6 jó hordozórakéta téma, hogy androidod még őrültebbé váljon

A Themer az egyik legmenőbb és leginkább testreszabható hordozórakéta. A következőkben bemutatjuk a Themer 6 legjobb témáját, amelyeket kedvenc Android telefonján használhat.

Ha olyan ember vagy, aki könnyen unatkozik az Android ugyanazon megjelenésével, akkor ezek a tippek alkalmasak a megvalósításra. Biztosan sokan használjátok már indító harmadik felek, például Smart Launcher, GO Launcher, Nova Launcher stb. De mindet indító a Play Áruházban keringő Themer egy indító sok testreszabással és klassz. A következőkben bemutatjuk a Themer 6 legjobb témáját, amelyeket kedvenc Android telefonján használhat.

  • LINE Launcher, a LINE új alkalmazása az Android telefon szépítésére
  • A Naruto témák használatának egyszerű módjai az összes Android telefonon
  • Az Asus Zenfone 2 Lollipop Launcher használata minden Android telefonon root nélkül

Hegyi minimális

A fiatalok manapság minden bizonnyal nem ismeretlenek a hipster grafikai stílusától ban ben. A Mountain Minimal elnevezésű téma alkalmasnak tűnik azok számára, akik szeretik a minimalista, mégis elegáns csípős megjelenést, valamint egy kis érintést szüret ami csábító. Könnyű megint: ez a téma összefoglalja az összes értesítést ugyanazon a képernyőn anélkül, hogy másik oldalra kellene költöznie.

Könyvjelzők

A könyvjelzők arra törekszenek, hogy visszahozzák a megjelenítés stílusát dayplanner old school az okostelefonra. Elrendezés és betűtípusoknagyon jól látható, így minden felhasználó produktívabb lehet az Android használatában. Ez a téma 5-tel érkezik fülre amelyek mindegyike különböző információkat tartalmaz, például értesítéseket, időjárás-előrejelzéseket, lista alkalmazások stb.

Átlós csempék

Szeretsz egy minimális és elegáns megjelenést? Opció lehet az átlós csempe. Ez a téma az időt és a dátumot mutatja a jobb felső sarokban, az egyedi elemjelző pedig a jobb alsó sarokban. Mert parancsikon gyakran használt alkalmazásokat balra helyezheti. A meglepetés nemcsak akkor van, ha van elcsór képernyőn balra talál tér újra feltenni parancsikon ott.

LCD

Itt van egy pillantás, amely tökéletes azok számára, akik hiányolják a régi iskola monokróm vitorlás mobiltelefonját. Az LCD nevű téma színes és elrendezés ami nagyon hasonlít a fekete-fehér mobiltelefonra, amely egykor színesítette napjait. De a hűvös funkciók továbbra is jelen vannak, például óra, időjárás-előrejelzés és hírcsatorna képes.

Szürke és őszibarack

Ez a téma képes kombinálni az őszibarack színét puha egyszínű szürkével. Nagyon alkalmas elegáns nők számára, akik különféle információkkal szeretnének ellátni közvetlenül a főképernyőn keresztül. Ikonok minimális benyomások vannak és könnyen megkülönböztethetők egymástól. Egyébként nagyon aranyos.

Horizont

A Horizon minimális, gyönyörű megjelenést is nyújt. Párosítva a bokeh és betűtípusok romantikus kapcsolat. Nagyon alkalmas azok számára, akik szerelmesek vagy szeretik a puha grafikát. Az ikonok számára ez sem számít, minden tiszta és tiszta. Rendben van, hogy az Android-on ül.

Hogyan telepítsem a fenti témákat?

Könnyű, miután telepítette a Themert az Android-ra, csak a lehetőségek közül kell választania Témák, és keresés a kívánt téma neve. nyomja meg Alkalmaz és megkezdődik a letöltési folyamat.

Hasonló Launcher, amely nem hiányzik

Themer mellett, indító A Zooper és a Buzz Launcher nem más, mint az Android-telefon díszítéséhez. Kettőjük igény szerint testreszabható, és különféle témákkal is fel vannak szerelve, amelyek nem kevésbé gokilak. Sok szerencsét!

Forrás: Lifehacker

Asztali alkalmazások fejlesztése MyColorScreen LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found