Játsszunk! Íme 7 népszerű Playstation játék, amely hivatalosan Android-on van

Ön egyike azoknak, akik nehéz játékokat játszanak okostelefonokon? Ha igen, akkor ez történik, ezúttal az ApkVenue játékajánlatot akar adni. Ez a játék egy népszerű Playstation játék, amely jelenleg hivatalosan elérhető Android okostelefonokon. Akarom tudni? Gyere, nézd meg!

A mai okostelefonok egyre kifinomultabbak. Még a RAM kapacitását tekintve is meg tud egyezni egy PC-vel / laptopral. Nem csoda, ezért lehet most okostelefonon keresztül játszani ezeket a nehéz játékokat.

Ön egyike azoknak, akik nehéz játékokat játszanak okostelefonon? Ha igen, akkor ez történik, ezúttal az ApkVenue játékajánlatot akar adni. Ez a játék egy népszerű Playstation játék, amely jelenleg hivatalosan elérhető Android okostelefonokon. Akarom tudni? Gyere, nézd meg!

  • A kalóz játékok megölik a játékipart? Nyilvánvalóan ....
  • 5 Android-alapú játékkonzol, a játékosoknak tudnia kell!

Íme 7 hivatalos Playstation-játék Androidon

Az ApkVenue által elmondott játék valójában nem csak a Playstation-en, hanem az Xbox-on is népszerű. Az ApkVenue a Playstation szót használja, mert Indonéziában sokkal népszerűbb, mint az Xbox, bár valójában mindkettő játékkonzol.

Minden további nélkül itt találjuk az ApkVenue Android-játékjavaslatait.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. Dinasztia harcos

Fotó jóvoltából: Kép: Gamer Braves

A kínai történelemről mesélő játék. Jó grafikai megjelenéssel és egyszerű játékmenettel rendelkezik. Ennek eredményeként a Dynasty Warriors játék népszerűsége az egekbe szökött. Jelenleg még a játékkonzolon is elérte a 8. szériát.

Töltse le a játékot Androidra itt: Dynasty Warrior Google Play

2. Végső fantázia

Fotó forrása: Kép: Abuget

Olyan játékok, amelyek olyan történeteket mesélnek el, mint a mesék, tele fantáziatörténetekkel. A rajongók nagy száma miatt jelenleg a Final Fantasy sorozat konzoljátékán a 15. helyre került. Még a 15. játék exkluzív változatának értékesítése is rövid idő alatt elkelt.

Töltse le a játékot Androidra itt: Final Fantasy Google Play

3. WWE 2K / SmackDown

Fotóforrás: Kép: RRVirus

A harmadik egy birkózó játék, a WWE 2K. Ha zavart, talán ismerősebb lesz, ha az ApkVenue SmackDown-nak hívja. Mert korábban a SmackDown játék nagyon népszerű volt a konzolos játékokban, de most megváltoztatta a nevét WWE 2K-ra.

Töltse le a játékot Androidra itt: WWE / Smackdown Google Play

4. Assassins Creed

Fotó jóvoltából: Kép: HaikuDeck

Az Assassins Creed egy merénylőcsoportról mesél, akik diktátorokat vesznek célba. Mivel ez a játék nagyon izgalmas, a konzolos verzióhoz legalább 9 játéksorozat létezik Assassins Creed címmel.

Töltse le a játékot Androidra itt: Assassins Creed Google Play

5. Igazságtalanság

Fotóforrás: Kép: PlayStation

Az igazságtalanság egy olyan játék, ahol egy szuperhőssel küzdhetünk más szuperhősök ellen. Például a Batman kontra Superman vagy a Flash a Superman ellen és mások. A koncepció miatt sok ember rabja ennek a játéknak.

Töltse le a játékot Androidra itt: Igazságtalanság a Google Playen

6. Batman

Fotó forrása: Kép: PetSprin

Batman konzoljátékokban, nagyon híres Arkham sorozatáról. Egyszerű játékmenetet és lenyűgöző grafikákat kínál. Az Android verzióhoz sok változat létezik. Kezdve a Batman kontra Superman, Batman The Telltale sorozat és mások.

Töltse le a játékot Androidra itt: Batman Google Play

7. FIFA

Fotó forrása: Kép: EA Sport

Ez utóbbi az egyik legnépszerűbb focimeccs, nevezetesen a FIFA. Ez a játék, amely alkalmazkodik a Frostbite Engine-hez, nagyon szép grafikus megjelenítést kínál a játék konzolos verzióján.

Töltse le a játékot Androidra itt: FIFA Google Play

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát ez csak az ApkVenue információja 7 Playstation játékról, amelyek hivatalosan Androidon vannak. Mit gondol erről, vannak-e más játékok? Ha van, Ossza meg Jakával a megjegyzés rovatban, köszönöm.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Játszma, meccs vagy más érdekes írás Andalas fia.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found