10 legjobb szótáralkalmazás az Android számára, nincs szükség korrepetálásra!

Az olyan funkciók, mint a szavak és a köznyelvi beszéd, kibővíthetik a nyelv szókincsét. Hasznos olyan szavak meghatározásához is, amelyeket nem ismer.

A szótár alkalmazás a legjobb és praktikus megoldás lehet azok számára, akik idegen nyelveket szeretnének megtanulni. Az olyan funkciók, mint a szavak és a köznyelvi beszéd, kibővíthetik a nyelv szókincsét. Hasznos olyan szavak meghatározásához is, amelyeket nem ismer.

Szótáralkalmazással ma már nem nehéz idegen nyelveket tanulnunk. Nos, itt bemutatjuk a legjobb Android-szótáralkalmazások listája, amelyeket meg kell próbálnia. Cekidot!

  • 10 ok a drága adatcsomagok mögött
  • Ez a Patkány utca igazi színésze!

10 legjobb szótáralkalmazás az Android számára, nincs szükség oktatói tevékenységre!

1. Szótár

Ez az alkalmazás ingyenesen vagy hirdetés nélkül érhető el, csak 25 ezer IDR áron. Három forrása van, mégpedig Az amerikai örökség, Webster és Roget szinonimaszótárai teszik ezt az alkalmazást az egyik kötelező digitális szótárak közé. A szótár képes több mint 40 nyelvre lefordítani, és offline is használható.

Ennek az alkalmazásnak az egyik előnye, hogy hozzá tartozik a mai idiómákhoz, a hangos kiejtésekhez, a szó etimológiájához és a különféle témakörökben található különféle szótárakhoz, például pénzügyekhez, médiához és másokhoz.

2. Szótár.com

A Dictionary.com a legtöbb ország egyik legnépszerűbb alkalmazásaként számos funkcióval rendelkezik, beleértve a nap egy szavát, a hang kiejtését, a fordítót több mint 30 szó és apróságok a szó eredete. Van egy szleng, idiómák, kifejezések és orvosi szótár is. Összességében ez a szótár a legjobb a többi között, és elengedhetetlen az Ön számára.

3. Szótárnyelvész

A Dictionary Linguee az egyik viszonylag új ingyenes szótáralkalmazás. Ez az alkalmazás a nyelvek közötti kiegészítésekkel foglalkozó fordításokra specializálódott. Támogatja az angol, spanyol, francia, német, kínai, japán és így tovább egy tucat más nyelv. Ez az alkalmazás ingyenesen elérhető az alkalmazáson belüli prémium kiadás vagy hirdetések nélkül. Azok számára, akik utálják a hirdetéseket, valóban használhatja ezt az alkalmazást.

4. Merriam-Webster szótár

Fotó forrása: Kép: androidauthority Ki nem ismeri a Merriam-Webster Dictionary szót? Az alkalmazás és weboldala annyira népszerű, hogy sokan használják a világ minden tájáról. Az átlag feletti funkciókkal teli alkalmazással a szójátékok révén jelentősen javulhat a nyelvi szókincs. Felszerelt valamivel szinonimaszótár, audio kiejtés, ez az alkalmazás ingyenesen elérhető hirdetésekkel és prémiummal, csak Rp. 40 ezer áron.

5. Angol szótár

Ennek az alkalmazásnak az az előnye, hogy akár 239 000 szót is képes lefordítani, és az egyik legjobb szótáralkalmazásként szerepel. Az egyik jellemzője a randomizer, amely lehetővé teszi a szavak véletlenszerű keresését, és választhat egy sötét vagy világos téma között. A legjobb az egészben, hogy ez az alkalmazás ingyenesen és hirdetések nélkül elérhető! Megérdemled, hogy tovább élj androidos telefon.

6. Google Search

Fotóforrás: Kép: androidauthority Bár ez nem szótáralkalmazás, a Google Keresés használható szavak keresésére és lefordítására hangutasítás vagy szöveget. Ennek az alkalmazásnak az az előnye, hogy képes egy teljes szót definiálni, kezdeti formájától kezdve számos más igeig. De ha olyan alkalmazásra van szüksége, amely képes mondatokat lefordítani, akkor a Google Keresés nem alkalmas telefonja tárolására.

7. Idioms and Phrases Dictionary

Fotóforrás: Kép: androidauthority Ez az alkalmazás akár fordításokat is biztosít 3500 kifejezés. Kereshet kifejezéseket, megjelölheti kedvencként, és kategóriák szerint rendezheti őket. Ez az alkalmazás meglehetősen egyszerű, mert csak megnyitja, keresi, elolvassa és bezárja. Ha olyan kifejezéseket szeretne megtanulni, amelyek nem kompatibilisek az EYD-vel, akkor ez a legjobb választás az Ön számára.

8. Offline szótár

Több mint két tucat nyelvet támogat, és az Offline Dictionary szótárral foglalkozik szavak letöltése offline használatra. Még egy szinonimaszótár is elérhető, ha szüksége van rá. Ez az alkalmazás lefedi a fordítás alapjait, és meglehetősen szabványos.

9. Zsebtezaurusz

Fotóforrás: Kép: androidauthority Ez az alkalmazás akár 90 000 általános szót is biztosít 20 MB telepítési méret és elérhetők a szinonima és antomim keresési funkciók, valamint a tezaurusz portál. Választhat sötét vagy világos témát is, és megoszthatja barátaival az imént megtanult szavakat. A Pocket Thesaurus alkalmazás ingyenesen, reklámozással vagy térítés ellenében érhető el.

10. WordWeb szótár

Ez a sat szótár alkalmazás akár funkciókat is kínál 285.000 szó egy adott szó 225 000 jelentésével. A WordWeb Dictionary tartalmaz tezauruszt, hangkeresést és így tovább. Ennek az alkalmazásnak az az előnye, hogy képes különbséget tenni a hasonlóan hangzó szavak között. Annak ellenére, hogy nem rendelkezik audio kiejtési funkcióval, mégis kötelező alkalmazás az Android telefonján.

Ez a 10 legjobb szótár az Android számára. Véleménye szerint melyik akadályozza meg abban, hogy szüksége legyen nyelvórákra? Válaszoljon a megjegyzések oszlopban igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found