7 dal, amelyek tökéletesek a hangszórók vagy a fejhallgató teljesítményének tesztelésére

Van új hangszórója vagy fejhallgatója, de zavart abban, hogy milyen dalt használjon? Íme 7 dal, amelyek a legalkalmasabbak a hangszórók vagy a fejhallgató teljesítményének tesztelésére.

Van új hangszórója, fejhallgatója vagy fülhallgatója? Biztosan tudni szeretné, hogy milyen a minőség és a teljesítmény. Milyen lágy a hang, a tisztaság, a basszus stb. De talán zavart abban, hogy melyik dal alkalmas tesztelésre? Nos, ezúttal az ApkVenue 7 dalt akar elmesélni, amelyek a legalkalmasabbak a hangszórók vagy a fejhallgató teljesítményének tesztelésére.

  • Tegye hangossá mobil hangszóróját tőke nélkül
  • Fejhallgató vs fülhallgató vs fülhallgató, melyik a legkényelmesebb?
  • Az AptX kodek tisztábbá teszi a hangot a vezeték nélküli fejhallgatókon

A legtöbben a hangszórókat erős ütemű dalokkal tesztelik, például elektro pop, dance, house stb. Hallhatóbb a basszus és a zene üteme. De a következő dalok alkalmasak a hangszóró hangjának tisztaságának és puhaságának tesztelésére is. Nemcsak tesztelés céljából, de a következő dalokat is jó hallgatni. Itt van a lista.

Enya - karibi kék

Massive Attack - Befejezetlen szimpátia

Beastie Boys - Réz majom

A Ki - Baba O'Riley

Steely Dan - Hé tizenkilenc

Harold Faltermeyer - Beverly Hills Cop főcímdal

Eagles - A Hotel California Live Hell lefagy

Ez a 7 dal, amelyet a legmegfelelőbb hallgatni az új hangszórók vagy fejhallgatók teljesítményének tesztelésekor. Ha van más információ, vagy van lista egy másik dalt, mondja el Jakának az oszlopon keresztül megjegyzés alul igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found