4 módja az alkalmazások elküldésének wa segítségével, egyszerű!

Így lehet egyszerűen elküldeni az alkalmazásokat a WA-n keresztül! Könnyedén küldhet nagy méretű alkalmazásokat ismerősei WhatsApp-jába!

Keresi a módját, hogy miként küldhet be pályázatot a WA-n keresztül? Ez az útmutató a legjobb alternatíva lehet, különösen azok számára, akiknek valóban gyorsan kell fájlokat küldeniük a mobiltelefonjára.

A WhatsApp alkalmazás nemcsak üzenetek, videohívások, telefonok cseréjére vagy fotók küldésére szolgál, hanem a felhasználók számára is lehetőséget nyújt Android-alkalmazások küldésére a következő formátumban: .APK.

Ha távoli alkalmazások küldésének módját keresi, akkor ezúttal az ApkVenue tippjeit valóban kötelező néznie, amíg elkészül!

Ahelyett, hogy kíváncsi lennék, hogyan az alkalmazás elküldése a WA-n keresztül (WhatsApp)? Gyerünk, csak nézd meg az ApkVenue alábbi teljes cikkét!

Hogyan küldhetünk alkalmazásokat a WhatsApp-on (WA) keresztül

A különféle érdekes funkciókkal és lehetőségekkel ellátott WhatsApp alkalmazás valóban nagyon hasznos a felhasználók napi igényeinek kielégítésére.

Valójában ez az egyik alkalmazás annyira érdekes, sok más fejlesztő is van, aki megpróbálja fejleszteni a legjobb WhatsApp modalkalmazások sora olyan szolgáltatásokkal büszkélkedhet, amelyek nem találhatók meg a hivatalos alkalmazásban.

Nos, azok számára, akik az alkalmazások WA-n keresztüli küldésének módját keresik, kövesse az ApkVenue alább elkészített néhány módszerét.

Hogyan nyújthat be pályázatot WA-n keresztül?

Sokféleképpen lehet jelentkezni alkalmazás elküldésére a mobiltelefonjára. Az egyik dolog, amit most megvitatunk, az az, hogyan küldhetünk APK fájlokat WA-n keresztül.

De előtte, ha nincs WA alkalmazás, akkor megteheti telepítse az ApkVenue által felvett linken keresztül ez alatt.

Apps Social and Messaging WhatsApp Inc. LETÖLTÉS

Ha telepítette, kövesse az alábbi útmutatót. Jó olvasást!

1. ES File Explorer

Azok számára, akiknek nagy belső memóriájú mobiltelefonjuk van, nincs semmi baj egy további nevű alkalmazás letöltésével ES File Explorer ezt küldje el az alkalmazást a WhatsApp-ra?

Nemcsak a belső memóriahasználat kezelésével működik, hanem az alkalmazás segítségével alkalmazásokat is egyszerűen küldhet a WhatsApp-on keresztül.

A teljes módszer tekintetében kövesse az alábbi lépéseket.

1. lépés - Töltse le az ES File Explorer alkalmazást
  • Az első lépés természetesen meg kell, hogy töltse le az ES File Explorer alkalmazást. Az alkalmazást a következő linken keresztül is letöltheti.
Alkalmazások termelékenysége ES APP Group LETÖLTÉS
2. lépés - Válassza ki az „APP” menüt
  • Ha az előző lépést sikeresen végrehajtotta, válassza ki a menüt „APP” hogy megtekinthesse, milyen alkalmazások érhetők el androidos telefonján.

Fotóforrás: JalanTikus (Ez az egyik lépés, amikor egy alkalmazást WA-n keresztül lehet elküldeni az ES File Explorer alkalmazás segítségével).

3. lépés - Válassza ki a küldeni kívánt alkalmazást
  • A következő lépésben Ön választja ki, hogy mely alkalmazásokat küldik el a WhatsApp-on keresztül érintse meg és tartsa lenyomva a kijelölt alkalmazáson, amíg egy ellenőrző ikon meg nem jelenik az alábbiak szerint.
4. lépés - Válassza ki a "Megosztás" menüt
  • Az alkalmazás kiválasztásának befejezése után válassza a menü ikont 'Ossza meg' és válasszon egy lehetőséget 'WhatsApp'.
5. lépés - Keresse meg a WhatsApp rendeltetési helyét
  • Ezután te keresse meg a WhatsApp névjegyeket amellyel foglalkozni fog, majd nyomja meg az ikon gombot 'Küld' alábbiak szerint.
  • Kész! Most sikeresen elküldte az alkalmazást a WhatsApp-ra.

