5 PC tutaj szimulációs alkalmazás Androidon, praktikus és egyszerű!

Ki mondja, hogy a PC építése bonyolult? Az Android okostelefon PC raft szimulációs alkalmazásával gyakorlatilag a költségvetésnek megfelelően állíthatja össze ideális PC-összetevőit

A játék világában még mindig zajlik a verseny a PC és a Console között. A két platform továbbra is versenyben áll, hogy bemutassa a felhasználókat kényeztető újításokat és funkciókat.

Másrészt a konzoloknak előnyük van a PC-kkel szemben, nevezetesen praktikusságukkal. Ha nem hardverrajongó és csak a játékkal foglalkozik, a konzol lehet a megfelelő választás az Ön számára.

Csak csatlakoztassa, válassza ki a kívánt játékot, majd csak játsszon. Nem kell elfoglalnia egy olyan számítógépet, amelyet bizonyos specifikációkkal kell felépíteni, hogy a kívánt játékot játszhassa.

Most azonban a PC összeszerelése nem olyan bonyolult, mint korábban. A PC raft szimulációval a meglévő költségvetés alapján meghatározhatja, hogy milyen számítógépes összeállítást szeretne.

Számos olyan webhely létezett, amely PC raft szimulációkat kínál. Valójában most már használhatja is PC tutaj szimulációs alkalmazás az Android platformhoz.

PC raft szimulációs alkalmazás egy Android okostelefonon

A PC összeállítása nem egyszerű. Amellett, hogy alkalmazkodnia kell az igényeihez, a költségvetéséhez is igazodnia kell. Minél magasabb a költségvetés, természetesen a PC-s specifikációi is magasabbak lesznek.

A PC raft szimulációs alkalmazással megtudhatja, hogy milyen alkatrészekre van szüksége, a legújabb árfrissítésekkel együtt.

Emellett ez az alkalmazás minden bizonnyal praktikus, mert bármikor és bárhol elérheti az Android-on keresztül.

Ahelyett, hogy türelmetlen lenne, jobb, ha csak az ApkVenue következő bandájának listáját nézi. Gyerünk!

1. Szerelje össze a PC-t

Töltse le a NarudoRe Productivity Apps alkalmazást

Készítsen PC-t egy PC raft szimulációs alkalmazás, amelyet egy indonéziai fejlesztő fejlesztett ki, NarudoRe. Ezt az alkalmazást online vagy offline módon, bandával érheti el.

Ez az alkalmazás frissített árakat kínál a szimulációba felvett összetevők számára. Tehát kitalálhatja, hogy mekkora költségvetésre van szükség álmai számítógépének elkészítéséhez.

Ezzel az alkalmazással összeállíthatja saját számítógépét azáltal, hogy különféle komponenseket választ ki processzor, Alaplap, memória, VGA, HDD / SSD, PSU, Ház, amíg HSF hűtő.

Az alkatrészek kiválasztásának befejezése után mentheti az összeszerelés eredményeit. Ha egy napon új számítógépet tervez építeni, akkor csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja és megnézi a mentett összeállítások listáját.

Megoszthatja számítógéppel készített főzeteit másokkal, vagy megmutathatja barátainak is.

InformációKészítsen PC-t
FejlesztőNarudoRe
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (2.166)
Méret4,7 MB
Telepítse100.000+
Android minimum4.0.3

2. Írja be a számítógépet

Apps Utilities LETÖLTÉS

Entercomputer egy olyan alkalmazás, amely integrálva van a weboldalra EnterKomputer.com és az EnterKomputer offline számítógépbolt.

Ez az alkalmazás megkönnyíti azoknak, akik számítógép-alkatrészeket vagy tartozékokat szeretnének vásárolni az Enter Computer üzletben. Ellenőrizheti a kívánt termékek árát és frissített készletét is.

Annak ellenére, hogy integrálva van a webhellyel és a webhellyel, nem tudja automatikusan megvásárolni a szimulált számítógép-összeállítást. Először az online bolton keresztül kell megrendelnie.

InformációEntercomputer
FejlesztőEnterkomputer.com
Vélemények (véleményezők száma)4.7 (52)
Méret8,3 MB
Telepítse1.000+
Android minimum4.1

3. Szerelje össze a számítógépet

Alkalmazások letöltése

Szerelje össze a számítógépet egy PC raft alkalmazás, amelyet a Codewaster. Ez az alkalmazás frissítést nyújt az ideális számítógépén használni kívánt alkatrészek áráról.

A költségkeret alapján automatikusan készíthet építkezéseket. Minden alkalommal, amikor tegenerál build, többféle kombináció jelenik meg, ahol kiválaszthatja a legmegfelelőbb felépítést.

InformációSzerelje össze a számítógépet
FejlesztőCodewaster
Vélemények (véleményezők száma)4.5 (93)
Méret3,5 MB
Telepítse1.000+
Android minimum4.4

4. PC ÖSSZESZERELÉS SZIMULÁLÁSA

Alkalmazások letöltése

PC ÖSSZESZERELÉS SZIMULÁLÁSA egy olyan alkalmazás, amely megkönnyíti a számítógép összeállítását egy termékből AMD továbbá INTEL.

Az által kifejlesztett alkalmazások Számítógépes kioszk integrálódik a Computer Kiosk boltba, és rendelkezik a KKomputer.com weboldallal is.

Az alkalmazással készült PC-szerelvények megvásárlásához közvetlenül fordulhat az üzlethez. Egyébként praktikus és kényelmes, banda!

InformációPC ÖSSZESZERELÉS SZIMULÁLÁSA
FejlesztőSzámítógépes kioszk
Vélemények (véleményezők száma)4.0 (332)
Méret3,6 MB
Telepítse10.000+
Android minimum4.0

5. Virágzónák

Alkalmazások letöltése

A következő PC raft-szimulációs alkalmazás ajánlása a következő Blossomzones. A PC összeszerelésének szimulálása mellett megismerheti a PC-alkatrészek legújabb árainak frissítéseit is.

A komponensek ára ebben az alkalmazásban a legfrissebb ár, amely szintén szerepel a weboldalon blossomzones.com.

A számítógép összeállítása után azonnal megrendelheti is rész A virágüzletben mentett számítógép.

Ez az alkalmazás megkönnyíti és praktikusabbá teszi álmai számítógépének összeszerelését.

InformációBlossomzones
FejlesztőBlossom Multimedia
Vélemények (véleményezők száma)4.6 (76)
Méret12 MB
Telepítse10.000+
Android minimum5.0

Ez az ApkVenue cikke egy PC raft szimulációs alkalmazásról, amelyet Android-okostelefonján használhat.

Remélhetőleg ez a cikk megkönnyíti az ideális számítógép összeállításának álmát, banda!

Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found