5 legjobb android rpg játék 2017. április

Különböző RPG játékok vannak, amelyeket közvetlenül Android-okostelefonon lehet játszani. Melyek a legjobb RPG játékok 2017 áprilisában a Google Play Áruházban, amelyek játszhatók

RPG játék vagy áll Szerepjáték az egyik játékműfaj, amelyet sok kör kedvelt. Ez a játék fel van szerelve vonzó grafikus kijelző és egy nagyon izgalmas kaland, ahol fejlesztheti képességeit képzeletbeli karakterekkel való szerepjátékra és együttműködésre a játékban.

Most elérhető különféle RPG játékok amelyet közvetlenül Android-okostelefonon lehet lejátszani. Melyek a legjobb RPG játékok 2017 áprilisában Google Play Áruház amelyet közvetlenül Android-on lehet lejátszani? Itt egy áttekintés.

  • Meg kell nézni! Íme 7 legjobb RPG témájú anime ma
  • 10 legjobb RPG játék az Androidon, amelyet meg kell próbálnia
  • 5 hatékony módja annak, hogy profivá válj RPG-játékok lejátszása során

5 legizgalmasabb Android RPG játék 2017. áprilisra

1. Hét lovag

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Hét lovag egy mesterséges Android játék Netmarble Games. Ebben a játékban bátor lovagként fogsz fellépni, aki a Pusztulás Istene ellen harcol a béke helyreállítása érdekében a világban. Ez a játék már telepítve van több mint 5 milliószor.

2. Végső fantázia: Bátor Exvius

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Végső fantázia Brave Exvius egy fejlett RGP játék készült SQUARE ENIX Co., Ltd.. Ez a játék számos érdekes funkcióval rendelkezik, amelyekkel játszhat, beleértve számos egyedi hősöt, érdekes küldetéseket és feladatokat, karakterfejlesztést és még sok minden mást. Eddig a Final Fantasy Brave Exvius játékot telepítették több mint 5 milliószor a Google Play Áruházban.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. A fantázia őrzői

Fotóforrás: Photo: play.google.com

A következő RPG játék az A fantázia őrzői. Mesterséges játék Dreamer Limited Gyönyörű japán kiváló minőségű grafikával rendelkezik, mint a Meseország. Számos gyönyörű táj fogja elrontani, például rétek, zöld erdők, vulkánok, ősi romok és még sok más.

Mivel ennek a játéknak grafikája van Nagy felbontású, adatméret majdnem 1 GB. Ezért célszerű helyet biztosítani elegendő belső memória androidos eszközéről. Jelenleg az új Guardians of Fantasy játék telepítve van 10 ezerszer.

4. Királyság harcosai

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Királyság harcosai egy mesterséges RPG játék Snail Games USA Inc.. Különböző érdekes funkciókat lehet kipróbálni ebben az RPG játékban, beleértve a barátokkal való játékot, több mint 40 katonát, játékmenet könnyű, és még sok más. Ez a játék már telepítve van több mint 1 milliószor.

5. Varázslódás: Hősök

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Az utolsó RPG játék az Magic Rush Heroes. Ez a játék egy RPG stratégiai játék, amelynek nagyon izgalmas kalandjátéka van. Mesterséges játék Elex Számos egyedi funkcióval rendelkezik, beleértve a nagyszámú nemzetközi játékost, a színes grafikákat, az egyszerű kezelhetőségeket, a választható karakterek nagy választékát és még sok minden mást. A Magic Rush Heroes szintén az egyik legnépszerűbb RPG játék eléggé keresett, eddig már több mint 10 milliószor.

Ne feledje, hogy a Magic Rush Heroes letölthető és lejátszható ingyenazonban néhány játékelem megvásárolható. Ha nem akarja használni ezt a funkciót, folytassa jelszóvédelem beállítása vásárlásokhoz a Google Play Áruház alkalmazás beállításaiban. A Szolgáltatási feltételek és az Adatvédelmi irányelvek értelmében Önnek is meg kell tennie minimum életkor 13 év játszani vagy letölteni ezt a Magic Rush játékot.

Ezek néhány ajánlások a legjobb RPG játékokhoz amelyet Androidos okostelefonon játszhat. Ha más játékajánlataid vannak, ne felejtsd el Ossza meg a megjegyzések oszlopban. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found