szomorú! Ez a „rózsaszínű met” mély weboldal mögött rejlő rémtörténet

A mélyháló egyik legnépszerűbb webhelyét Pink Meth-nek hívják. Hmm, milyen oldal ez a hmm? Ennek ellenére kiderült, hogy egy torz történet áll mögötte!

A mélyháló olyan internet, amely különféle rejtélyeket tárol. Ennek oka az, hogy azt mondják, hogy a mélyháló sokkal nagyobb, mint az internet, amelyet általában meglátogatunk. Tehát nem csoda, hogy olyan sok rejtély létezik a mély hálóban.

A mélyháló egyik legnépszerűbb webhelyét Pink Meth-nek hívják. Hmm, milyen oldal ez a hmm? Ennek ellenére kiderült, hogy egy torz történet áll mögötte!

  • Elborzadva! Ez a tragikus történet a mély Hamburger Lady internetes videó mögött
  • Elborzadva! Ez a tragikus történet a mély webes „Red Room” videó mögött
  • Mély internetes videó "51-es terület", emberi kísérletek a kamerával!

A „Pink Meth” weboldal keletkezésének története

Fotó jóvoltából: Kép: The Curious Insomniac

Kiderült, hogy eleinte a Pink Meth nem volt mély weboldal, hanem az internet azon részén található, amelyet általában meglátogatunk. Mivel azonban nagyon rossz volt, végül abban az évben 2015 törvényes bezárása mellett döntöttek. Az egyik oldalon, Google szintén ezt támogatja.

De milyen oldal a Pink Meth?

Kiderült, hogy ez a volt barátnők bosszúhelye. Ahol pornográf fényképektől, pornó videóktól, internetes fiókoktól kezdve feltölti az ember a volt barátnő személyes adatait. Valóban veszélyes, ha felelőtlen emberek kezébe kerül.

Halott és feltámadt a mély interneten

Fotó forrása: Kép: simonthenarwhal

Miután 2015-ben kikapcsolták, ez nem riadt vissza a Pink Meth-től. Most a webhely visszatért a mélyhálóra. Még mindig ugyanazzal a témával, mégpedig a volt barátok bosszújával. De mivel ez a mély háló, a barátodon való bosszú sokkal rosszabb.

A mély webes fórumokon található információk alapján sok szindikátus hajlandó együttműködni igazi bosszú volt barátnőknek. A bosszú lehet csoportos nemi erőszak, terrorizmus, zsarolás, sőt a volt barát megölése.

Túl súlyos és ellenőrizhetetlen

Fotó jóvoltából: Kép: Jobb hívás

A Pink Meth weboldal alapján meg kell jegyezni, hogy legalább vannak szinte ezer lány akik áldozatok. A legrosszabb az, mert az elkövető nagyon ügyes a cselekedeteiben, és adatai vannak az áldozatról, mintha az itt élő áldozat egyáltalán nem harcolhatna.

És a rossz hír az, hogy a Pink Meth webhely ma is működik. Ez most nagy figyelmeztetés azok számára, akik jelenleg még tinédzserek és ismerkednek. Ne csinálj semmi furcsát, ez normális.

Ez is ijesztő, remélhetőleg a körülöttünk lévő emberek nem válnak áldozatokká. Mit gondol erről a Pink Meth webhelyről? Ossza meg Jakával a megjegyzés oszlopon keresztül!

Ó, igen, feltétlenül olvassa el a Deep Web-hez kapcsolódó cikkeket vagy az 1S egyéb érdekes cikkeit.

Transzparens: Gondolatkatalógus


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found