a "Sad Satan" mély internetes játék hátterében álló, ijesztő történet, mersz játszani?

Horror játék szerelmese vagy? Ha igen, van egy horror játék a mélyhálóból, ami nagyon ijesztő, a címe Sad Sadan. Szeretné tudni, hogy milyen játék ez a játék? Lássuk a félelmetes történetet a Szomorú Sátán mély webjátéka mögött!

A horror játékok sok ember számára hobbi. Ennek oka az, hogy szerintem azért, mert a horror játékok stimulálják az adrenalint. Emellett a horror játékoknak érdekes, rejtélyes történeteik is vannak.

Horror játék szerelmese vagy? Ha igen, van egy horror játék a mélyhálóból, ami nagyon ijesztő, a címe Sad Sadan. Szeretné tudni, hogy milyen játék ez a játék? Lássuk a félelmetes történetet a Szomorú Sátán mély webjátéka mögött!

  • Szomorú! Ez a rémtörténet a „Pink Meth” mély weboldal mögött
  • Elborzadva! Ez a tragikus történet a mély Hamburger Lady internetes videó mögött
  • Melyik félelmetesebb, a mély háló vagy a felszíni háló?

A számítógépet rettentő rémtörténetek

Fotó forrása: Kép: NYCVlog

A keringő hírek szerint ezt a játékot egy pszichopata készítette, aki egyben számítógép-szakértő is. Azt mondják, hogy mivel a való világban nem szellőztetik ki, végül egy játékba torkollik. Ez a játék szörnyű, és állítólag károsítja az elmédet.

A játék tartalma valójában kissé homályos, nehezen érthető képeket és összetett kódot tartalmaz. Ennek a játéknak azonban több ismert alakja van, mint pl Adolf Hitler, Margret Tatcher és mások. Szerinte egyértelmű, hogy e játék mögött nagy üzenet rejlik.

Nemcsak egy rejtélyekkel teli félelmetes története van, hanem az is, hogy kiderül, hogy ez a játék a számítógépét is összetöri! Beszámoltak arról, hogy a játékot játszó emberek számítógépes károkat szenvedtek, a szoftverektől a hardverekig. Van, aki vakuval hordozható Windows-on keresztül próbálja lejátszani, az eredmény ugyanaz lesz.

Ijesztő rejtély, amelyet nem lehet feltárni

Fotóforrás: Kép: Kristianathe Blog

Mivel ez a játék annyira ijesztő, a feltaláló, mégpedig Homályos Horror Corner, úgy döntött, hogy nem osztja meg az eredeti verziót. Csak egy részét terjesztette, amely nem tartalmazta sem a brutális, rémes képeket, sem a gyermekek pornográf képeit.

Bár csak részben, kiderült, hogy ez a játék még mindig károsítja a játékosok számos számítógépét. Ennek eredményeként a fórumon Reddit, elemezte és sikerült egy biztonságos verzióval előállnia. De ennek a biztonságos verziónak az a hátránya, hogy a játék már nem túl ijesztő.

Ebből arra lehet következtetni, hogy senki nem játszotta le az eredeti verziót, amíg elkészült. Maguk a felfedezők nem tudták megoldani. Tehát ez a rejtély mostanáig nem ér véget.

Aki kíváncsi erre a játékra, letöltheti a biztonságos verziószámot 7 és 9. Itt van a link:

Letöltés:Deep Web Sad Satan Game Safe 7. és 9. verzió

Videó: Szomorú sátán a PewDiePie Gameplay-től

Hú, ez a játék valóban titokzatos, sok embert megszédít. Nem csak befejezni ezt a játékot, hanem azt is, hogyan kell elkészíteni ezt a játékot. Mert ezt a játékot sem észlelik vírusként. Mit gondolsz?

Ó, igen, feltétlenül olvassa el a Deep Web-hez kapcsolódó cikkeket vagy az 1S egyéb érdekes cikkeit.

Transzparens: NightTerrorNews


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found