hogyan lehet megtudni valaki tartózkodási helyét a WhatsApp segítségével egy mobiltelefonon

Hogyan tudhatja meg valaki tartózkodási helyét a WhatsApp segítségével a mobiltelefonján, segíthet azoknak, akik aggódnak barátja, barátai vagy családja tartózkodási helye miatt. Nézze meg itt, hogyan!

Elgondolkozott már azon, hogy a barát még nem jött el, annak ellenére, hogy korábban mondta "otw"? Vagy a kisebbik testvéred elmegy játszani, de nem mondja meg, hova mész? Nagyon aggasztó, igaz!

Nos, tudod, hogy valójában csak a WhatsApp alkalmazással élesítve követheted valaki tartózkodási helyét csevegés legnépszerűbb, amelyet szinte mindenki használ, banda.

Lehet, hogy a módszer kissé bonyolult lesz, de csak alaposan meg kell nézned Jaka áttekintését, hogy tudd hogyan lehet megtudni valaki tartózkodási helyét a WhatsApp segítségével egy mobiltelefonon.

Hogyan lehet nyomon követni valaki jelenlétét a legújabb WhatsApp 2020-on keresztül?

Fotóforrás: Hogyan lehet könnyen és pontosan megtudni valaki tartózkodási helyét a WA-n keresztül?

Ne gondold még hogyan lehet nyomon követni valaki tartózkodási helyét a WhatsApp-on keresztül Ennek köze van a negativitáshoz, a bandához. Ennek az az oka, hogy számos pozitív előnyt érhet el ezzel a módszerrel.

Például, ha valaki WhatsApp-on szeretné nyomon követni tartózkodási helyét, ez valóban segíthet csökkenteni a szorongást és aggodalmat, ha valakinek, akit szeret, hirtelen nincsenek hírei.

Mint a nővéred, aki gyakran megy hordozni szerkentyű de ne búcsúzzon, vagy gyanakodjon a barátjára, aki hirtelen eltűnik minden hír nélkül, és gyakran figyelmen kívül hagyja a WA csevegését online.

Ezt az oktatóanyagot arra is használhatja, hogy nyomon követhesse az elveszett mobiltelefont a WA-n keresztül, ha például a mobiltelefonját valaki más találja meg, aki vissza kívánja adni.

Különbség a hely követése és a megérintési szám között a WhatsApp-on

Ha a célokból és a szándékokból nézzük, hogyan lehet egy mobiltelefonon nyomon követni mások WA-számait, beleértve a még ésszerű és értelmes dolgokat is!

Az általában negatív kontextusú csapolással szemben bandák. Akkor mi a különbség a kettő között? Nézze meg az alábbi felülvizsgálati pontokat, amíg meg nem értette!

Megcsapolás (Hackelés)

 • A KBBI szerint a kopogtatás azt jelenti, hogy szándékosan hallgatja (rögzíti) más embereket (bizalmas, beszélgetések) a személy tudta nélkül.
 • A koppintás a személyes adatok titkos megszerzése érdekében történik az illető tudta és beleegyezése nélkül.
 • A lehallgatásnak negatív céljai vannak, amelyek jogi problémákhoz vezethetnek más emberekkel.

Itt, banda, ha meg akarod tudni, hogy a WhatsApp mely jellemzőit feltörik, siess és olvasd el, mielőtt valaki más feltörné a WhatsAppodat.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Vágány (Monitoring)

 • Pálya vagy monitorozás a KBBI szerint ez azt jelenti, hogy gondosan felügyeljük, megfigyeljük vagy ellenőrizzük, különös tekintettel speciális célra; monitor.
 • Monitoring nem áll szándékukban vagy céljukban másokat károsítani. Inkább egy megelőző intézkedés, amely figyeli és megvédi másokat a fenyegetések ellen.

A kontextusból nézve egyértelmű, hogy a WhatsApp helyének ismerete a követési álnevek kategóriájába tartozik monitorozás, nem hibázik.

Tehát ennek a WA-számnak a nyomon követése sokkal inkább annak biztosítására szolgál, hogy más ismerősök létezzenek. De a célok és a szándékok természetesen visszatérnek mindannyiótokra.

Gyűjtemény a valakinek tartózkodási helyének nyomon követésére a WhatsApp segítségével

Fotóforrás: Hogyan lehet nyomon követni valaki tartózkodási helyét anélkül, hogy észrevennénk a WA-n keresztül

A legfrissebb WhatsApp funkciók valóban nagyon hasznosak a felhasználók számára, beleértve azt a funkciót is, hogy miként lehet megtudni a WA-ban felkereső személy tartózkodási helyét, aki szerepel a névjegyzékben.

