hogyan lehet híres és szerezhet pénzt nonolive alkalmazásokból

Tehát azok számára, akik valóban léteznek és nagy önbizalommal rendelkeznek, pénzt kereshet azáltal, hogy a Nonolive műsorvezetőjévé válik, és természetesen lehetősége van híressé válni.

Az egyre fejlettebb internet fejlődését például az interneten keresztül könnyebben lehet pénzt keresni Youtube, blogger vagy keresztül Instagram. Sokféle módon lehet pénzt szerezni az interneten keresztül. Ezúttal van egy streaming alkalmazás a közösségi médiában aktívak számára, Nonolive néven.

Nonolive egy alkalmazás élőadás videó, amely lehetővé teszi a felhasználók számára tevékenységek rögzítését és élő közvetítést. Ami egyedülálló ebben a Nonolive-ban, az mindegyik Házigazda gyűjthet virtuális ajándékok rajongóik adták a Nonolive alkalmazáson, és közvetlenül az alkalmazásból cseréljék ki Rupiah-ra.

  • Hogyan lehet zsebpénzt szerezni okostelefonnal
  • 5 módja annak, hogy milliónyi rúpiát szerezzünk csak játékkal
  • Melyik a Snapchat vs Snow szelfi videószűrő verseny a legizgalmasabb?

Hogyan szerezhet pénzt nonolive alkalmazásokból

  1. Először töltse le és telepítse a Nonolive alkalmazást

    TANG INTERNET Böngészőalkalmazások KORLÁTOZOTT LETÖLTÉS
  2. Nyissa meg a lapot Nekem a jobb alsó sarokban akkor Belépés. Maga a bejelentkezés használhatja a Facebookot, a Twittert, a Google+ szolgáltatást vagy használhat egy telefonszámot Regisztrálj első.

  3. A videó rögzítésének megkezdéséhez nyomja meg a közepén lévő gombot, majd töltse ki a Címet, megváltoztathatja a borítót is, majd kiválaszthatja Élesben.

  4. Amíg közvetít, megmutathatja képességeit, vagy meg kell próbálnia felhívni a figyelmüket virtuális ajándékozásra.

  5. Több és több Virtuális ajándék amit kap, annál nagyobb összeget kaphat, amikor kicseréli a virtuális ajándékot.

Nem ritkán sokaknak sikerül sok pénzt megszerezniük, van még a házigazdák egyike is, akinek elég híres Nonolive nevű Jessica, aki hallgató, havonta több mint 10 millió rúpiát kaphat a cseréből Virtuális ajándékok rajongói útján küldte.

Tehát azok számára, akik valóban léteznek és nagy önbizalommal rendelkeznek, pénzt kereshet azáltal, hogy a Nonolive műsorvezetőjévé válik, és természetesen lehetősége van híressé válni.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found