nem visel fáradtan! Íme 5 módszer a pénzkeresésre gépeléssel

Akarom tudni? Nézze meg az ApkVenue alábbi cikkét, amely arról szól, hogy 5 módon lehet pénzt keresni gépeléssel, és nem kell fáradni.

Manapság a pénzkeresés egyre nehezebb. Minden erőfeszítést meg kell tennünk, természetesen ettől megszédülünk. Sőt, kiderül, hogy képességeink csak gépelni, határozottan szédül hét körül. A sok képességűek nehézek, különösen azok, akik csak gépelni tudnak.

Nos, ne add fel gyorsan, ez nem jó. Nyilván vannak olyan munkák, amelyek csak gépeléssel keresnek pénzt. Akarom tudni? Nézze meg az ApkVenue alábbi cikkét, amely arról szól, hogy 5 módon lehet pénzt keresni gépeléssel, és nem kell fáradni.

  • Hogyan lehet zsebpénzt szerezni okostelefonnal
  • Könnyű módszerek a pénz szaporítására Dimas Kanjeng által

Íme 5 módszer, amellyel pénzt lehet keresni gépeléssel

A pénzkeresés nem mindig fáraszt el. Ez bizonyíték, az ApkVenue öt egyszerű módszert fog megmondani, hogy csak gépeléssel lehet pénzt keresni.

1. Tehát Captcha Typers

Fotó forrása: Fotó: Captcha4OnlineWork

Először is lehetsz captcha gépíró. Mi az a captcha? Áll Teljesen automatizált Public Turing teszt a számítógépek és az emberek kivételével, ami egy kis tesztet jelent az interneten található tartalmakhoz hozzáférő robotok vagy emberek megkülönböztetésére.

Nos, mivel ezt a tesztet a robotok és az emberek megkülönböztetésére használják, ez a teszt csak működőképessé válik emberi kézi. Ezt a munkát bárhonnan 24 órán keresztül elvégezheti, mert ezt a munkát általában online végzik.

A munka megkezdéséhez látogatással kezdheti a következő webhelyeket.

  • 2Captcha.com
  • Captcha2Cash.com
  • Cash4Captcha.com

2. A gépelési szolgáltatások megnyitása

A fénykép jóvoltából: Fotó: Business Beat

Továbbá megnyithat gépelési szolgáltatások. Ahogy a neve is mutatja, ez a szolgáltatás csak más dokumentumok beírását követeli meg. Általában általában ezt a szolgáltatást igénybe vevő hallgatók diákok.

Nos, mivel az emberek, akik ezt a szolgáltatást igénybe veszik, többnyire hallgatók és egyetemisták, természetesen elképzelniük kell, milyen típusú szkriptet kell begépelni, igaz? Így van házimunkát őket általában. Ez azt is jelenti, hogy általában ezt a munkát offline állapotban végzik.

3. Tehát adatbevitel

Fotó forrása: Fotó: Keynetix

Továbbá a harmadik emberré válhat adatbevitel. Ahogy a neve is mutatja, ez az, akinek feladata az adatok beírása. Általában kiskereskedelmi vállalatra van szüksége a legjobban erre a szolgáltatásra, mert általában nagyon nagy adatmennyiséggel mozognak.

A bevitt adatok általában onnan indulnak értékesítési adatok, raktárkészlet adatok, és mások. A gépelés mellett a munka elvégzéséhez alapos ízlés is szükséges. Ezeket a munkákat általában online és offline is kínálják.

Ha megpróbálja megtalálni ezt a munkát online, megpróbálhatja keresse fel a következő webhelyet.

  • Sribulancer.com
  • Serabutan.id

4. Tehát átírók vagy feliratok

Fotó forrása: Fotó: Biztonsági kamera király

Negyedszer, emberré válhat átírók vagy feliratozás. Mindkét feladat feladata egy hang meghallgatása, majd egy szkript készítése az audio számára. Csak egy kicsit más a feliratozás. A feliratozáshoz van egy videó (általában film).

Ez a munka meglehetősen ígéretesnek tűnik, mert általában bizonyos módon történik teljes idő. Ennek a feladatnak a teljesítéséhez azonban maximálisan jó hallásnak kell lennie, és több nyelvet kell elsajátítania.

5. Legyen BABE közreműködő

Az utolsó lehetsz közreműködők a BABE honlapján. A Babe webhely közreműködői arra késztetik Önt, hogy író. A biztosított csatornák meglehetősen sokfélék, az egyedi, a kulináris, az utazás, a szex és mások között.

Ígéretes munka tűnik a Babe közreműködőjévé válás. A bizonyíték az, hogy akár egy 17 éves fiatal is megkaphatja legfeljebb 4 millió IDR egy hónap. Ehhez a munkához azonban kreativitással is rendelkeznie kell.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ez csak Jaka cikke arról, hogy 5 módon lehet pénzt keresni gépeléssel és nem kell fáradni. Mit gondolsz? Melyik szám az, amelyik nem használja a legtöbbet? Hagyja véleményét a megjegyzések rovatban!

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a Pénzzel kapcsolatos cikkeket vagy Putra Andalas egyéb érdekes cikkeit.

Szalaghirdetés: Vidya és Kwikku gépelése


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found