duh, ez az 5 leggyakoribb laptop probléma!

Megállapította, hogy a laptopok több problémával küzdenek, mint a PC-k. Tehát éber lehet, itt az ApkVenue elmondja a laptop leggyakoribb problémáit. Figyelj, az alábbiak szerint ...

Szükségből sokan manapság a laptopokat részesítik előnyben a PC-k helyett. Az ok egyértelmű, mert praktikusabb és könnyebben hordozható.

De kiderült, azt találtuk, hogy a laptopok több problémával küzdenek, mint a PC-k. Tehát éber lehet, itt az ApkVenue elmondja a laptop leggyakoribb problémáit. Figyelj, az alábbiak szerint ...

  • Kifinomult! Így kapcsolhatja ki a laptopot csak okostelefonjával
  • Pszt ... íme egy játék laptop 4 nagy titka, amely évekig tart
  • Íme az oka annak, hogy ne vásároljon 17 hüvelykes laptopot

Ez az 5 leggyakoribb laptop probléma!

1. Túlmelegedés, mert nincs kezelés

Fotó jóvoltából: Kép: Tegye könnyebbé a technikát

A számítógépekkel ellentétben a laptopok rögtönzött hűtőrendszert használnak. Emiatt a laptopok hűtőrendszere gyakran problémás. Függetlenül attól, hogy por borítja-e, száraz termikus paszta stb.

Megoldás:

  • Tisztítsa meg laptopját évente legalább egyszer.
  • A termikus pasztát évente legalább egyszer cserélje ki.
  • Ne használja a laptopot a matracon, mert ez elzárhatja a szívóventilátort.

2. Lassú a merevlemez teljesítményének csökkenése miatt

Fotó forrása: Kép: MakeUseOf

A laptopokat gyakorlatilag könnyű mozgatni, de a laptop mozgatására vannak szabályok. Igen, a laptopot nem lehet mozgatni, ha be van kapcsolva. Hacsak laptopja még nem használ flash memóriát vagy SSD-t.

Megoldás:

  • A merevlemezt állítsa SSD vagy flash memóriára.
  • Ne használja a laptopot matracon vagy más hintázó felületen.
  • Ne mozgassa a laptopot bekapcsolt helyzetben.

3. Az akkumulátor leesés vagy beázás miatt gyorsan lemerül

Fotó forrása: Kép: WikiHow

Van egy kérdés a társadalomban, ahol a laptop akkumulátora megsérül, ha folyamatosan töltik. Ez helytelen, valójában hosszabb ideig tartja az akkumulátort, és Jaka majdnem 7 éve gyakorolja. Ha ismételten feltölti és felszabadítja, akkor ez valóban csökkenti az akkumulátor élettartamát.

Megoldás:

  • Ne töltse túl gyakran, majd engedje fel folyamatosan.
  • Ha az akkumulátor már lemerült, az online áruházakban rengeteg pótalkatrész található megfizethető áron. Nevezetesen a Rp. 100 ezer és a Rp. 300 ezer közötti tartomány.

4. A billentyűzet és az érintőpad sérült

Fotóforrás: Kép: Laptop Store

Akár a gyenge gyártás, akár a használat miatt, a laptop billentyűzete és érintőpadja bármikor megsérülhet. A probléma az, hogy sokan félnek kinyitni a billentyűzetet és az érintőpadot egy laptopon. Annak ellenére, hogy csak használt csavarhúzóval és ATM kártyával rendelkezik, megteheti.

Megoldás:

  • Ha a billentyűzet vagy az érintőpad már sérült, rengeteg pótalkatrész van elérhető áron az online áruházakban. Nevezetesen a Rp. 100 ezer és a Rp. 300 ezer közötti tartomány.
  • Adjon meg egy használt csavarhúzót és ATM-kártyát, majd ellenőrizze a YouTube-on, hogyan szedje szét a laptopot. Merje magát, mert az út nem olyan nehéz, mint azt elképzelték.

5. Szeretne egyedül meghalni vagy teljesen meghalni

Fotó jóvoltából: Kép: CruisesToPleasure

Az elektronikus nevek lehetnek rövidek és rövidek. Ez a laptop hirtelen halálát okozhatja, amíg teljes halált nem tapasztal. Ha ez megvan, őszintén szólva nincs sok választási lehetőség.

Megoldás:

  • Eladva törött laptop technikusoknak.
  • Cseréljen laptop alaplapot, de általában nagyon drága az ára. Ennek oka az, hogy a laptop CPU és GPU integrálva van az alaplappal

A laptop károsodásának minimalizálása érdekében a legfontosabb a karbantartás és a használat. Megfelelő gondozás és használat a laptopot legalább a következő öt évben tartóssá teszi. Nos, remélem, hogy az információk hasznosak lesznek!

Igen, ne felejtsen el olvasni laptopokkal kapcsolatos cikkeket vagy más érdekes cikkeket az 1S-től.

Transzparens: ShutterStock

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found