kifinomult! Így távolról zárolhatja az Android okostelefont

Manapság az okostelefonok nemcsak kommunikációs eszközként funkcionálnak, hanem a munkahelyi, iskolai és személyes ügyekkel kapcsolatos különféle fontos fájlok tárolására is. Ha az okostelefon, amelyet használ, elveszett, vagy valaki más engedély nélkül használja, akkor nem csak az okostelefon veszik el, nam

Manapság nemcsak kommunikációs eszközként szolgál, okostelefon különféle fontos fájlok tárolására is használták, legyen szó munkahelyi, iskolai vagy személyes kérdésekről. Ha a használt okostelefon mások elvesztették vagy felhasználták engedély nélkül, akkor nemcsak az okostelefon veszik el, hanem a rajta tárolt fájlok is veszélyeztetik a biztonságát.

Sajnos ismét okostelefon Nem használ szekrényzárakat, például jelszavakat vagy ujjlenyomat-érzékelőket. Ha valami ilyesmi történik, akkor az első dolog, amit meg kell tennie zár okostelefon androidod távolról hogy a benne foglalt adatok biztonságban maradjanak. Tudod, le tudjuk zárni távolról? Igen tudsz! Ugyan, ApkVenue csak mondd meg a zárolás egyszerű módja okostelefon Android távolról.

  • Hogyan lehet kinyitni az Android képernyőt a „Pistol” használatával
  • 6 könnyen kitalálható Android-minta zár és azok védelme
  • Hogyan lehet megnyitni az Android zárolási képernyőjét az E-KTP használatával! Még nem tudom, igaz?

Könnyű mód a zárolásra Smartphone Android távolról

1. Nyissa meg az Android Eszközkezelőt

Bezárni okostelefon Android távolról, használhatja Android Eszközkezelő. Az Android Eszközkezelő a Google által biztosított funkció, amely segít az Android felhasználóknak az elveszett okostelefonokról származó adatok nyomon követésében, irányításában és visszakeresésében. Az Android Eszközkezelő által biztosított egyik vezérlő funkció az zár okostelefon Android távolról. Az Android Eszközkezelő használatához megadhatja a következő linket egy laptop, PC vagy eszköz segítségével okostelefon te más. Alkalmazások illesztőprogramjai és okostelefonjai Google Inc. LETÖLTÉS

2. Belépés Google-fiók használata

Ezt követően meg kell Belépés Google-fiók használatával aszerint, hogy mit használ ban ben okostelefon A zárolni kívánt Android. Siker után Belépés, meg fog jelenni információk a márkákról és típusokról okostelefon hogy el akarja zárni.

3. ZÁR Smartphone Ön

Ha az információk a márkáról és a típusról okostelefon ábra helyes, akkor azonnal zárolhat okostelefon ezeket a válassza a LOCK menüt.

4. Írja be a jelszót

A LOCK menübe való belépés után szükség van rá készítsen Jelszó aszerint, amit akarsz. Ezt követően az alján található "LOCK" gombra kattintva fejezze be.

5. Smartphone Sikeresen lezártuk

Ha a fenti folyamatot sikeresen végrehajtották, megjelenik értesítések és automatikus okostelefon Androidod már zárolva van. Így a benne lévő adatok biztonságban lesznek.

Nos, ez a zárolás egyszerű módja okostelefon Android távolról. Nem kell pánikba esni, csináld úgy, ahogy van, és az adatok bent vannak okostelefon Androidod biztonságban lesz. Ha van más módja a bezárásra okostelefon Android távolról, írhat az alábbi megjegyzésekbe!

Transzparens: tweaktown.com


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found