15 legjobb wifi hack alkalmazás androidra

Sokan gondolkodnak azon, hogyan lehet feltörni a WiFi jelszavakat Android-eszközön keresztül. Most még Android készülékekkel is képesek vagyunk hackelési támadásokat végrehajtani

Sokan gondolkodnak azon, hogyan lehet feltörni a WiFi jelszavakat Android-eszközön keresztül. Most még Android készülékekkel is képesek vagyunk hackelési támadásokat végrehajtani. Saját WiFi hálózatának feltörése szintén nem egyszerű kérdés, de még mindig nem lehetetlen megtenni, ha ismer néhány egyszerű lépést és trükköt.

Az egyik egyszerű módszer a WiFi-hálózatok feltörésére a hackelési szakértők által készített speciális szoftverek használata. Nos, ezúttal szerencsés, mert az ApkVenue megosztja a wifi hack alkalmazások összes listáját, amelyeket ingyen kipróbálhat. A kíváncsiság helyett vessünk egy pillantást az alábbi listára.

  • 15 Android-tipp, amelyet minden Android-felhasználónak ismernie kell
  • 15 módszer a lassú Android-mobiltelefonok legyőzésére, a leghatékonyabb!
  • 50+ tipp és trükk a legújabb WhatsApp 2021 funkciókhoz, ritkán ismertek!

15 legjobb Wifi hacker alkalmazás Androidra

1. Wps Connect

Wps Connect egy wifi hackelő alkalmazás a wifi feltörésére, amely csak gyökeres Android-on működik. Ezzel az alkalmazással letilthatjuk az összes felhasználót, aki ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozik. Érdekes módon a Wps Connect alkalmazással bármilyen Wifi hálózatot is feltörhetünk, és automatikusan csatlakozhatunk hozzájuk. Töltse le a Wps Connect alkalmazást, és kezdje el feltörni az összes Wifi hálózatot.

Apps Produktivitás FroX LETÖLTÉS

2. Wifi Wps Wpa tesztelő

A Wifi Wps Wpa Tester egy wifi hackelő alkalmazás is, amely csak a gyökérzetű androidoknál működik. Ez az alkalmazás az egyik legjobb a wifi-hálózatok feltörésére is. Ha csatlakozunk ehhez az alkalmazáshoz, több olyan útválasztóhoz is csatlakozni fogunk, amelyek biztonsági réseket tartalmaznak feltörni kívánt célpontok számára.

Alkalmazások tisztítása és módosítása Alessandro Sangiorgi LETÖLTÉS

3. Wifi Kill

A Wifi Kill egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kikapcsoljuk az összes, ugyanahhoz a wifi hálózathoz csatlakoztatott eszközt. Az alkalmazás használatával könnyen korlátozza az internet-hozzáférést az azonos hálózathoz csatlakozó összes hálózatra. Gyerünk, sietned kell, és kipróbálhatod ezt a klassz alkalmazást.

Alkalmazások termelékenysége Wifi Kill LETÖLTÉS

4. Wifi ellenőrzés

A Wifi Inspect egy többcélú alkalmazás, amelyet gyakran használ biztonsági szakember számítógép, hogy figyelemmel kísérje a behatolni próbálók hálózatát. Igen, használatához ezt az alkalmazást inkább biztonsági megfigyelő alkalmazásként használják, nem pedig hackelési tevékenységekre. De hogy lehet mégiscsak feltörni, nem hiszed? Megpróbál. Andreas Hadjittofis böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

5. ZAnti Penetration Testing Android Hacking Toolkit

A ZAnti egy wifi hacker alkalmazás, amelyet a hálózati biztonság behatolására használnak. Ezt az alkalmazást gyakran használják a hálózat biztonsági szintjének meghatározására. Ez az alkalmazás nagyon könnyen használható, amelyet gyakran egy személy használ IT biztonsági adminisztrátor szimulálni egy nagy hálózat elleni támadást.

Zimperium Networking Apps LETÖLTÉS

6. Fing hálózati eszközök

A Fing Network Tools az egyik legjobb wifi hálózati elemző hackalkalmazás, amely csak gyökeres Android-on működik. Ez az alkalmazás be tudja vizsgálni a csatlakoztatott eszközt Wifi hálózat nagyon gyorsan és pontosan. A Fing Network Tools egy nagyon profi hálózati elemző alkalmazás, amelynek egyszerű felülete is van, amely segít megismerni a hálózat biztonsági szintjét, felismerni a behatolókat és megoldani a felmerülő hálózati problémákat.