A WA-n keresztül küldött alkalmazások telepítéséhez a címzettnek csak meg kell nyitnia a korábban kapott alkalmazásfájlt, majd válassza a gombot 'Telepítés' alábbiak szerint.

Az alkalmazások e-mail útján történő elküldéséhez képest az alkalmazások WA-n keresztüli küldésének módja praktikusabb és egyszerűbb banda. Érdekel a próbálkozás?

2. ShareCloud

Nem használhatja az alkalmazás WA-n keresztüli küldésének módszerét a fentiekben? Csendes! Az ApkVenue egy másik alternatív módot kínál az alkalmazások elküldésére a WhatsApp, bandán.

Még mindig harmadik féltől származó alkalmazások segítségét használja, de ezúttal egy úgynevezett alkalmazást használ ShareCloud.

A teljes módszer tekintetében kövesse az alábbi lépéseket!

1. lépés - Töltse le a ShareCloud alkalmazást
  • Először először töltse le a ShareCloud alkalmazást. Azok számára, akik nem rendelkeznek alkalmazással, letöltheti az alábbi linken keresztül.
Apps Utilities For2ww LETÖLTÉS
2. lépés - Válassza ki az „App” menüt
  • A következő lépésben válassza ki a menüt „App” az Android-alkalmazások listájának megtekintéséhez a mobiltelefonon.
3. lépés - Válassza ki a küldeni kívánt alkalmazást
  • Ezek után te válassza ki az alkalmazást melyik utat fogják kézbesíteni érintse meg és tartsa lenyomva az alkalmazásban, amíg egy ellenőrző ikon meg nem jelenik az alábbiak szerint.
4. lépés - Válassza ki a "Megosztás" ikont
  • Ezután válassza a menü ikont 'Ossza meg' majd válasszon egy lehetőséget 'WhatsApp'.
5. lépés - Keresse meg a WhatsApp tervezett kapcsolatát
  • A következő lépés, te keresse meg és válassza ki a WhatsApp kapcsolattartót menni, majd nyomja meg az ikon gombot 'Küld'.
  • Vége!

De annak ellenére, hogy sikeresen elküldte az Android alkalmazást a WhatsApp-on keresztül, sajnos a címzett nem tudja telepíteni az alkalmazást ezeket, banda.

Később, az alkalmazás minden telepítésekor megjelenik egy értesítés, a következők szerint.

Fotóforrás: JalanTikus (Az útmutató a WA-n keresztüli alkalmazások küldéséhez a ShareCloud alkalmazás segítségével valóban sikeres volt, de az alkalmazást nem lehet telepíteni).

De nyugodtan, banda! A helyzet Jaknak van még egy alternatív módja az alkalmazások WA-n keresztül történő elküldésére, amelyet saját maga is gyakorolhat.

Szeretné tudni, hogyan? Az alábbi beszélgetést láthatja!

Hogyan küldhetünk alkalmazásokat a WhatsApp-on keresztül további alkalmazások nélkül

Nem akar bajlódni az alkalmazások Telegramon keresztüli küldésével, mert további alkalmazásokat kell telepítenie? Ha igen, akkor az alkalmazások WA-n keresztüli küldésének módszerét is használhatja további alkalmazások, bandák nélkül.

Szeretné tudni, hogyan? Itt követheti az alábbi lépéseket!

Igen, itt az ApkVenue példát mutat be arra, hogyan küldhetünk alkalmazást WA-n keresztül a címen Xiaomi mobil Igen. Tehát, ha van olyan kijelző vagy menüopció, amely nem hasonlít a mobiltelefonján megjelenőre, akkor csak meg kell találnia egyet, amely ugyanazt kínálja, banda.

1. lépés - Nyissa meg a fájlkezelőt

  • Az első lépés, amelyet meg kell tenni, az nyissa meg a fájlkezelő alkalmazást alapértelmezés szerint az Android telefonról.

Fotóforrás: JalanTikus (A Xiaomi mobiltelefonokon az útmutató segítségével alkalmazásokat küldhet WA-n keresztül további alkalmazások nélkül, tudod).

2. lépés - Válassza ki az 'APK-k' menüt

  • Ezután válassza ki a menüt 'APK-k' hogy megtekinthesse a .APK formátumú alkalmazások listáját.

  • Ja, ne feledje, hogy ily módon csak a jelentkezését nyújthatja be megvan az APK fájl természetesen nem minden alkalmazás telepítve van a HP-n.

3. lépés - Válassza ki a küldeni kívánt APK fájlt

  • Ezek után te válassza ki az alkalmazás fájlt APK formátum, amelyet útközben elküldünk egy másik Android telefonra érintse meg a kör ikont mellette.

