5 legjobb menekülési játék, amely próbára teszi az eszét

Íme néhány menekülési játék, amely próbára teszi a találékonyságodat.

Menekülni vagy a escape a puzzle témájú játékok egyik alfaja. Akik nem tudják, azok játékok menekülési elem egy videojáték, amely a játékost összetett helyre vagy helyzetbe helyezi, és amelynek fő célja az menekülni. Egyszerűen hangzik, igaz?

Egyes fejlesztők a menekülési témát nagyszerű játékélményként használják intenzívebb, míg mások főszerelőként használják. Nem ritkán menekülési játékokat is adnak történet ami meglehetősen bonyolult. Íme néhány menekülési játék, amely próbára teszi a találékonyságodat.

  • A világ eddigi 10 legszörnyűbb játéka
  • 7 Ennek a játéknak van egy másik mini játékja, amely nem kevésbé szórakoztató
  • 15 offline háborús játék Androidra és PC-re, töltse le itt!

5 legjobb menekülési játék, amelyek tesztelik ravaszságát

1. Adventure Escape sorozat

Menekülés menekülés egy menekülési témájú játékok sorozata, amelyet a Haiku Games. Ez a játéksorozat egy meglehetősen összetett rejtély megoldását hangsúlyozza annak érdekében, hogy elmenekülhessünk egy állapotból vagy helyből.

Ennek a sorozatnak van egyszerű grafika de érdekes, egyszerű játékmechanika és nem unalmas történet. A sorozat összes címe ingyenesen letölthető a címen A Play Áruház, játékon belüli tipp vásárlási lehetőséggel.

2. Monument Valley sorozat

Sorozat Monument Valley az egyik kirakós kirakós játék sorozat legikonikusabb valaha is kiadták mobil eszközökre. A játék minden szintje valahová kerül, ahová kerülnie kell.

Ennek a sorozatnak az egyik erőssége szintű tervezés ami szuper szép és ünnep a szemnek. Bár a legtöbb szintet könnyű kitölteni érzékcsalódás ami jelen van benne, egyedülálló jelenség mindenki számára, aki ezt a játékot játssza.

3. Cube Escape sorozat

Sorozat Cube Escape a Rusty Lake által készített menekülési játék, amely hosszú ideje fut. Eddig 9 Cube Escape cím volt a Cube Escape: Évszakok mint a legújabb cím.

Ebben a játékban a játékosoknak kötelező tárgyakat találni és rejtvényeket megoldani miközben megpróbálta elengedni a kialakult helyzetet. Ez a játék egyszerű grafikával is rendelkezik, de még mindig érdekes játszani. A Cube Escape sorozat minden címe ingyenesen és hirdetésmentesen letölthető.

4. Az escapisták

Az escapisták az egyik menekülési játék, amelyet nemrég adtak ki mobil eszközök számára. Ez a játék eredetileg csak PC és konzol mielőtt végülportolt Androidra és iOS-re. Mondhatni, ez a játék egy börtön menekülési szimulációs játék.

Érettebb stratégiára és megértésre van szükség egy cél elérése, nevezetesen a börtönből való menekülés érdekében. Játék retro grafika ennek is van különféle forgatókönyvek sorsolás, amellyel a játékos el tud menekülni.

5. Republique

Republique az eddig kiadott egyik legösszetettebb menekülési témájú játék lett. Ebben a játékban a játékos hackerként működik, aki képességeit felhasználva irányítja a nevű lányt Remélem a szabadságot hogy el tudjon menekülni a környezetből disztópia ami szörnyű.

Kiigazításokra van szükség ahhoz, hogy ezt a játékot jól tudjuk játszani. Ez a játék rendelkezik 5 fejezet, minden fejezet intenzív és addiktív kihívást kínál.

Ennyi volt néhány menekülési vagy menekülési játék, amely próbára teszi az intelligencia szintjét. A fenti játékok nagyon nem kedveltek azoknak a játékosoknak, akik lustaak gondolkodni, mert a menekülési játék először készült rack az agyam és értékelje, hogy a játékos agy milyen mértékben képes működni. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found