Természetesen, a rendelkezésre álló hivatalos funkciókon kívül, léteznek olyan módszerek is, amelyek segítségével a mobiltelefonon a WhatsApp segítségével nyomon lehet követni valakinek a tartózkodási helyét anélkül, hogy más embereknek tudniuk kellene róla.

1. Hogyan lehet megtalálni valaki tartózkodási helyét a hivatalos WhatsApp-on keresztül

A kezdeti megbeszélésre utalva a WhatsAppnak van egy olyan funkciója is, amely akár online módon is nyomon követi mások tartózkodási helyét valós idő aka közvetlen.

Itt természetesen ismernie kell azt a személyt, aki nyomon akarja követni, és fel kell kérnie, hogy használja a funkciót Élő hely, banda.

Most, hogy használni tudja a tartózkodási helyének nyomon követését a WA-n keresztül, néhány egyszerű lépést követhet az alábbiak szerint.

 • 1. lépés: Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást, és válassza ki azt a személyt vagy csoportot, akivel meg szeretné osztani élő hely. Koppintson a ikon gémkapocs alján, és válasszon egy lehetőséget Elhelyezkedés. Megosztani élő hely megérinti az opciót Ossza meg az aktuális helyet.

Fotóforrás: A WhatsApp segítségével valaki tartózkodási helyének megtalálásában az első lépés a beépített funkció.

JEGYZET:


Ha választ egy lehetőséget Küldje el jelenlegi tartózkodási helyét, akkor a WhatsApp elküldi az utolsó helyet, ahová elküldte az üzenetet, banda.

 • 2. lépés: Ezután töltse ki a megosztás időtartamát élő hely és töltse ki az üzenetet a megadott mezőben, érintse meg a gombot Küld hogy küldeni kezdjen. Más emberek, akik megkapják az üzenetet, most már valós időben láthatják az Ön tartózkodási helyét, beleértve a helyek költözését is.

Fotóforrás: Akkor jelenik meg, ha a helymeghatározás WA-n keresztüli követésének funkciója aktiválva van.

Elég könnyű, igaz? Ez a WhatsApp Live Location szolgáltatás automatikusan leáll, miután túllépte a korábban megadott időtartamot.

Érintéssel le is állíthatja az időtartam lejárta előtt Állítsa le a megosztást a korábban megosztott helyzetüzenetben banda.

2. Hogyan lehet nyomon követni a WhatsApp számot a HLR Lookup alkalmazással

A második WA-szám követéséhez használhatja az úgynevezett alkalmazást HLR keresés. Ebben az alkalmazásban nyomon követheti a HLR (Otthoni regisztráció) ki fogja megmondani szolgáltató és az ügyfél helyét.

Megteheti ezt a módszert például akkor, amikor csaló üzenetet kap a WhatsApp-on keresztül, és meg szeretné tudni, hogy hol van az elkövető, a banda.

Megtudhatja valaki tartózkodási helyét a WhatsApp segítségével a mobiltelefonján, anélkül, hogy meglehetősen könnyen észrevenné. hogyan?

 • 1. lépés:Letöltés és telepítés Alkalmazás HLR keresés azon a linken keresztül, amelyet az ApkVenue alább adott, banda.
Apps Segédprogramok LETÖLTÉS DELTALabs
 • 2. lépés: Nyissa meg a HLR Lookup alkalmazást, és csak annyit kell tennie, hogy beírja annak a WhatsApp csalónak a számát, amelynek nyomon szeretné követni a helyét. Ha csak megérintette a gombot Küld.

Fotóforrás: A HRL Lookup alkalmazás kezdeti nézete, egy alternatív módszer a tartózkodási hely WA-n keresztül történő megismerésére.

 • 3. lépés: Várjon néhány percet, amíg értesítést kap a körzetszámról, a szolgáltatásról szolgáltató, a szám országa, régiója és városa. Ezt az információt az ikon megérintésével is megoszthatja Ossza meg az alábbi szakaszban.

Fotóforrás: Jelenítse meg az alternatív alkalmazásban kapott információkat a WA-szám követésére.

Ez a WhatsApp-számok követési módszere nem pontos, és nem adja meg a követni kívánt személy pontos helyét.

De legalább megjósolhatja, honnan származik az elkövető. Különösen azokból az információkból, ahol a számot regisztrálták.

3. Hogyan tekinthető meg a WhatsApp Friends helye a Google Maps segítségével

A hely WA-n keresztüli nyomon követésének utolsó módja az alapértelmezett alkalmazás használata egy Android-mobiltelefonon, nevezetesen Google térkép tudod.

