokba folyam illegális, mint az LK21, amelynek jövedelme az előrejelzések szerint akár napi 80 millió Rp.

  2. Biztonságos és mentes a támadásoktól rosszindulatú, mert azonnal használni fogja a fejlesztő által támogatott hivatalos alkalmazást, amely hivatalosan elérhető vagy a Google Play Áruház Androidra vagy az App Store áruházban az iPhone számára.

  3. Nincs több bosszantó hirdetés, annak ellenére, hogy amikor az ingyenes lehetőséget választja, a hirdetés továbbra is megjelenik, banda. Ez a hirdetés azonban határozottan biztonságos, ellentétben a weboldal szolgáltatásaival folyam illegális filmek, főleg pornográfia és szerencsejátékokkal kapcsolatos hirdetések formájában.

Így Jaka cikke az ajánlásokról filmnéző alkalmazás a legjobb ingyenes és legális. Szeretsz ma is kalóz mozit nézni?

Már nem kell fizetni a moziba, tényleg. Élveznie kell a fenti alkalmazásgyűjteményben biztosított ingyenes és fizetős tartalmat.

Találkozunk még egyszer az ApkVenue egy másik érdekes cikkében. Ne felejtsen el véleményének formájában nyomot hagyni a rendelkezésre álló megjegyzések oszlopban, banda.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba.