az Indosat aktív időszakának meghosszabbítása (frissítés 2020)

Az Indosat aktív időszakának meghosszabbítását több módszerrel is megtehetjük, hitel nélkül is. Itt megnézheti, hogyan vásárolhatja meg a teljes Indosat aktív időszakot! ⬇️

Az Indosat aktív időszakának meghosszabbításának egyik módja a vásárolni az Indosat aktív időszakát, most a legtöbb felhasználó.

Hogyan ne, ahhoz, hogy továbbra is élvezhesse a megfizethető áron kínált Indosat internetes csomagokat, valóban rendelkeznie kell elegendő kártya aktív időszakkal, bandával.

A probléma azonban az, hogy jelenleg szinte az összes kommunikációs tevékenységet impulzusok helyett internetes kvóták felhasználásával hajtják végre, ezért ritkán töltjük fel, és az aktív időszak nem növekszik.

De, csak nyugodj meg! Az ApkVenue-nak van néhány trükkje, tudod hogyan lehet meghosszabbítani az Indosat aktív időszakát hitel nélkül vagy a legújabb 2020-as hitellel. Kíváncsi? Gyerünk, nézzük meg a következő beszélgetést!

Az Indosat aktív időszakának meghosszabbításának módjai (2020-as frissítés)

Nem sokban különbözik az Indosat APN beállításától, az Indosat Ooredoo aktív periódusának meghosszabbításától, legyen szó IM3 Ooredoo-ról vagy Mentari Ooredoo-ról, szintén többféleképpen lehet.

Háromféle módon választhat az Indosat aktív időszakának megvásárlására az Ön igényei szerint, valamint a hitel- vagy internetes csomagjának állapotának megfelelően, amely még mindig aktív.

Az ApkVenue által ezúttal megosztott módszereknek megvannak a maguk előnyei és hátrányai, eltérő jellemzőik miatt. További részletekért csak nézze meg az alábbi vitát.

Hogyan lehet meghosszabbítani az Indosat aktív időszakát hitel nélkül

Ha már nincs pénzed, akkor neked is lehet hosszabbítsa meg az Indosat aktív időszakát hitel nélkül loh, banda. Ez a módszer akkor használható, ha több mint 1 Indosat kártyája van.

Akkor hogyan csinálod? A trükk az Indosat-hitel átutalása. Ha két Indosat-számod van, akkor is átruházhatod a jóváírást egyik számról a másikra.

Ezzel a módszerrel meghosszabbíthatja az Indosat aktív időszakát hitel nélkül, amikor nem igazán kell feltölteni.

Az alábbiakban bemutatjuk az aktív időszakok számát, amelyeket akkor kap, ha szállítmányt vagy átutalási jóváírást kap.

Transzfer névlegesAktív időszak
0 - 1.9990 nap
2.000 - 4.9990 nap
5.000 - 9.9993 nap
10.000 - 19.9997 nap
20.000 - 49.00015 nap
50.000 - 99.99922 nap
100.000 - 149.00030 nap
150.000 - 199.00045 nap

Az átutalási folyamat befejezése után a címzett a hitel átvétele mellett a fenti táblázat névértékének megfelelően automatikusan meghosszabbítja az Indosat aktív időszakát is.

Az átutalás díja minden tranzakció után 600 IDR, amelyet a feladó terhel. Legalább 181 napig aktív felhasználónak kell lennie.

A feladónak és a címzettnek egyaránt aktív időszakban kell lennie (a Matrix Ooredoo kivételével). Tehát ezt a módszert akkor teheti meg, amikor az aktív időszak végéhez közeledik.

Az Indosat Credit átutalása

Ha két Indosat-számod van, akkor az ApkVenue alábbi lépéseit követve alkalmazhatod az Indosat aktív időszakának ingyenes meghosszabbítását.

1. lépés - SMS küldése a 151-re

  • Küldjön SMS-t a 151-re a következő formátumban: ÁTADÁSOK[tér]mobiltelefon szám[tér]Névleges impulzus

2. lépés - Írja be a tokent

  • Ezt követően a jóváírás küldője SMS-választ kap az üzemeltetőtől TOKEN-visszaigazolás formájában, amelyet az átutalás feldolgozására adnak.

Válaszoljon vagy küldjön újabb SMS-t a 151-re a következő formátumban: rendben[tér](JELKÉPES). Példa: OK 1234 akkor küldje el a 151-re.

3. lépés - Az átutalási siker!

  • Ön (mint a hitel feladója) SMS-t kap a sikeres hitel teljesítéséről.

Megjegyzésként: Minden átutalás után 600 IDR díjat számítanak fel.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet meghosszabbítani az Indosat kártya aktív időszakát a hitel feltöltésével

Az Indosat következő aktív időszakának meghosszabbításának alternatívája a vásárlás vagy a hitel feltöltése.

Megvásárolhatja a feltöltési utalványokat a mobiltelefonok pultjainál, ATM automatáknál, Mobil Banking, Internet Banking, GO-Pay, OVO, Kredivo és még sok másnál.

Ez a módszer az Indosat aktív periódusának meghosszabbítására valóban a leggyakoribb módja ennek. Ha havonta legalább egyszer rendszeresen feltölti hitelét, akkor nem kell aggódnia az aktív időszak miatt.

Az alábbiakban a névleges Indosat utalványt (IM3 és Mentari), valamint a töltéskor kapott teljes aktív időszakot mutatjuk be.

NévlegesAktív időszak
5.0007 nap
10.00015 nap
25.00030 nap
50.00040 nap
75.00045 nap
100.00060 nap
150.00090 nap
250.000*120 nap
500.000*120 nap
1.000.000*120 nap

Megjegyzésként: * csak a Mentari Ooredoo esetében érhető el, és a kártya maximális aktív időtartama az Indosat Ooredoo utalvány használatával történő feltöltés után 90 nap.

Hogyan vásárolhatok Indosat aktív időszakot hitellel

Ha még mindig sok hiteled van, de az aktív időszak hamarosan lejár, jóváírással megvásárolhatod az aktív időszakot.

Ez a módszer az IM3 vagy Mentari kártya aktív időszakának meghosszabbítására alkalmas, ha az Indosat száma a második szám, és ritkán használja a vásárolt hitelt.

Az Indosat aktív időszakának megvásárlása meglehetősen egyszerű. Itt vannak a lépések, amelyeket követhet.

  • Nyissa meg az SMS / Üzenet / Üzenet alkalmazást, majd írjon egy új üzenetet és írja be aktív3. Utána, küldje az 555-ös telefonszámra az aktív 3 napos periódus növelése.
  • Eközben, ha meg szeretné növelni az aktív 14 napos időszakot, írja be az SMS-t aktív14 azután küldje az 555-ös telefonszámra.
  • Az Indosat aktív időszakának 30 napos meghosszabbításához írja be az SMS-t aktív30 azután küldje az 555-ös telefonszámra.
SMS formátumHiteldíjAktív időszak
Aktív32.0003 nap
Aktív145.00014 nap
Aktív3010.00030 nap

Hogyan lehet az Indosat aktív periódusát növelni pontcserével

A pontváltás ma már az egyik olyan program, amelyet szinte minden távközlési kártya-szolgáltató igénybe vehet ügyfelei számára, beleértve az Indosat kártyákat is.

Ennek a programnak a kihasználásával hozzáadhatja az Indosat aktív időszakához is, amely anélkül megy el, hogy pénzt vagy hitelt kellene költenie, más néven ingyen bandát.

Mielőtt azonban aktív periódussal cserélne pontokat, győződjön meg arról, hogy Önnek is elegendő pontja van. Ahol az aktív időszakokra cserélhető pontok minimális száma 25 és többszöröseket alkalmaz.

Az Indosat 2020-as aktív időszakának meghosszabbítása ezen pontok cseréjével szintén nagyon egyszerű. Csak SMS-t kell küldenie a MA (szóköz) Összes pont, majd küldje el a következő címre: 7887.

Fotó forrása: android62

A felhalmozni hagyott pontok helyett az Indosat kártya meghal, mert kifogy az aktív időszaka, jobb ezt a trükköt használni annak meghosszabbítására.

Így lehet meghosszabbítani az Indosat Ooredoo aktív időszakát (IM3 és Mentari). Az ApkVenue által ezúttal megosztott módszer az igényeinek megfelelően használhatja.

Csak egy tipp: ha aktívan szeretné tartani a telefonszámát, rendszeresen töltse fel azt körülbelül hetente egyszer vagy havonta.

Eközben azok számára, akik az Indosat-kvóta aktív időszakának ingyenes meghosszabbítását keresik, mindeddig erre nincs mód, banda.

Remélhetőleg az ApkVenue által ezúttal megosztott információk hasznosak lesznek mindannyiuk számára, és sok sikert a kártya aktív időszakának meghosszabbításához!

Olvassa el a cikkeket is Indosat vagy más érdekes cikkeket a Andini Anissa.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found