hogyan változtathatja meg a csevegési kvótát internetes kvótára, ingyenes!

Zavarba jött, mert a csevegés kvótáját gyakran pazarolják el? Itt az ApkVenue áttekinti a trükköket és azt, hogy miként változtathatja meg a csevegési kvótát az internetes fő kvótára.

Olcsó internetes csomag beszerzéséhez kvótát vásárolhat kombó amely különféle választási lehetőségeket tartalmaz. Az egyik a csomag csevegés amely korlátozott felhasználású.

Csomag csevegés általában nagy kvótát vagy hozzáférést kínál korlátlan különféle alkalmazásokhoz csevegés, például a WhatsApp, a LINE Messenger és mások. De más igényekre nem használható, na!

Gyakran bosszant a kvóták miatt csevegés gyakran pazarolják? Nos, most az ApkVenue-nak megvan a megfelelő trükkje a legyőzéséhez.

Ebben a cikkben az ApkVenue áttekinti, hogyan hogyan lehet megváltoztatni a kvótát csevegés a fő internetes kvóta valamint különféle előnyök, amelyeket érezhet, bandázhat.

Mi az a kvóta Csevegés?

Fotóforrás: techwireasia.com (A csevegési kvótát gyakran megtalálják az indonéz szolgáltatók, amelyek közül az egyik a Telkomsel a Social Max csomaggal.)

Indonéziában szinte minden üzemeltető rendelkezik kvótarendszerrel csevegés hogy képes legyen megnyitni a közösségi média alkalmazásokat, mint pl WhatsApp, LINE Messenger, FB Messenger, és mások.

Sajnos kvóta csevegés ezt nem lehet felhasználni más igényekre, tudod. Például Csevegési kvóta csomag és Social Max amelyet bemutatott szolgáltatóTelkomsel.

Mivel használata néha felesleges, nem csoda, hogy sokan a kvóták megváltoztatásának módját keresik csevegés váljon Flash-kvótává, hogy itt bármennyit használhasson internetet.

Így módosíthatja a kvótát Csevegés Legyen internetes kvóta, felhasználható minden üzemeltető számára!

Mielőtt követné az ApkVenue által megosztott oktatóanyagot, javasoljuk, hogy győződjön meg arról, hogy jóváírása kimerült vagy nulla.

Ez megakadályozza, hogy a hitel csökkenjen, ha rosszul konfigurálja az alkalmazást, amelyet ebben a lépésben az ApkVenue Anonytun ami meglehetősen népszerű.

Ezután hogyan cserélhetem ki a csomagot csevegés váljon internetes csomaggá? Ha kész, jobb, ha azonnal látja a lépéseket, itt.

1. lépés - Letöltés Legújabb Anonytun alkalmazás

  • Először is meg kell Letöltés Alkalmazás Anonytun legújabb, amelyet az alábbi linken keresztül kaphat. Ne felejtse el telepíteni az Android mobiltelefonjára, rendben!
Apps Utilities Art Of Tunnel LETÖLTÉS

2. lépés - Végezze el a lopakodó beállításokat

  • Nyissa meg korábban az Anonytun alkalmazást, majd válasszon egy lehetőséget Lopakodó beállítások ami a tetején van. Először aktiválja toogleLopakodó alagút.
  • Ezután töltse ki a szakaszokat Csatlakozási protokoll: SSL és Csatlakozási port: 80. Akkor aktiválja toogleSpeciális SSL-beállítások és érintse meg a gombot SSL-beállítások szerkesztése hogy folytassa a következő lépést.

3. lépés - Végezze el az SSL speciális beállításait

  • Átirányít az ablakhoz Speciális SSL-beállítások, banda. Itt csak aktiválnia kell az opciókat True SSL (Anti DPI) és Spoof Host: Port.
  • Töltse ki a szakaszt Spoof Host: whatsapp.com és Spoof port: 433. Ha megérintette a beállításokat rendben és Mentés az előző oldalon.
  • Visszatérve a Start menübe, csak koppintania kell Csatlakozás hogy elkezdjen kapcsolódni. Akkor csak ellenőriznie kell, hogy a csomagot csevegés vágj vagy sem, ha a módszer, amit csinálsz, banda.

Kiegészítés: A kvóta módosítása Csevegés Legyen még internetkvóta Művek?

A kvóta megváltoztatása mellett csevegés Internetes kvótaként kezdetben ezt a módszert használhatja a blokkolt webhelyek eléréséhez, hasonlóan a VPN-alkalmazások funkcióihoz.

De a kérdés az, hogy ez a módszer még mindig működik-e és művek 2020-ra, banda?

Fotóforrás: telkomsel.com (A Telkomsel csevegőcsomagok már nem állnak rendelkezésre, ezeket a Combo OMG váltotta fel! És a Combo Sakti.)

Sajnos Jaka megfigyelései révén Telkomsel már nem mutatja be a Chat vagy a Social Max csomagot kötegelés az általuk kínált internetes kvóta.

Mi több, az Anonytun használatának ez a módszere rendelkezik viszonylag kicsi a sikerarány. Ez annak a módszernek köszönhető, amely mindig időről időre változik.

Végül is, ha sikeresen csatlakozik, akkor ez nem azt jelenti, hogy elegendő minőségű internetkapcsolatot kap a mindennapi szükségleteihez való felhasználásra.

Nos, így lehet megváltoztatni a kvótát csevegés legyen az Anonytun alkalmazással felfegyverzett fő internetes kvóta, amelynek kiderül, hogy viszonylag kicsi a sikeraránya.

Ráadásul ez a módszer illegálisnak minősül, mert sérti a szabályokat és a megállapodásokat szolgáltató telekommunikáció, amit használ.

Ha a legjobbat akarja kiválasztani, valójában sokféle internetcsomagot lehet választani korlátlan megfizethető áron, amely nagy kvótát kínál, valóban. Jobb, ha csak ezt használod, banda!

Olvassa el a cikkeket is Internet vagy más érdekes cikkeket a Utcai Patkány.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found