Ez a 4 játék meg tudja mérni, milyen nagy a képzeletereje

A képzelet akkor fejlődik ki, ha olyan választás előtt áll, amelyet még soha nem talált meg. Az alábbiakban olyan Android-játékok láthatók, amelyek tesztelhetik fantáziáját.

Mi az Képzelet? A képzelet a mentális képek és ötletek előállításának ereje vagy folyamata. Lényegében a képzelet az ember képe (képzelete). Mindenkinek más a fantáziája. Az emberi kreativitás ugyanis más.

Hogyan Hogyan tesztelje a képzeletét? Könnyű, a képzelet akkor fejlődik ki, ha olyan választás előtt állsz, amelyet még soha nem találtál meg. A következők azok az Android játékok, amelyek tesztelhetik fantáziáját:

  • 10 legizgalmasabb Android-játék 2015. novemberre (50 MB alatt)
  • 10 legjobb egy darab játék 2018-ban (Android, PC és PS2)

Ez a 4 játék meg tudja mérni, milyen nagy a képzeletereje

1. Az idióta teszt

Játszma, meccs A Moron teszt a DistinctDev által készített játék, amely megköveteli, hogy ne a logikával, hanem a képzeletével válaszoljon a problémákra, hogy megnyerje a játék minden szintjét. A rugalmas grafikával garantáltan nehézségeket talál minden szinten.

Töltse le a The Moron Test játékot a JalanTikus-on:

DistinctDev, Inc. Kirakós játékok LETÖLTÉS

2. Troll Face Quest Peches

Játszma, meccs Troll Face Quest Peches egy játék, mely innen jelent meg fejlesztőSpil Games. Ebben az Android-játékban minden szintet buta és furcsa ötletekkel kell átadnia. Minden szinten biztosan nehéznek találod majd, de a befejezés után nevetésben fogsz kitörni.

Töltse le a Troll Face Quest Unlucky játékot a Jalantikus-ra:

Logikai játékok Játékok LETÖLTÉS

3. Troll Face Quest Sport puzzle

Ez a játék, amely a Troll Face Quest Unlucky folytatása is, mindenképpen zavart lesz. Különösen játékok Troll Face Quest Sport olyan szinteket biztosít, amelyek összeadódnak 50 szint !! Ebben az új letölthető Troll Face játékban minden szintre el kell merülnie, hogy találjon valamit, amelyre kattinthat. Minden elemnek megvan a maga hatása, de csak a megfelelő elemek viszik fel a következő szintre.

Töltse le a játékot Troll Face Quest Sport Puzzle Jalan Rat-on:

Logikai játékok Játékok LETÖLTÉS

4. Idióta vagy?

Játszma, meccs Idiota vagy? Georg Sendt készítette a téma az iskolai problémák megoldásáról. Mint matematikai képletek megoldása a táblára. De várjon .. Úgy néz ki, hogy ez a játék nehezebb, mint a matek? Befejezheti?

Töltse le a játékot Ön idióta? Jalan Patkányon:

Georg Sendt kirakós játékok - GSE Mobile LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found