7 legjobb android tréfa alkalmazás, hogy "bosszút álljon" a barátaidon

A legjobb Android tréfa alkalmazások listája, amelyeket kipróbálhat. Van olyan barátod, aki szeret szemtelen lenni? Vagy vannak olyan barátai, akik szeretnek kölcsönadni okostelefont, hogy tetszés szerint használhassák őket?

Van olyan barátod, aki szeret szemtelen lenni? Vagy vannak olyan barátai, akik szeretnek kölcsönadni okostelefont, hogy tetszés szerint használhassák őket?

Talán nem számít, ha egyszer vagy kétszer zaklatják, vagy az okostelefont egy barát kölcsönkérte. De néha ez nagyon idegesítő lesz, különösen, ha folyamatosan végzik.

Gondolt már arra, hogy bosszút áll egy olyan baráton, aki szeret tudatlan lenni, vagy gyakran kölcsönadja az okostelefonját?

Nem kell bajlódni a helyes utakon, mert az ApkVenue csak a legjobb Android tréfa alkalmazással segít bosszút állni. Hogyan kell? Nézze meg a következő véleményeket!

  • 13 lenyűgöző tény a Google-ból, amit valószínűleg nem tudtál
  • Szépítsd a Pixelt, a Google felveszi az Apple korábbi tervezőit
  • Az Android gyökeresedésének 7 veszélye, tudatlan embereknek tudniuk kell!

7 legjobb Jahil Android-alkalmazás

1. Törött képernyő tréfa

Azok a barátok, akik szeretik kölcsönadni az okostelefont, mindenképpen nagyon meglepődnek és pánikba esnek, ha hirtelen az okostelefon képernyőjét használják repedt.

Ezzel az alkalmazással beállíthatja a megfelelő időpontot, amikor a képernyő töröttnek tűnik hang hatások reális és valóságos.

Nyugi, ez a tudatlan Android-alkalmazás nem árt okostelefonjának. A képernyő sérülése csak az a valós háttérkép.

2. Megijeszteni a barátodat

Ez az alkalmazás barátokat szerezhet, vagy bárkit, aki az okostelefonját tartja álmatlanság. Hogy-hogy? Amikor valaki szórakozik az okostelefonoddal, hirtelen ijesztő kép jelenik meg szörnyű hang a háttérben.

Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megjeleníteni kívánt szörnyű képet, válasszon egy nem kevésbé rémisztő hangot, és állítsa be a kép és a hang megjelenésének megfelelő időpontját. Győződjön meg róla, hogy a legszörnyűbb képeket és hangokat választotta, hogy láthassa barátja döbbent kifejezését.

3. Hamis hiba

Ez a tökéletes tréfa alkalmazás az Android számára, hogy elriassza azokat a barátokat, akik gyakran kölcsönzik az okostelefont. Képzelje el, hogyan reagálna, ha hirtelen az okostelefonját használja hibába ütközött.

Beállíthatja, hogy az okostelefon rezegjen, és figyelmeztető hangot jelenítsen meg, valamint egy hiba ikont és egy üzenetet, amelyet maga állíthat össze.

4. Audio Blaster Tréfa

Ez a tudatlan Android-alkalmazás azok számára alkalmas, akik tömegben zavarba akarják hozni barátait. Például egy olyan helyiségben, ahol sok ember van.

Te tudod használni Audio Blaster alkalmazás Tréfa a gyakran kölcsönzött okostelefonon, hogy magas hangokat hozzon létre.

Különböző hangok bukkanhatnak fel a helyiségben, például rossz zene, fingok és egyéb furcsa zajok.

5. Prankdial

Az alkalmazással Prankdial Itt hamis hívást küldhet a legjobb barátjának vagy annak, akit csak akar. Több százat választhat hamis hívás és hallgassa meg a hívást fogadó személy reakcióit.

Az a személy, akinek Prankdialt küld, az Ön által választottnak megfelelő hívást fog kapni. Például olyan emberek hívásai, akik dühösek, mert autójukat elütötték, hívások a rendõrségrõl és így tovább.

6. Ne érintse meg a Droidom lehetőséget

Ez az alkalmazás akkor használható, ha vannak olyan barátok vagy más emberek, akik szeretik titokban használni az okostelefont. A trükk az, hogy egyszerűen telepítse a Dont Touch My Droid alkalmazást, majd aktiválja, és valahol otthagyja az okostelefont, például egy asztalon.

Ha valaki akkor elveszi az okostelefonját riasztás szólal meg és bárkit elkaphat, aki engedély nélkül szereti használni az okostelefonját.

7. Motion Fart

A Motion Fart egy androidos alkalmazás, amely jellegzetes fing hangot hoz ki. Tréfálhatja barátait azáltal, hogy eltárolja azt az okostelefont, amelyen ez az alkalmazás a nadrágzsebébe van telepítve, majd elvégez néhány mozgást fing hangot adjon ki különféle típusokkal, a szokásos fingásoktól a hangos fingásokig.

Tehát ez a 7 legjobb Android-alkalmazás, amely bosszút áll azokon a barátaikon, akik szeretnek tudatlanok lenni, és kölcsönadják okostelefonjukat. Ne habozzon használni az egyiket, vagy tudja, hogy mindet felhasználhatja, hogy barátai feladják, és ne merjék már kölcsönkérni az okostelefont.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found