hogyan lehet áthelyezni a WhatsAppot egy új mobiltelefonra adatvesztés nélkül

Van új mobiltelefonja, és szeretné használni a régi WhatsApp fiókot? Nagyon könnyű! Csak kövesse, hogyan helyezheti át a WhatsApp-ot egy új mobiltelefonra. Garantált adatbiztonság!

A WhatsApp egy online üzenetküldő alkalmazás, amely nagyon népszerű a világon. Ennek az alkalmazásnak a felhasználása is nagyon sok és hasznos, az üzenetek, adatok küldésétől a videohívások kezdeményezéséig.

Különböző fontos adatokat gyakran küldenek ezen az alkalmazáson keresztül, mert praktikusabb, mint e-mailben elküldeni. Csevegésből kiindulva itt találhatók fotók, videók és egyéb fájlok.

Előfordulhat azonban, hogy nem mindig használja a jelenlegi mobiltelefonját, és lecseréli egy új mobiltelefonra. Akkor mi történt a WhatsApp-tal és a benne lévő összes adattal?

Ne keverje össze, mert megteheti adatvesztés nélkül használjon WhatsApp fiókot új telefonján. Csak kövesse, hogyan helyezze át a WhatsApp-ot a következő új mobiltelefonra, bandára.

Hogyan helyezhetjük el a WhatsApp-ot egy új mobilra

Ha új mobiltelefonja van, feltétlenül szeretné használni a régi mobiltelefonján használt WA-fiókot. Természetesen azért, mert a fiók sok fontos memóriával és adattal rendelkezik.

Ehhez próbálja meg követni, hogyan helyezze át a WhatsApp-ot egy új mobiltelefonra ugyanazzal a számmal, mint amelyet az ApkVenue az alábbiakban ismertet. Minden adat nem fog elveszni, banda.

1. Hogyan készítsünk biztonsági másolatot a WhatsApp adatokról

Kezdés előtt hogyan lehet WhatsApp fiókot áthelyezni egy új mobiltelefonra, az első dolog, amit tennie kell, hogy biztonsági másolatot készítsen vagy biztonsági másolatot készítsen a WhatsApp-adatokról a Google Drive-on keresztül.

Ezzel minden fontos csevegés és adat biztonságban lesz, és nem fog elveszni, amikor fiókját új mobiltelefonra helyezi át. További részletekért kövesse az alábbi módszert.

- 1. lépés: Nyissa meg a használt WhatsApp alkalmazást. Kattintson a gombra három pont a jobb felső sarokban. Válassz egy lehetőséget Beállítások.

- 2. lépés: Miután megnyílt a Beállítások menü, kattintson a lehetőségekre Csevegés. Ezután válassza ki a menüt Csevegés biztonsági mentése.

- 3. lépés: Válasszon egy Google Drive-fiókot a mentési eredmények tárolásához. Ezután kattintson a gombra Biztonsági mentés.

- 4. lépés: Várja meg, amíg az adatmentési folyamat befejeződik.

Biztonsági másolat készítésével az adatok hozzáférhetővé válnak, és új mobiltelefonján visszakerülnek WA-fiókjába. Az adatok biztonsági mentése szintén hatékony hogyan lehet a WA csevegést áthelyezni egy új mobiltelefonra.

2. Hogyan lehet áthelyezni a WhatsApp-fiókot egy új mobilra

Miután az összes adatot biztonsági másolattal ellátta a Google Drive-fiókjában, Ön is teheti helyezze át a WhatsApp alkalmazást egy új mobiltelefonra. Visszaállíthatja az összes adatot. Tehát, nem kell aggódni, banda.

- 1. lépés: Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást az új mobiltelefonján. Amikor megnyílik az alkalmazás, kattintson rá Egyetért és folytatja. Írja be a WA-fiókjában használt telefonszámot. Kattintson a gombra Folytatni.

- 2. lépés: Ellenőrizze, hogy helyes-e a telefonszám, majd kattintson a gombra oké.

- 3. lépés: Várja meg az SMS-t ellenőrző kód számodra korábban elküldték. Írja be az ellenőrző kódot, amikor megkapja.

- 4. lépés: A WhatsApp engedélyt kér a Google-fiók biztonsági másolatának ellenőrzéséhez. Kattintson a Engedély megadása gombra a folytatáshoz. A rendszer megkéri, hogy jelentkezzen be Google-fiókjába.

- 5. lépés: Ha elkészült, ne felejtse el beállítani a nevét és a profilképét, bandát. Ha elkészült, kattintson a gombra Folytatni.

- 6. lépés: Kész. Azonnal használhatja WA-fiókját az új mobiltelefonján.

Ennyi volt hogyan lehet a WhatsApp-ot egy új mobiltelefonra helyezni a csevegés megszüntetése nélkül valamint egyéb adatok. De ha először nem készít biztonsági másolatot, akkor az összes adat nem állítható vissza.

3. Hogyan lehet megváltoztatni a WhatsApp számot egy új mobilon

Miután befejezte a WhatsApp áthelyezését egy új mobiltelefonra, megváltoztathatja a használt WhatsApp számot is. A módszer szintén egyszerű, csak kövesse az alábbi magyarázatot.

- 1. lépés: Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást, majd kattintson a jobb felső sarokban található három pont gombra. Ezután kattintson a gombra Beállítások.

- 2. lépés: Válassza a Fiók menüt, majd kattintson az egyik lehetőségre Szám módosítása.

- 3. lépés: Kattintson a gombra Folytatni. Írja be a régi telefonszámot és az új telefonszámot

- 4. lépés: Miután ellenőrizte, hogy mindkét telefonszám helyes-e, kattintson a gombra Folytatni. Aktiválja Értesítés a kapcsolattartóról. Válassza ki a megfelelő opciót. Kattintson a gombra Kész.

Kész, rendben. A WhatsApp számot az új mobiltelefonján is kicserélik. Az aktív szám automatikusan megváltozik az új számra, amelyet korábban beírt, banda.

Hogyan lehet bejelentkezni a WhatsAppba ellenőrző kód nélkül

Sokan keresik a WhatsApp alkalmazásba való belépés módját egy már nem aktív számmal. Ez azt jelenti, hogy sokan keresik hogyan lehet bejelentkezni ellenőrző kód nélkül vagy használjon fiktív számot.

De vajon 2020-ban is működni fog-e ez a módszer, banda? Annak érdekében, hogy ne legyen kíváncsi, a következő cikkben láthatja a magyarázatot.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ennyi volt hogyan lehet áthelyezni a WhatsApp-ot egy új mobiltelefonra csevegés vagy más fontos adatok elvesztése nélkül. Így továbbra is ugyanazt a fiókot használhatja különböző mobiltelefonokon.

A WhatsApp új mobiltelefonra való áthelyezése mellett a számlaszámot egyidejűleg új számra is módosíthatja. A módszer is nagyon könnyen követhető, bandák.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Tia Reisha.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found