Azta! Nehéz játékok lejátszása az Intel Celeron + Intel HD-n valójában működik

Gondolod, hogy nehéz játékokat játszhatsz az Intel Celeron és az Intel HD készüléken? Ha igen, nézzük meg a következő vitát. Mert az ApkVenue ezúttal be akarja bizonyítani ..

Olyan nehéz PC / Laptop játékkal, mint az Assassin's Creed: Syndicate, a Mirror Edge Catalyst vagy a Battlefield 1, a leggyakoribb probléma az, hogy számítógépes specifikációink nem megfelelőek.

Te vagy az, aki gyakran szembesül ezekkel a problémákkal? Gondolod, hogy nehéz játékokat játszhatsz az Intel Celeron és az Intel HD készüléken? Ha igen, nézzük meg a következő vitát. Mert ezúttal az ApkVenue be akarja bizonyítani, hogy az alacsony specifikációk nehéz PC / laptop játékokat is játszhatnak.

  • A kalóz játékok megölik a játékipart? Nyilvánvalóan ....
  • Azt állítja, hogy igazi játékos? Próbáld meg kitalálni, kik a következő 6 játékkarakterek!
  • 8 legjobb ingyenes Android-játék 2016-os Google Indie Game verzió

Nehéz játékokat játszol az Intel Celeron és az Intel HD készüléken, nem?

Fotóforrás: Kép: Full HD kép

Saját tulajdonú videó jelentette LowSpecGamer. Ezt csak az Intel Celeron G1840, Intel HD és 8 GB DDR3 RAM ** specifikációkkal igazolta. Című nehéz játékot képes játszani Mirror Edge Catalyst.

Ha betartja a minimálisan előírt specifikációkat, akkor a PC / laptop specifikációi tartoznak LowSpecGamer még mindig nem képesített. Amikor tesztelték a játék futtatását, egyértelműen az átlagos FPS alá került. Ahol a jelentés nem játszható le.

De láthatóan még mindig vannak módok a játékra. Mégpedig azzal, hogy csinálom a konfigurációjának módosítása sokkal mélyebbre. Vagy bármilyen más nyelven, a grafikus konfiguráció sokkal alacsonyabb, mint amit a játék fejlesztője biztosított.

További részletekért megnézheti a LowSpecGamer videót, amely a Mirror Edge Catalyst játékot játszik le alacsony specifikációjú PC-n / laptopon az alábbiak szerint.

Minden játéknál működik? A válasz lehet igen vagy nem. Minden játéknak a gyártótól függően általában más jellemzői vannak. Nos, ha gyakran tapasztalja ezt a problémát, az ApkVenue azt javasolja, hogy iratkozzon fel YouTube-videójára LowSpecGamer.

Mert a Youtube csatornáján keresztül a LowSpecGamer nem bánja, ha elmondja, hogyan csípés egy játék konfigurációja sokkal alacsonyabb, mint kellene. Annak ellenére, hogy ez csúnyává teszi a játék grafikáját, ez lehetővé teszi a játékot.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Tehát ez csak az ApkVenue információja volt az alacsony PC / laptop specifikációkról, az Intel Celeron és Intel HD processzorok használatával kiderült, hogy nehéz játékokat is tudnak játszani. Mit gondol erről, érdekel kipróbálni a csípés mélyebb játék?

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Játszma, meccs vagy más érdekes írás Andalas fia.

Transzparens: GameSpot


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found