5 Android-os játék 50 MB-os méretben, offline lejátszható

Számos versenyjátéknak nincs olyan mérete, amely miatt a játékosok újra gondolkodnak a letöltésen. Képzelje csak el, a drag racing játékhoz most a méret óriási, nem veszélyes?

Verseny játék vagy a versenyjátékoknak ma már különféle műfajaik vannak, kezdve a kalandtól, a dragtól és másoktól. Számos versenyjátéknak nincs kimerítő mérete, ami miatt játékosok gondoljon újra a letöltésre. Képzelje csak el, csak a drag racing játékhoz, most a méret gigászi, nem veszélyes?

Ne aggódjon, mert az ApkVenue áttekinti a versenyjátékot, amely természetesen HD mérete 50 MB csak. Ne tévedj kis méretű, ezeknek a játékoknak olyan tulajdonságai vannak, amelyeket nem lehet lebecsülni. Kíváncsi? Itt egy sor 5 legjobb Android-versenyjáték, 50 MB.

  • 7 legjobb multiplayer Android autóverseny
  • 7 legjobb versenyjáték, amely teszteli az adrenalint
  • 12 legjobb 2019-es motorkerékpár-játék Androidra és PC-re | Moto GP vagy Drag Race!

5 legjobb HD Android versenyjáték, 50 MB méretű

1. 32 mp

Fotó forrása: Videó: afs hd

Vezesse motorjait a jövőbeli álmok világában. Itt a jövő világára jellemző motorkerékpárt fog használni, és harcolni fog más járművekkel. Turbo funkcióval ellátva, és még többet eljut a versenyzés valós világába. HD grafika és nagyon valóságos térképek, akik azt hitték volna, hogy ez a játék csak 50 MB méretű.

2. Traffic Racer

Fotó forrása: Videó: DroidCheat

Kerülje el és vezesse autóját egy járművel teli városban. A Traffic Race játék elvezeti Önt, hogy irányítsa az autót a járművek tömege között, és nem engedhet megütni egyetlen járművet. Bátornak lenni tesztelje adrenalinját ebben a játékban?

3. Aszfalt-nitró

Fotó forrása: Videó: Aspalt

Bár a mini változata Aszfalt 8, ezt az Asphalt Nitro játékot nem lehet lebecsülni. A történet nagyon izgalmas, és a HD grafika megegyezik az Asphalt 8-tal, ez megakadályozza, hogy elforduljon ettől az egy játéktól.

4. Moto Traffic Race 2

Fotó forrása: Videó: AndroidWheels

Versenyezz, elkerülve az összes járművet, mint a való világ. Talán nem hiszed el, a valósághű grafika, amelyet ez a játék csak bemutat csak 44 MB méretű. Felszerelve különféle hűvös motorkerékpárokkal, kihívást jelent ebben a játékban motoros legjobb!

5. Dead Moto 4

Fotó forrása: Videó: Halálos Moto

Végül a Dead Moto 4, 19 MB méretű, ez a játék elképzelhetetlen grafikát képes bemutatni. Képzelje csak el, milyen méretű ez a játék képes bemutatni álomverseny világ neked.

Szeretne kipróbálni a legjobb, 50 MB-nál nagyobb méretű autóversenyeket? ne felejtsen el nyomot hagyni az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found