hogyan lehet újból közzétenni az Instagram-ot (ig) a hírcsatorna és az insta sztori számára

Talált egy jó bejegyzést, és újra szeretné közzétenni? Az Instagram (IG) hírcsatorna-bejegyzésként vagy InstaStory-ként történő újrapostázásának módja: Megteheti az alkalmazás nélkül!

Az Instagram (IG) újrapostázása meglepően egyszerű, tudod! Valójában megteheti, hogy megossza takarmány és az InstaStory további alkalmazások segítsége nélkül.

Az Instagramról szólva ez a közösségi média platform az egyik legnépszerűbb és minden korosztály által kedvelt. Bőséges vonások, természetesen az ok.

Ennek ellenére ez a közösségi média platform sajnos olyan triviális dolgok miatt, mint az Instagram hírcsatorna-bejegyzéseinek újbóli közzététele, nem biztosítja ezt a funkciót.

Ennek eredményeként néhány ember választása az, hogy letölti valaki IG-bejegyzését, majd újból közzéteszi a személyes fiókjára. De nyugodj meg! Itt az ApkVenue-nak vannak tippjei hogyan lehet újraközölni az IG-n a hozzászólásokat hírcsatornaként vagy történetként.

Hogyan küldhetem újra az IG történetet

Az Instagram Story vitathatatlanul egyike azoknak a funkcióknak, amelyek mostanra egyre jobban fejlődnek és érdekesek is. Az IG esztétikai szűrők jelenlététől kezdve a különféle típusú Story módokig, amelyek közül választhat.

A történet annyira érdekes, hogy egy fiók létrehozható, biztosan érdekelt, hogy közzétegye a saját IG-történetében? Vagy el akarja küldeni a történetetcímkék egy barát által?

Ehhez a módszer meglehetősen egyszerű. Nos, azok számára, akik szeretnék tudni, hogyan lehet újrarajzolni az IG történetetcímkék egy barát által, íme a következő lépések:

 1. Keresse meg és nyissa meg a DM-t, amely értesíti Önt arról, hogy az IG-fiókja meg van címkézve valaki történetében.

 2. Koppintson a gombra Add hozzá a történetedhez.

 1. Koppintson a Címzett és válasszon egy lehetőséget A Te történeted.

Eközben, ha valaki IG-történetét szeretné közzétenni, de fiókja nincs megcímkézve a bejegyzésben, sajnos ezt nem lehet megtenni.

De alternatívaként kipróbálhatja Pillanatkép az InstaStory bejegyzéseiről , majd tegye fel az IG Story-ra.

Az Instagram hírcsatorna bejegyzéseinek újbóli közzététele

Az IG Story mellett az Instagram hírcsatorna-bejegyzések is természetesen egy másik lehetőség, amelyet újra közzétehet, hogy megossza követőivel.

Sajnos az Instagram alkalmazás továbbra sem nyújt olyan speciális funkciókat, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára ezt. Ennek eredményeként egy további IG repost alkalmazást is használnia kell.

Az egyik meglehetősen népszerű és széles körben használt Újraküldés az Instagram számára. A használatával kapcsolatban a következő lépéseket láthatja:

 1. Töltse le a Repost for Instagram alkalmazást a mobiltelefonjára.

>> Töltse le a linket Újra közzététel az Instagram számára <<

 1. Kattintson az Instagram ikonra.
 1. Keresse meg az IG hírcsatorna bejegyzést, amelyet újra szeretne közzétenni.

 2. Koppintson a pont ikonra, és válasszon egy lehetőséget 'Megosztani ...'.

 3. Válasszon egy alkalmazást Újraküldés az Instagram számára.

 1. Nyissa meg a Repost for Instagram alkalmazást, érintse meg a kiválasztott IG bejegyzést.

 2. Helyezze a pozíciót legfeljebb stílus a forrásfiók neve látható a fotón. Válassza a menü ikont Újrapost.

 1. Válassz egy lehetőséget Megosztás a hírcsatornában.
 1. Vágjon vagy alkalmazzon fotószűrőt, ha szükséges, kattintson az ellenőrzőlista ikonra hogy újraküldje az IG hírcsatornán való közzétételt.

Tippek:


Érintse meg és tartsa a felirat oszlopban, majd válasszon egy lehetőséget 'Paszta' ha át akarja másolni a bejegyzés eredeti feliratát.

Valójában vannak más alternatívák is, ha akarod hogyan lehet újraközölni az Instagram-ot és a feliratokat alkalmazás nélkül és minden bizonnyal praktikusabb.

A trükk az, hogy készítsen képernyőképet, majd a szokásos módon tegye közzé az eredményeket az IG hírcsatornán. Az eredmények természetesen nem olyan jók és rendesek, ha további alkalmazásokat használnak.

Ha hírességre vágysz, és rendet akarsz tenni az IG-hírcsatornádon, bizony ez a módszer nem a legjobb választás, igaz?

Az IG bejegyzések újratöltése az InstaStory-on

Az Instagram gyakran változó algoritmusa miatt ez a közösségi média platform már nem működik a kronológia szerinti bejegyzések megjelenítéséhez.

Tehát nem meglepő, hogy jelenleg sok felhasználó saját IG bejegyzéseit teszi közzé az IG történeten, hogy felhívja híveik figyelmét.

Szívesen kipróbálnád? Gyerünk, kövesd a következő IG újbóli közzétételének lépéseit, hogy sok Instagram-bejegyzésed láthassa!

 1. Válassza ki azt az IG-bejegyzést, amelyet újra közzé szeretne tenni az InstaStory-ban.

 2. Koppintson az ikonra Ossza meg, válassza ki 'Tegyen hozzá bejegyzést a történetéhez'.

 1. Szerkessze az IG történetet igényei szerint.

 2. Koppintson a gombra Címzett, Válassz egy lehetőséget A Te történeted.

Nem csak könnyű, az Instagram-bejegyzések újbóli közzététele a Story-ban is elvégezhető anélkül, hogy további alkalmazásokat kellene telepíteni.

Igen, a fotók közzététele mellett kipróbálhatja az Instagram-videó bejegyzések újbóli közzétételét is a Story segítségével, a fenti lépések segítségével!

Nos, ez egy gyűjtemény volt arról, hogyan lehet egyszerűen közzétenni az Instagram-történeteket, hírcsatornákat és hírcsatornákat az InstaStory-nak. Valójában további alkalmazások telepítése nélkül is megteheti.

De ne feledje, hogy ha valaki Instagramját szeretné közzétenni, akkor az jó ötlet engedély kérése vagy újrapostázási forrás felsorolása téged, hogy ne sértsd meg.

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found