útmutató fanny mobil legendák

Nehéz használni a Fanny-t a Mobile Legends-ben? Talán rosszul használja, próbálja meg látni ezt a Fanny Mobile Legends útmutató srácokat!

Fanny az egyik Mobile Legends hős, akinek szerepe van Orgyilkos. Ez a hős híres mozgékonyságáról és nagyfokú nehézségéről. Sok játékos azonban azt gondolja, hogy Fanny hőseinek használata nem olyan nehéz, de szórakoztató.

Fanny, ha megfelelően használják, rémálmot okozhat ellenfeleinek. Amíg elsajátíthatja ezt a kötélre összpontosító Fanny támadási technikát. Nos, az ApkVenue-nak vannak tippjei azoknak, akik újak vagy a Fanny srácokat játsszák.

Az ApkVenue az alábbiakban a lehető legtöbb információt megadja, ezért nézze meg. Ez az Útmutató Fanny Mobile Legends legteljesebb!

Útmutató Fanny Mobile Legends

Fanny egy Mobile Legends hős, akinek a legmagasabb a mobilitása. Fanny története azzal az álmával kezdődik, hogy képes repülni, mint a madár, majd vasfogást vagy markoló horog hogy segítsen neki repülni.

Ez az eszköz úgy működik, hogy a kötelet egy sziklához vagy sziklához markolja, majd maga megingatja. Hosszú gyakorlása után Fanny elsajátította ezt a technikát, és az állampolgárok őt a szabadság pengéjeként ismerik.

Fanny készsége

Fanny az energiát használja képességeiben, ami azt jelenti, hogy hatékonyan kell használnia őket. Itt vannak a teljes Fanny készségek:

SkillInformáció
Passzív légfölényFanny sebzése repülés közben 10% -ról 20% -ra nő (sebességtől függően), és Prey Markot generál a célpontokra, amelyek akár kétszer is egymásra rakhatók. Ha Prey Mark-mal rendelkező ellenségeket támad meg, Fanny veremenként 10 energia-visszanyerést kap.
Skill 1 Tornado StrikeLetöltés: 3,5 / 3,3 / 3,1 / 2,9 / 2,7 / 2,5 másodperc


Fanny megforgatja a kardját, amely 260/300/340/380/420/460 fizikai kárt okoz az ellenségnek.

Skill 2 acél kábelLetöltés: 0 másodperc


Fanny eldobja a vaskötelet, és meghúzza magát, minden 3 másodperc alatt sikeresen használt készség 1-vel csökkenti az energiafelhasználást.

Skill 3 Vágás torokLetöltés: 35 másodperc


Fanny megtámadja azokat az ellenségeket, akik 500/680/860 fizikai kárt okoznak. Ha Prey Markerrel támad meg egy ellenséget, akkor a sebzés rétegenként 20% -kal nő.

Fanny képességeinek használata

Oké, miután megtudta, milyen készségek vannak Fanny hősében, itt találja a használatukhoz szükséges lépéseket: One Strike Kill Individual / Multi-Enemy:

2 3 1 2. készség - ismételje meg

Ezt a képességet akkor használják, ha egy egyedülálló ellenséget akar támadni, ezzel a lépéssel a torony belsejében is megtámadhatja az ellenséget. Megismételheti ezt a készséget, ha még van energiája, de az elején talán csak egyszer használhatja ezt a készséget.

Mert Egy sztrájk megöli az ellenséget Ugyanazzal a mozdulattal támadhatja meg a közeli ellenségeket. A készségek használata a terep körülményeitől függ, srácok. így maga is kreatív lehet.

Fanny képességeinek felhasználásának lényege, hogy beugrik, majd támad és elmenekül.

Tételépítés Fanny

Természetesen, mielőtt belevágna a harcba, szerveznie kell Tételépítés Fanny hogy tolja a hős státuszát. Itt van egy Fanny számára megfelelő építési elem:

  1. A Bloodlust Ax segít sérülést és lehűlést biztosítani Fanny számára
  2. Warrior Boots, további sebességet és páncélt nyújt
  3. Rose Gold Meteor, nagy sebzést és pajzsot ad halálakor
  4. Az Athena s Shield további HP és Magic Resist védelmet nyújt
  5. Az Antik Cuirass további HP-t, páncélt és HP regen-t biztosít
  6. Wings of Apocalypse Queen, nagymértékben támogatja a HP-t és segíti a Cooldown rövidítését.

Csata varázslat

Mert Csata varázslat, Fanny természetesen általában a dzsungel megtorlása varázslatokat kapja, hogy segítsen neki gyorsan gazdálkodni. Azonban a dzsungelre szánt tárgyak mellett Fanny-nak is adható a Tisztítás, hogy az ellenségektől legyőzze a tömegkontrollt.

Embléma

Nos, mivel Fanny valójában orgyilkos, minden bizonnyal alkalmas arra, hogy megadják az Assassin emblémáját. Azonban, ha szereted a dzsungelezést, akkor megfelelő, ha a Jungle Emblem srácokat kapod. Az emblémák segítenek növelni a hős státuszát, mivel megfelelő embléma kiválasztásával és a megfelelő státusz hozzáadásával hősöd lesz a legerősebb.

1. Kombináció

Oké, miután jól felkészítetted Fannyt. Itt az ideje, hogy megtudja, milyen hősök alkalmasak arra, hogy játsszanak veled és más hősökkel, amelyekről tudatában kell lenned.

Megfelelő társ:

  • Grock
  • Akai
  • Lolita

Ellenségek, akikre vigyázni kell:

  • Nana
  • Szablya
  • Hajnal
  • Franco
  • Chou

Erősségeit és gyengeségeit

Minden hősnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Fanny előnyei és hátrányai a következők:

Előnyök:

  • Végső mobilitás
  • Egy lövés / egy támadás megölheti az ellenséget
  • Könnyű megúszni

Hiány:

  • Nehéz használni, először el kell sajátítania a térképet
  • Alacsony védekezés és HP
  • Gyenge, ha belépsz a Kései Játékba

A Fanny vita

Ha megnézed a Fanny által használt fegyvereket, akkor melyik anime jut eszedbe először? Támadás a Titans ellen srácok. Nemcsak a kötél fogalmához hasonlít, hanem egy olyan fegyver alakjához is, amely nagyon hasonlít egy elválasztó vonallal rendelkező kardhoz. Plágium ugye?

Ez természetesen a Fanny Mobile Legends teljes útmutatója az ApkVenue-tól útmutató ettől nem leszel azonnal jól játszva Fanny. Újra edzeni kell, hogy elsajátíthassa ezt az egy hősöt.

Véleménye szerint mit kellene még hozzáfűznünk ehhez az útmutatóhoz? írd meg véleményed a megjegyzés rovatba, ne felejtsd el lájkolni és megosztani. Találkozunk a következő cikkben, srácok!

Olvassa el a cikkeket is Mobile Legends vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found