mi a wifi hívás és hogyan működik? ez a magyarázat

Miután a VoLTE megjelenik a VoWiFi. Mi az? Nos, hogy megtudja, mi ez és hogyan működik, lásd az ApkVenue alábbi áttekintését!

Mielőtt megvitatnánk, mi az WiFi hívás vagy VoWiFi, akkor először tudnunk kell, hogy mi ez VoLTE amely a technológia kezdete szinkronhang alapú hálózati funkció virtualizáció vagy NFV. A VoLTE egy technológia a 4G LTE hálózaton keresztüli hívások kezdeményezésére.

Tehát a VoLTE jelenléte jó kommunikációs élményt nyújthat egy 4G hálózaton, hangszint tisztább a szinttel késleltetés ami sokkal kevesebb.

Aztán, miután a VoLTE most megjelent, a VoWiFi, amely a technológia fejlett fejlesztése. A VoWiFi azonban WiFi-n keresztül használja a hálózatot a kommunikációhoz.

A VoWiFi technológiával a felhasználóknak nem kell aggódniuk a jel elvesztésétől, mindaddig, amíg a WiFi csatlakozik, nincsenek problémák.

A VoWiFi segítségével a felhasználók bármilyen számon keresztül hívhatnak vagy fogadhatnak hívásokat, ha WiFi-n keresztül hozzáférnek a hálózathoz.

Csakúgy, mint a VoLTE, a VoWiFi is tiszta, gyors és egyszerű hívásminőséget kínál. Nos, a működéséről bővebben lásd az ApkVenue alábbi áttekintését.

  • 4 Kifinomult technológiát ezen az okostelefonon ritkán használnak, miért?
  • BIZTOS! E 'triviális' technológia nélkül nem fogsz tudni élni
  • 7 Internetes technológiai bűncselekmények és azok megelőzése

Mi a WiFi hívás és hogyan működik?

Hogyan működik a WiFi hívás vagy a VoWiFi

Elvileg a VoWiFi működése ugyanaz, mint a hanghívás az azonnali üzenetküldő alkalmazásban. De a VoWiFi segítségével a felhasználók továbbra is telefonszámokat hívhatnak mint egy rendes telefonvonal. Természetesen ezt nem lehet csak hanghívási technológiával megtenni.

Ezután a felhasználó VoWiFi-jével csak WiFi-n keresztül kell csatlakoztatni telefonálni bárhol is van. Tehát például, ha távoli területen tartózkodik, de nem kap jelet, és csak WiFi van, akkor a VoWiFi technológiával telefonhívás még meg lehet csinálni.

Indonéziai mobilszolgáltatók, amelyek támogatják a VoLTE-t és a VoWiFi-t

Eddig csak a Smartfren az első távközlési szolgáltató Indonéziában alkalmazza a VoLTE technológiát. Eközben a VoWiFi alkalmazása még mindig nem létezik. Az azonban bizonyos, hogy Telkomsel és Huawei az elmúlt években sikeresen tesztelte a VoLTE-t és a VoWiFi-t.

Ezt az információt a 2007. Évi sajtótájékoztatón szerezték 2015. június 25 ezelőtt idézett a webhelyről napiszociális. A konferencia alapján azt is remélik, hogy a VoLTE és a VoWiFi technológia a következő négy évben elérhető lesz a felhasználók számára 2019-ben később.

Későbbi alkalmazás esetén a VoLTE és a VoWiFi közötti technológia várhatóan az lesz együttműködnek egymással amely kapcsolhat zökkenőmentes a legjobb kommunikációs vonal biztosítása az ügyfelek számára.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found