7 jó funkció, amelyet root nélkül tudsz megtenni egy Android okostelefonon

Nos, az ApkVenue követése elmagyarázza a különféle funkciókat, amelyeket megtehet egy nem root vagy nem root Android okostelefonon.

Sokan úgy gondolják, hogy az Android okostelefonok nem igazán klasszok, ha nem azgyökér. Azonban a gyökérfolyamat problémája az, ami miatt az Android elvesztette a hivatalos szavatossági időt. Ennek eredményeként éppen arra készülsz, hogy elfogadd a kemény valóságot, ha az nem gyökerezik, és az okostelefonod teljesen halott vagy bootlop. A folyamatról nem is beszélve gyökeresedés ami általában bonyolult és nehéz a hétköznapi emberek számára.

Ne aggódjon, mert azok számára, akiknek Android-okostelefonjuk van root nélkül, több funkciót is elvégezhetnek mint egy gyökeres Android. Csak néhány további alkalmazásra van szükség, majd kedvenc okostelefonját kifinomultabbá és hűvösebbé lehet változtatni, mint korábban.

Nos, az ApkVenue követése elmagyarázza a különféle funkciókat, amelyeket megtehet egy nem root vagy nem root Android okostelefonon. Amint azt a Viral Tech, követve különféle hűvös funkciók, amelyeket Android-okostelefonon tehet meg anélkül, hogy előbb gyökereznie kellene.

  • 7 legjobb és ingyenes Android Root alkalmazás, közvetlen letöltés
  • 5 legjobb Android-alkalmazás gyökeres mobiltelefonokra 2018-ban
  • Hogyan lehet megszabadulni a bosszantó hirdetésektől az Android telefonokon Garantáltan 100% elveszett!

7 nagyszerű funkció, amelyet root nélkül végezhet el egy Android okostelefonon

1. Hozzáférés PC-jéhez / Laptopjához Android-ról

Fotóforrás: Forrás: GooglePlay

Köszönet az alkalmazásnak Chrome távoli asztal, Könnyedén elérheti számítógépét vagy laptopját Android-eszközéről. A módszer nagyon egyszerű, Csak azt az eszközt kell konfigurálnia, amelyet az okostelefonhoz fog kötni, hogy aztán bárhol hozzáférhessen a számítógéphez különféle dolgokhoz. Ez egyértelműen megkönnyíti a munkahelyi tevékenységek megosztását, különösen azok közül, akik extra magas szintű tevékenységet folytatnak.

Ívelt képernyő (élkijelző)

Fotóforrás: Forrás: androidcentral.com

Szeretné, hogy az Android olyan legyen, mint a Samsung Galaxy S9, amelynek élkijelzője funkciókban gazdag? Ezt megteheti anélkül, hogy gyökereznie kellene csak a megnevezett alkalmazás telepítésével Él képernyő. Ez az alkalmazás képes változtassa meg androidos képernyőjét, hogy változatosabb legyen kiegészítésekkel gesztus és különféle érdekes funkciók, amelyek a képernyő szélén keresztül érhetők el.

3. Különböző intelligens eszközök vezérlése

Fotóforrás: Forrás: asmag.com

Az egyik legmenőbb funkció, amelyet egy androidos okostelefon gyökér nélkül képes megtenni, képes vezérelni a különféle funkciókat intelligens eszköz. Kezdve intelligens otthon, TV, váltóáram, még a drónok is vezérelhetők Android okostelefonon keresztül, ez azért van, mert most az Androidot úgy tervezték, hogy barátságosabb legyen a különféle felhasználókkal szemben eszköz mások, hogy megkönnyítsék a felhasználók számára. Tehát most nem kell bajlódnia a gyökeresedéssel, hogy különféle speciális funkciókat szerezzen az Androidon.

4. Az alapértelmezett alkalmazások eltávolítása

Fotó forrás: Forrás: zdnet.com

Mint tudjuk, minden androidos okostelefonban sok van bloatware vagy beépített alkalmazás, amelyet nem lehet törölni. Eltávolításához általában meg kellgyökér Először az Android, de valójában eltávolíthatja a különféle bloatware programokat is, annak ellenére, hogy az Android még nem gyökerezik. A trükk az, hogy aktiválja a fejlesztői opciókat, majd válassza az USB hibakeresés lehetőséget, és csatlakoztassa az Androidot a számítógéphez, majd telepítse a nevű alkalmazást Debloatware a PC-n, hogy törölje őket.

5. Adjon hozzá egy virtuális gombot a képernyőn

Fotóforrás: Forrás: GooglePlay

Gyökér nélkül virtuális gombokat is hozzáadhat a képernyőn, amelyek különféle parancsokban használhatók, például a kezdőlap, a vissza gomb, a legutóbbi alkalmazások stb. Használata meglehetősen egyszerű és problémamentes, csak egy úgynevezett alkalmazást kell telepítenie Egyszerű vezérlés. Ez az alkalmazás helyettesítheti soft gomb amely sérült, vagy egyszerűen változatosabb okostelefonok készítésére is használható. Rengeteg klassz testreszabást és témát is tartalmaz.

6. YouTube-videók lejátszása a háttérben

Fotóforrás: Forrás: GooglePlay

Videók streameléséhez Youtube és a háttérben történő lejátszáshoz csak az alkalmazás telepítése szükséges Félelmetes előugró videó. Ezzel az alkalmazással ingyenes streaming YouTube-videók más alkalmazások megnyitása közben, A módszer egyszerű, csak meg kell érintenie a keresés ikont, majd ki kell választania a videók lejátszásának lehetőségét a háttérben.

7. Egyéb Android vezérlése

Fotóforrás: Forrás: GooglePlay

Ha egynél több androidos okostelefonja van, akkor könnyen vezérelheti és hozzáférhet más androidokhoz. Csak az alkalmazás telepítésével Team-Viewer, Bármikor és bárhol irányíthat és felügyelhet más androidokat. Ez nagyon hasznos a gyermekek által használt Android okostelefonok megfigyeléséhez a negatív dolgok elkerülése érdekében.

Ez az 7 klassz funkció, amelyek root nélkül elérhetők az Androidon. Csak néhány további alkalmazásra van szüksége, így élvezheti a különféle funkciókat, például a gyökereztető hozzáféréssel rendelkező androidos okostelefon funkcióit.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found