Ez az 5 alkalmazás biztosan jó matekot fog elérni, de ne csaljon!

Az ApkVenue ezúttal 5 olyan alkalmazást fog megvitatni, amelyek segíthetnek a bonyolult matematikai problémák megoldásában. Kíváncsi? Nézze meg a teljes listát, az ApkVenue következő áttekintését!

Szereted a matekot? Vagy akár leglustább ha számokkal van dolga? Úgy tűnik, akkor nem csak te vagy. Jaka is néha nehézségek amikor matematikai feladatokon dolgozunk.

Néha ez az, amikor nehézségeket okozunk matematikai feladatok elvégzésében és valóban segítségre van szükségük, de senki sem tudott segíteni. Pedig kissé zavart lett. De ahogy a technológia fejlődik, most kiderül van megoldás tudod. Nos, ezúttal az ApkVenue fogja megvitatni 5 alkalmazás, amelyek segíthetnek a matematikai problémák megoldásában ami bonyolult. Kíváncsi? Nézze meg a teljes listát, az ApkVenue következő áttekintését!

  • 80 legegyedibb és legizgalmasabb Android-alkalmazás 2017-ben
  • 11 hűvös Android-alkalmazás, amelyek VÉGLEGESEN nincsenek az okostelefonodon
  • Ez a 3 alkalmazás fejlettebbé teheti Android készülékét, mint az iPhone

Ez az 5 alkalmazás intelligens matematikává tesz, de ne csaljon igen!

1. PhotoMath

PhotoMath belül vitathatatlanul a saját matematika tanárod mobiltelefon. Igen, a PhotoMath alkalmazás az legokosabb kamera kalkulátor ebben a világban. Csak irányítsa a PhotoMath kamerát olyan matematikai problémákra, amelyeket nem ért, automatikusan A PhotoMath megmutatja a matematikai probléma magyarázatát és a választ. PhotoMath is lehet Matematika tanulási eszközök ami könnyű.

2. Szabad formula

Azok számára, akik néha szeretnek összezavarodni, vagy megfeledkeznek a megtanult matematikai képletekről, Ingyenes tápszer segíthet. Különböző formulákkal, mint pl Geometria, trigonometria, mátrix, statisztika, integráció, és mások segíthetnek matematikai problémák elvégzésében, amelyeket nem ért.

3. yHomeWork Math Solver

Azok, akik még mindig zavarban vannak, vagy nem értik az alapvető algebra és számtani problémákat, ez az alkalmazás megfelelő az Ön számára, mert az alkalmazás megkönnyítheti az alapvető algebra és számtani feladatok elvégzését. Ön csak írja meg a kérdéseket a kérdés oszlopban, és azonnal megteszi kap magyarázatot a kérdés és a helyes válasz.

4. Myscript kalkulátor

Ez egy olyan alkalmazás, amelyre szükség van matematikai feladatokat írni olyan kézírással, mint amit egy könyvbe írsz. Igen, csak matematikai problémákat kell megírnia, például négyzetgyökerek, trigonometria, logaritmusok és számtan, akkor ez az alkalmazás automatikusan kiszámítja a választ neked.

5. Matematikai szakértő

Ez az alkalmazás különféle matematikai képletekkel, amelyek teljesek, teljes egészében használható alkalmazásként, amelyet kötelező letölteni. Matematikai szakértő sok matematikai képlet rendelkezik, amelyek segítséget nyújthatnak matematikai feladatokhoz, amelyek képleteket igényelnek. A matematikán kívül ez az alkalmazás segíthet a problémák kezelésében is Fizika tudod.

Ez az 5 alkalmazás, amelyek segíthetnek a matematikai problémák megoldásában ami bonyolult. Mit gondolsz? CUkup segíteni ugye? De vigyázz, ne használd csalásra, mert elveszíti önmagát. Remélhetőleg ez hasznos a tanuláshoz!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found