A navigáció mellett kiderül, hogy a Google által készített alkalmazás számos hasznos funkcióval is rendelkezik. Az egyik a hely közvetlen megosztása nagy pontossággal.

Itt megoszthatja ezt a Google Maps helyet a WhatsApp-on keresztül is, ehhez hasonló lépéseket követve.

 • 1. lépés: Nyissa meg a Google Maps alkalmazást androidos telefonján. A főoldalon érintse meg a elemet ikon hamburger és válasszon egy lehetőséget Ossza meg tartózkodási helyét alábbiak szerint.

Fotóforrás: Kezdeti megjelenés, amikor a Google Maps használatával megtudja valaki tartózkodási helyét a WA-n keresztül.

Apps Productivity Google Inc. LETÖLTÉS
 • 2. lépés: A megosztás megkezdéséhez, hogy mások is nyomon követhessék az Ön tartózkodási helyét, mindössze annyit kell tennie, hogy megérinti Rajt. Több megosztási lehetőség jelenik meg, itt csak választania kell WhatsApp.

Fotóforrás: Megjeleníti, hogy ez a WA-szám hogyan követhető az alkalmazáshoz.

 • 3. lépés: Válassza ki azt a kapcsolattartót, akinek el szeretné küldeni a helyet, és az eredmény ilyen lesz. Link a Google Maps-re irányítja, hogy nyomon kövesse a helyet, a bandát.

Fotóforrás: Az utolsó lépések megjelenítése, ha a Google Maps-et a WA-számok nyomon követésének alternatív módjaként használja.

Csak meg kell mondania és alkalmaznia kell ezt a WA számot azokra a barátokra, családtagokra vagy barátokra, akik nyomon akarják követni, hol vannak.

Meglehetősen könnyű módon nem kellene túl nehéz a rendezése, igaz?

Bónusz: Ajánlások a legpontosabb mobil számkövető alkalmazáshoz 2020-ban

Az ApkVenue fent használt alkalmazásán kívül számos alternatíva létezik pontos mobilszám-nyomkövető alkalmazás amit megpróbálhatsz bandázni.

Az alábbi alkalmazások némelyike ​​az elveszett mobiltelefon helyének követésére is képes. Tehát nagyon hasznos lesz, ha vészhelyzetben van.

Kíváncsi arra, hogy milyen alkalmazásokat lehet alternatív módon nyomon követni valaki tartózkodási helyén, anélkül, hogy észrevennék? Itt további információk.

1. A Google Find My Device

Az első alkalmazás, amelyet ajánlunk, az Google Find My Device a Google hivatalosan készítette az elveszett androidos telefonok nyomon követésére.

Ebben az alkalmazásban csak ismernie kell az e-mail címét és Jelszó csatlakozik az elveszett Android mobileszközhöz, hogy megismerje annak helyzetét.

Az, hogy miként lehet megtudni valakinek a WA-n keresztüli tartózkodási helyét ezen az alkalmazáson keresztül, nagyon banda.

Apps Utilities Google LLC LETÖLTÉS

2. Prey Anti Lopás

Prey Lopásgátló egy másik mobil nyomkövető alkalmazás a készülék online követésére valós idő összetettebb és pontosabb.

Ez az alkalmazáskövető GPS-koordinátákat, valamint számos egyéb funkciót használ, például Vezérlőzóna, Riasztás, Biztonsági álcázás, és sokan mások.

Ez az alkalmazás ajánlott igazán azok számára, akiknek alternatív módra van szükségük a tartózkodási hely WA-n keresztül történő követésére.

Apps Utilities Prey Project LETÖLTÉS

Egyéb mobiltelefonszámkövető alkalmazások ...

Azok számára, akik szeretnék tudni más mobiltelefonszám-követési alkalmazásokra vonatkozó ajánlásokat, amelyek megvalósíthatók az Ön számára, az ApkVenue összefoglalta a következő cikkben.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ez egy egyszerű módja annak, hogy nyomon kövesse tartózkodási helyét a WhatsApp alkalmazáson keresztül, közvetlenül a használt Android telefon segítségével.

Természetesen számos fenti módszerrel nyomon követheti a legközelebbi ember tartózkodási helyét, vagy megtudhatja annak a csalónak a helyét is, aki megpróbál becsapni, bandába.

Van további ajánlása? Ne felejtsen el megosztani az alábbi megjegyzések oszlopban és Ossza meg ezt a cikket, hogy tájékozott legyen, tippeket és egyéb trükköket a JalanTikus.com oldalon.

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin Ismail


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found