Íme 7 Bluetooth funkció, amelyeket biztosan nem ismer

Biztosan ismeri ezt a Bluetooth-eszközt, de tudja, hogy mi a Bluetooth funkciója?

Bluetooth hardver (hardver) számos elektronikus eszközbe ágyazva, például laptopokba, okostelefonokba, nyomtatókba, digitális fényképezőgépekbe és még projektorokba is. Biztosan ismeri ezt a Bluetooth-eszközt, de tudja, hogy mi a Bluetooth funkciója?

Ez a hardver az előző generáció helyettesítő technológiája, nevezetesen Infravörös. Egészen a közelmúltig a Bluetooth technológia elérte 4. verzió. Általában a Bluetooth-t használó eszközök jelenleg csak a 3. verziót használják, így a 4-es verzió még mindig ritkán található meg a piacon lévő eszközökön. Ezt a Bluetooth technológiát először az Ericsson évében 1994. A Bluetooth képes létrehozni Személyes területi hálózat (PAN) rövid távolságra lefedve a környező területet.

  • Itt van a világ legkisebb Bluetooth fülhallgatója
  • 12 fontos tipp, amellyel megakadályozhatod, hogy Androidodat feltörjék WiFi és Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • 4 azonnali mód a megszakadt Bluetooth leküzdésére Android telefonokon

Mivel általában ismeri a Bluetooth funkciót (File Transfer), a funkciót már nem sorolom fel. Az alábbiakban olyan Bluetooth funkciók találhatók, amelyekről nem tud:

Bluetooth funkciók, amelyeket biztosan nem tudtál

1. Fájl nyomtatásához

Nyomtatás vagy nyomtatás olyan rutin, amelyet szinte mindenki elvégez egy feladat elvégzéséhez. A kábelnek a laptophoz csatlakoztatásával történő nyomtatás nagyon problémás lesz, különösen, ha a nyomtató kábel rövid. Azok számára, akik már nem akarnak bajlódni a plug-in kábelek nyomtatásával, váltson egy meglévő nyomtató használatára támogatás Bluetooth-on keresztül. tudsz guglizni a nyomtatókról támogatás Bluetooth-on keresztül.

2. Fájlok cseréje digitális fényképezőgépekkel és Handycam kamerával

Most már nem kell aggódnia, ha a digitális fényképezőgépe vagy a kamerája tele van memóriával, mert most sok digitális fényképezőgép vagy videokamera áll rendelkezésre. támogatás Bluetooth-on keresztül.

3. Zene hallgatása kábel nélkül

A Bluetooth technológia segítségével mostantól hallgathatja kedvenc zenéit anélkül, hogy gondot okozna a kábel csatlakoztatása. Ehhez a kategóriához jelenleg két olyan audioeszköz létezik, amely támogatja a Bluetooth technológiát, nevezetesen Fejhallgató és Hangszóró. Ha vezeték nélkül akarja hangosan és hangosan lejátszani a zenéjét, átválthat ugyanazon hangszóróra támogatás Bluetooth technológiával, mert sok a Bluetooth hangszóró termék a piacon. Ezzel szemben, ha nyugodt hangon szeretne zenét játszani, anélkül, hogy más embereket megzavarná, váltson át egy Bluetooth fülhallgató használatára.

4. Csatlakozás az egérrel és a billentyűzettel

Az egérnek van egy nagyon hosszú, idegesítő kábele? Most már használhatja az egeret anélkül, hogy gondot okozna a kábel újbóli csatlakoztatása. A piacon már sok változó árú egér- és billentyűzettermék található, most már átválthat egér vagy billentyűzet használatára anélkül, hogy gondot okozna a kábel újbóli csatlakoztatása. A billentyűzet mellett amellett, hogy csatlakoztathatja egy laptophoz, az okostelefonjához is csatlakoztathatja.

5. Játékok a Gamepad segítségével

A Gamepad egy olyan eszköz, amelyet a felület számítógépes játék felhasználói között, hogy megkönnyítsék a játékot. Az ideális gamepad ne használjon kábeleket, mert csökkenti a felhasználók mozgását és rugalmasságát. Az egyik megoldás a gamepad felhasználók rugalmasságának növelésére az, hogy a Bluetooth-ot médiumként használja, hogy kábelek nélkül csatlakozzon a számítógéphez. Most anélkül játszhat, hogy újra a monitor közelében kellene lennie.

6. Csatlakozás a projektorhoz

Azok számára, akik szeretik a prezentációkat, használhat olyan projektorot, amely távolabb van a Bluetooth technológiát támogató projektortól, mint a vezetékes kapcsolattal rendelkező projektor. Már nem jelent problémát, ha prezentációt szeretne készíteni a projektorhoz csatlakoztatott eszköz hozatalával.

BÓNUSZ

Ehhez az egy FUNKCIÓhoz szerintem elég KÜLÖNLEGES mert valójában ezt az egy funkciót minden okostelefon-felhasználó használhatja. Ezek a funkciók:

7. Ossza meg az internetkapcsolatot vagy az internetmegosztást Bluetooth-kapcsolattal

Megkötés megosztja az internetkapcsolatot más eszközökkel, ahol az adott eszköz teljesít Megkötés hozzáféréssel kell rendelkeznie és csatlakoznia kell az internethez. Ez a funkció gyorsan megoszthatja az internetkapcsolatot más okostelefon-felhasználókkal, azzal a feltétellel, hogy más felhasználóknak csatlakozniuk kell a központként működő okostelefonhoz.

Használatához és kipróbálásához elő kell állítania egy okostelefont, amely már rendelkezik internetkapcsolattal, és meg kell nyitnia a ** Tethering és a Portable Hotspot ** beállításokat, és ellenőriznie kell a Bluetooth Tethering funkciót az alábbiak szerint. Ezután előkészít egy másik okostelefont, amely nem rendelkezik internetkapcsolattal, és ugyanazt a módszert alkalmazza, mint az első okostelefont.

Ezek olyan Bluetooth funkciók, amelyekről nem tud. Ha kérdése van, kérjük, tegye fel őket az alábbi megjegyzések oszlopban. Hasznos lehet


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found