5 módszer az android memória egyszerű növelésére

A belső memóriád megtelt? Tanuljuk meg, hogyan lehet ilyen egyszerű módon növelni az Android memóriáját.

Az Android okostelefon egyik előnye, hogy alkalmazásokat tölthet le, adathordozókat, például zenét és filmeket adhat hozzá, valamint gyorsítótáradatokat offline használatra. Számos alacsony kategóriájú okostelefonnak azonban csak van egy kis belső memória.

A memória tele van azzal, hogy nem tudja letölteni az alkalmazásokat és adathordozókat, a mobiltelefonja is lassú lehet, tudja. Ha a mobiltelefon memóriája tele van, több is van hogyan lehet növelni az Android memóriát hogy futnia kell.

  • Miért ne vásároljon hamis memóriakártyákat az Android felhasználók számára
  • 6 módszer az Android belső memóriájának mentésére
  • 5 lehetőség az okostelefon memóriájának ingyen növelésére

Hogyan növelhető az Android memória

A következő hogyan lehet növelni az Android belső memóriáját amely felszabadíthatja az okostelefon memóriáját. A JalanTikus öt módon javasolja követni. Természetesen ezek a módszerek a legegyszerűbb módja az Android-memória felszabadításának.

1. Használja az Android okostelefon meglévő funkcióit

Ha ma Android operációs rendszert használ, van egy olyan funkció, amely pontosan megmutatja a memóriahasználatot. A hozzáférés módja a bejelentkezés Beállítások, majd érintse meg a elemet Tárolás.

Itt láthatja, hogy mennyi memóriát használ az okostelefon, például mennyit használ videók, fotók, hangok, letöltések, adatgyorsítótár stb. Ez bizonyosan segít a mobiltelefon memóriájának kezelésében.

Android 8.0 Oreo

Android Oreo-on, tárkezelés új megjelenése van, ahol minden adattípus szerint van csoportosítva, például fotók és videók, zene és hang, játékok és mások. Később, ha fényképeket és videókat nyit meg, mely alkalmazások jelennek meg, amelyekben adatok vannak fénykép formájában.

Itt talál egy gombot, ahol könnyen megtisztíthatja a memóriát, nevezetesen a gombot Szabadítson fel helyet. Ha megnyomja ezt a gombot, akkor egy olyan oldalra kerül, ahol kiválaszthatja a törölni kívánt adatokat, például a képet.

Android 7.0 Nugát vagy alacsonyabb

Ha Android Nougat vagy annál régebbi verziót használ, többféle opció közül választhat, például: Alkalmazások, Képek, Videók és egyebek, hogy lássa, mi emészti fel leginkább a memóriáját. Például az Alkalmazások megérintésével láthatja, hogy mely alkalmazások használják fel a legtöbb memóriát.

Kiválaszthatja azokat az alkalmazásokat, amelyek megítélése szerint a legtöbb memóriát fogyasztják, és megtisztíthatja őket. Jellemzően játékalkalmazások HD grafika és zene streaming alkalmazás amely az okostelefon adatainak legnagyobb részét felhasználja.

Csak meg kell koppintania az alkalmazás, majd válassza a lehetőséget Adatok törlése az adatok tisztításához az okostelefonon. Ez törli az alkalmazásodban letöltött adatokat, és elölről kell elindítanod az alkalmazást.

2. Használja a Go Files alkalmazást

Az Android beépített funkcióinak használata annak bemutatásához, hogy mennyi memória került felhasználásra többféle adattípusból, de mennyi nem látható egyértelműen? Szüksége van egy alkalmazásra Files Go a Google-től, hogy csak ezt mutassa meg.

Ebben az alkalmazásban számos olyan alkalmazás jelenik meg, amelyeket ritkán használ, alacsony felbontású adathordozókat, duplikált fájlokat, ideiglenes fájlokat és még sok minden mást. Ezen dolgok egy része határozottan olyan probléma, amelyet Go Files-nek tekintenek, és megemészti a memóriáját.

Azonnal megérintheti ezeknek a dolgoknak a kategóriáját, majd megteheti válassza ki a törölni kívánt fájlokat. Ez biztosan segít növelni az androidos memóriát.

Apps Produktivitás Google LLC LETÖLTÉS

3. Adja hozzá az SD-kártyát és az adatok áthelyezését

Sok androidos telefon továbbra is kínál microSD foglalat annak ellenére, hogy a mobiltelefonok száma itt egyre kevesebb. Ha mobiltelefonján microSD-nyílás található, használja ki az okostelefon-tároló bővítéséhez.

Ha okostelefonján Android Marshmallow operációs rendszer van és újabb, azonnal formázhatja SD-kártyáját belső memóriába. Felvehet zenét, videókat, képeket, alkalmazásokat és még sok mást okostelefonjára.

A módszer nagyon egyszerű, helyezze be a microSD-t okostelefonjára, majd várja meg értesítés jelenik meg ami azt jelzi, hogy az SD-kártya elolvasásra került. válassza Beállít, és válassza Használja belső tárhelyként.

4. Helyezze a Fotókat a Felhőbe

Tudatosan vagy öntudatlanul a fényképek egy okot jelenthetnek A HP memória megtelt tudjuk. Sőt, ha több csoportos csevegéshez csatlakozik, akkor természetesen sok fénykép lesz hirtelen az okostelefonján.

Túlzáshoz áthelyezheti azokat a fotókat, amelyeket fontosnak tart, többnek Felhőszolgáltatás, például a Google Fotók, a Dropbox, a Microsoft OneDrive, a Flickr és mások. De, a Google Fotók felhő amely automatikusan integrálódik a Google Fotók alkalmazásba.

Ha a Google Fotók szolgáltatást használja, megtisztíthatja a beírt fotókat felhő ezeket bizonyos értelemben érintse meg a három sort amely a jobb felső sarokban található, majd válassza a ** Szabadítson fel helyet ** lehetőséget a beírt fényképek törléséhez felhő.

Ezek néhány hogyan lehet növelni az Android memóriát amit könnyen megtehet. Ne feledje, hogy ha SD-kártyát használ okostelefonján, akkor a legmagasabb osztályú MicroSD-t kell választania, hogy ez ne befolyásolja a mobiltelefon teljesítményét.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found