hogyan lehet automatikusan megjeleníteni a dalszövegeket a youtube-on

Szeretne énekelni, miközben a dalszövegeket nézi a YouTube-on?

Youtube, most hivatkozási forrásként alkalmazták ötletek keresésére vagy tetsző videók megtekintésére. Nem kevesen használják a YouTube-ot munkatársként. Igen, általában az emberek rövid filmek nézésére, információk megtekintésére vagy akár dalok hallgatására használják.

Most már tudod automatikusan megjeleníti a dalszövegeket a YouTube-on tudod. Tehát, ha olyan dalt választasz, ami nagyon tetszik, elénekelheted a képernyőn megjelenő szövegek elolvasása közben. Hogyan kell? Nyugodjon meg, ebben a cikkben a JalanTikus lehetőséget nyújt arra, hogy a dalszövegeket automatikusan megjelenítse, hogy megtehesse Élvezd énekel.

A dalszövegek automatikus megjelenítése a YouTube-on

A dalszövegek automatikus megjelenítéséhez a YouTube-on van néhány lépés amit korábban meg kell tennie. Csak lazítson, a szakaszok, amelyeket át kell élnie, nem nehézek. Lényegében csak azokra a módszerekre kell figyelnie, amelyeket gondosan megadnak. Ne értsd félre srácok.

1. Hozza elő a dalszövegeket a YouTube-ról a Google Chrome-on keresztül

Ha nagyon szereted megnyitni a YouTube-ot innen Google Chrome, akkor letölthet egy nagyon hasznos kiterjesztést, amely lehetővé teszi, hogy az összes dalszöveg szerepeljen a YouTube-on lejátszott videókon. Mi az? Ügyeljen az alábbi módszerre.

  • Töltse le a listáról a Musixmatch alkalmazást Chrome-kiterjesztések.
  • Ezt követően keresse meg a lejátszani kívánt videót a YouTube-on.
  • Kapcsolja be az üzemmódot Feliratok / zárt opciók, és kész, boldog éneklést!

2. Nem csak a Google Chrome, a Firefox is!

Igen igaz. Nem csak a Google Chrome böngészőben, más ismert böngészőkben is Mozilla Firefox Beállíthatja azt is, hogy a dalszövegeket jelenítse meg, amikor zenét hallgat a YouTube-on keresztül. A dalszövegek megjelenítése a YouTube-on szintén nem nehéz. Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket.

  • Letöltés Kiegészítők melyik név az Dalszöveg itt: Rob W..
  • Ezt követően keresse meg a YouTube-on lejátszani kívánt videoklipet.
  • A lejátszás után a zene szövege automatikusan megjelenik a jobb sarokban, készen áll az éneklésre?

3. Meg tudja jeleníteni a dalszövegeket az Android okostelefonján vagy sem?

Ha van egy ilyen kérdésed, akkor lesz rá válasz, természetesen megteheted! A dalszövegek automatikus megjelenítése a YouTube-on a Android okostelefon nagyon könnyű megtenni. Csak annyit kell tennie, hogy telepít egy alkalmazást, amely már elérhető a JalanTikus oldalon. Kérjük, kövesse az alábbi lépéseket.

  • Először töltse le az alkalmazást Musixmatch - Szöveg és zene.
Alkalmazások Videó és audio musiXmatch LETÖLTÉS
  • Nyisd ki YouTube alkalmazás androidos okostelefonján, és keresse meg, mit szeretne hallgatni.
  • Ezt követően a dalszövegek automatikusan megjelennek Felugrik kedvenc Android okostelefonjának képernyőjén.

Ez a néhány módszer, amellyel dalszövegeket jeleníthet meg, akár a Google Chrome-on, akár a számítógépen / laptopon alapuló Mozilla Firefoxon, és akár dalszövegeket is megjeleníthet Android-okostelefonján. Van más érdekesebb módod? Ossza meg véleményét az alábbi megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found