Apps Networking Fing Limited LETÖLTÉS

7. Arpspoof

Az Arpspoof egy wifi hackelő alkalmazás hálózatok megfigyelésére, amelyek kódját közvetlenül egy hálózati biztonsági szakértő, a Dug Song írja. Ez az alkalmazás felülírhatja a helyi hálózat forgalmát ARP válaszok majd elküldi egy adott célnak vagy az összes gazdagépnek, amelyek ugyanazon a helyi hálózati forgalmon vannak.

Termelékenységi alkalmazások Stephan Uhlmann. LETÖLTÉS

8. Hálózati felfedezés

A Network Discovery egy nagyon egyszerű és klassz wifi hackelő alkalmazás, mert nem igényel root hozzáférést az összes funkciójának elvégzéséhez. Ezzel az alkalmazással nyomon követhetjük az összes részletes információt a hálózatról, amely jelenleg csatlakozik az Android-eszközhöz.

Letöltés Apps Produktivitás Aubort Jean-Baptiste

9. Nmap Androidra

Az Nmap egy hálózati szkenner alkalmazás, ill portkereső legjobb az Androidon. Ezt az alkalmazást valójában a Unix számára fejlesztették ki, de ma már elérhető Windows és Android rendszereken. Menő!

Apps Produktivitás Google LLC LETÖLTÉS

10. Hálózati spoofer

A Network Spoofer az egyik legjobb wifi hackelő alkalmazás, amely teszteli a hálózati biztonságot. Ez az alkalmazás csak egy mobil eszközön keresztül változtatható meg egy webhely útvonalán más számítógépén. Bár a Network Spoofer nem a hálózat behatolásának eszköze, ez az alkalmazás csak Android-eszközzel használható a hálózatok feltörésére.

Termelékenységi alkalmazások Shackleton LETÖLTÉS

11. WiFi kereső

A Wifi Finder egy meglehetősen egyszerű alkalmazás a Wifi hálózatok megtalálásához. Ez az alkalmazás a Wifi hotspot részletes adatainak, a hívás helyének megtekintéséhez, bizonyos szolgáltatók szűréséhez és sok más olyan funkcióhoz is használható, amelyeket Önnek kell kipróbálnia.

12. Wifi elemző

A Wifi Analyzer egy wifi hacker alkalmazás, amely képes megjeleníteni az összes Wifi csatornát körülötted. Ezzel az alkalmazással megkönnyítjük elemezze a hálózatot és ellenőrizze, hogy melyik útválasztó foglalt.

Farproc Networking Apps LETÖLTÉS

13. Wifi

Wifi Ön egy nagyon hatékony wifi hack alkalmazás, amellyel több millió wifi jelszó gyűjthető össze, amelyeket a világ számos internetfelhasználója megosztott. Ezzel az alkalmazással könnyedén csatlakozhatunk az egész világon elérhető ingyenes wifi-hez.

14. Repülőtér-ng

Repülőtér-ng egy wifi hack alkalmazás, amely teszteli a hálózat biztonságát annak biztosítása érdekében, hogy a hálózat védelme elég biztonságos legyen. Ezzel az alkalmazással biztosíthatjuk a wifi hálózat teljes védelmét. Jelenleg az Aircrack-ng fejlesztő készítette ezt az alkalmazást, hogy az Android platformon fusson.

Aircrack Apps Developer Tools LETÖLTÉS

15. Kali Linux Nethunter

Mindenki, aki részt vesz a hackelés világában, tud a Kali Linuxról. A Kali Linux egy operációs rendszer, amelyet gyakran feltörési célokra használnak. A Kali Linux Nethunter alapvetően egy penetrációs teszt végrehajtására szolgáló alkalmazás egy Android eszköz segítségével. Tehát azok számára, akik komolyan gondolják a hackerré válást, ki kell próbálniuk ezt az alkalmazást és meg kell tanulniuk.

Ez az egyes wifi hackelő alkalmazások, amelyek csak wifi-jelszavak feltörésére használhatók Android-eszközön keresztül. Tehát, ha nem hiszed, kérlek, próbáld ki, és ne lepődj meg, ha később hirtelen híres hackerké válsz. Remélem hasznos.