4. lépés - Válassza ki a "Küldés" menüt

  • Ezután válassza ki a menüt 'Küld' majd válasszon egy lehetőséget 'WhatsApp'.

5. lépés - Válassza ki a kívánt WA kapcsolatot

  • Végül kiválasztja a kívánt WhatsApp kapcsolattartót, majd érintse meg az ikon gombot 'Küld'.
  • Kész, banda!

Később a címzettnek csak az ApkVenue előző két módon kifejtett módon kell telepítenie az alkalmazást.

Ha a telepítési folyamat sikeres, akkor így fog kinézni.

Tuh, banda! További alkalmazások nélkül már alkalmazhatja az alkalmazások WA-n keresztüli küldését. Nagyon klassz, igaz?

Ezenkívül a WA-n keresztül küldött alkalmazások telepítése szintén nagyon egyszerű, nem kevésbé egyszerű, mint amikor közvetlenül a Play Áruházból tölti le.

Hogyan nyújtsuk be az alkalmazásokat a WA weben keresztül

Ha egy okostelefonról már alkalmazhatja az alkalmazások WA-n keresztüli küldését közvetlenül további alkalmazások segítsége nélkül, akkor talán nem küldje el az alkalmazást a WA Weben keresztül?

Lehet, hogy sokan vagytok erre kíváncsiak, banda? Tekintettel arra, hogy a WhatsApp Web olyan funkciókat is kínál, amelyek nagyon hasonlítanak az Android vagy iPhone WA alkalmazásához.

Nos, megvitatva ezt a kérdést, kiderül, hogy valóban felhasználhatja az alkalmazások WA Weben keresztül történő küldését! Szeretné tudni, hogyan? Itt vannak a lépések.

1. lépés - Válassza ki a kívánt WA-kapcsolatot

  • Az első lépés természetesen először a WhatsApp Webet nyitja meg laptopján / PC-eszközén.

  • Ezt követően kiválasztja azt a WA-kapcsolattartót, akinek el szeretné küldeni az alkalmazást.

2. lépés - Válassza ki a „Csatolás” menü ikont

  • Ezután kattintson a jobb felső sarokban található pont ikonra, majd válassza a menü ikont "Dokumentum csatolása".

Fotóforrás: JalanTikus (Válassza ki a Dokumentum menü ikont az alkalmazások WA Weben keresztüli küldéséhez).

3. lépés - Válassza ki a benyújtandó pályázatot

  • Ezután válassza ki az alkalmazás fájlt a .APK küldeni kell.

  • Ha igen, nyomja meg a gombot 'Nyisd ki'.

4. lépés - Jelentkezés benyújtása

  • Végül egy oldalra kerül előnézet dokumentum. Itt csak az ikonra kell kattintania 'Küld' kérelem benyújtására.

Ha az üzenetet a címzett elküldte és elolvasta, akkor egy kék pipa jelenik meg az alábbiak szerint.

Mennyire könnyű alkalmazásokat küldeni a WA Weben keresztül? Pár kattintással megoszthatja kedvenc Android-alkalmazásait barátaival.

De, hogy a folyamat zökkenőmentesen menjen végbe, győződjön meg arról, hogy az otthoni internetkapcsolat gyors. Ha még nem gyors, elolvashatja az ApkVenue tippjeit és trükkjeit ez alatt.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ja, a telepítési folyamat az alkalmazás elküldésének a fenti WA weben keresztül történő lépéseiből szintén garantáltan sikeres lesz, tudod. Remek, igaz?

BÓNUSZ: Hogyan küldhetünk alkalmazásokat Bluetooth-on keresztül?

Miután megértette, hogyan kell küldeni APK fájl keresztül WA, talán kíváncsi vagy, hogyan küldesz el egy alkalmazást bluetooth-on keresztül?

Csak nyugodj meg! Az ApkVenue külön cikket készített róla. Később könnyedén és gond nélkül küldhet alkalmazásokat barátainak.

Elolvashatja Jaka cikkét arról hogyan küldhetünk alkalmazást Bluetooth-on keresztül amelyet az ApkVenue linkelt ez alatt.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ezek egyike volt az alkalmazások WA-n keresztüli küldésének, akár kiegészítő alkalmazások használatával, akár anélkül.

Annak ellenére, hogy az alkalmazás WhatsApp-on történő elküldését tekintve a fenti módszerek mindegyike sikeresen megtörtént, de a telepítési folyamat során van egy mód, amely ezt nem tudja megtenni.

Tehát csak ki kell választania, melyik módszer felel meg legjobban a jelenlegi igényeinek.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found