Ez az 5 legistenibb trükk a Dota 2 játékához garantáltan elhozza a győzelmet

Számos stratégia és trükk van, amelyet emlékeznie kell és alkalmazni kell, ha mérkőzést szeretne nyerni. Melyek azok a trükkök, amelyek győzelemhez vezethetnek a DotA 2 játékban? A következő a vita.

A DotA 2 egy játék spin-off a játék Warcraft amely néhány éve híressé vált annak köszönhetően érdekes játékmenet és a játék közben kínált izgalom. Pontosabban, DOTA 2 egy MOBA műfaj játék amely 5 vs 5 játékrendszert kínál, ahol a játékosok kiválaszthatják a karaktert, vagy hogy hívják Hős amelyet korábban az ellenfél karakterének legyőzésére fognak használni a másik csapatban elpusztítani az ellenség fő bázisát a győzelem biztosítása érdekében.

A győzelem elérése érdekében ebben a MOBA játékban, amelynek népszerűsége már világszerte érvényes, a játékosoknak minden képességüket meg kell adniuk ahhoz, hogy képesek legyenek rá. együttműködni a csapat többi tagjával. Ettől eltekintve több is van stratégia és trükkök amelyet feltétlenül kötelező megjegyezni és alkalmazni, ha meccset akar nyerni. Milyen trükkök vezethetnek el benneteket győzelem a DotA 2 játékban? A következő a vita.

  • A játékosoknak tudniuk kell! Ez az 5 meghatározó tényező a DotA 2 győzelméhez
  • Az 5 legjobb és leghalálosabb hős hordozás a DotA 2-ben
  • 7 Hero DotA 2, amelyet a legnehezebb megölni, hol van a hősöd?

Ez az 5 legistenibb Dota 2 játéktrükk garantáltan elhozza Önt a győzelemhez

1. Győződjön meg arról, hogy a Hero Support mindig telepíti a Ward-ot

Fotó: thescoreesports.com

A DotA 2 lejátszásakor az egyik legfontosabb dolog, amit a csapat egyik hősének el kell végeznie (általában hősök végzik Támogatás típusa) van telepítse a Ward-ot. Ez az osztály nagyon hasznos az ellenségek tartózkodási helyének ismeretében, és ellenőrzésre is használható Rúna feltörekvő. Ezen kívül vannak olyan osztályok is, amelyek segítségével meg lehet nézni, melyik hősöket használják láthatatlan készség.

2. A hős közepének a játék kezdete óta gankingot kell tennie

Fotó: youtube.com

A Ward by Support típusú hősök telepítése mellett azok a hősök, akik itt vannak vonal középső vagy olyan gyakran hívják Midlaner saját kötelezettségei vannak, mégpedig csináld a rángatózást az ellenfél hősén, főleg Vigye az ellenfél hősét a játék kezdete óta. Erre azért van szükség, hogy elnyomja az ellenfél hősének fejlődését.

Ráadásul a Midlaner hős közvetve őrizte a Carry hősét tartsa biztonságban a gazdálkodást. Miért kell Midlaner hősnek lennie? Mert a Midlaner hős hős leggyorsabban növekvő a játék elején szintek és elemek tekintetében.

3. Győződjön meg arról, hogy a Hős Carry nyugodtan és gyorsan gazdálkodhat

Fotó: killping.com

A hordozó típusú hősöknek is megvannak a maguk kötelességei a csapatban, és elmondható, hogy milyen típusú hősről van szó nagyon fontos. A Carry hős első kötelessége a gazdálkodás amilyen gyorsan és lehet hogy olyan tárgyakat szerezzen be, amelyek megerősíthetik a hősöt.

Miután elegendő tárgyat szerzett, a Carry hősét kinevezik legyőzni az ellenfél hősét és egyszerre tönkretegye az ellenfél épületét a csapat többi tagjával együtt. Ha a Carry hős nem végez gazdálkodást, vagy nem kap lehetőséget a gazdálkodásra, akkor valószínű, hogy csapata mélyen veszít háború azzal a feltétellel késői játék.

4. Legyen óvatos, ha szédül, és figyeljen a csapat hőseinek összetételére

Fotó: portofward.com

Toló tevékenység elnyomja a kúszást vagyis az ellenfél fölött, közepén vagy alján található góllal elpusztítani az ellenfél tornyát. Ez egy kötelezettség, amelyet meg kell tenni a mérkőzés megnyerése érdekében. Lökéskor minden játékosnak mindig ébernek kell lennie, mert ez lehet az ellenfél hőse bujkál körülötted, miközben várod a hirtelen támadás lehetőségét.

Fotó: dev.dota2.com

Ettől eltekintve neked is muszáj figyeljen a hős összetételére és a hős állapota a csapatban a toláskor. Győződjön meg róla, hogy mindig együtt jár a csapat összes tagjával, de hagyjon néhány hős csapattagot, akinek van tiltsa le a típus készségét elrejteni, hátha az ellenség meglepetésszerű támadást hajt végre.

5. Amennyire lehetséges, kerülje a háborút az ellenséges torony közelében

Fotó: youtube.com

Amikor háborúba keveredik egy ellenfél csapata, az egyik dolog, amire emlékeznie kell, az az erőfeszítése távol az ellenfél tornyától amikor a háború. A torony egy olyan épület, amely képes kárt tenni Elég nagy a hősödön, így háborúzol az ellenfél tornya közelében javára válik az ellenfél.

Ha kénytelen háborúzni az ellenfél tornya közelében, akkor ne tartson túl sokáig és azonnal vonuljon vissza, hacsak nem lát lehetőséget a háború megnyerésére.

Ez volt az 5 tipp a DotA 2 játékához ami remélhetőleg hasznos és sok szerencsét vezet a győzelemhez. Ne feledje, hogy a DotA 2 játékakor a legfontosabb dolgokra, amire emlékeznie kell, a csapatmunka, az óvatosság és a bátorság. A csapatmunka szolidaritást eredményez, amely megnyeri a háborút, az óvatosság megakadályozza a gondatlanságot, a bátorság pedig jól fogja érezni magát. képes meghódítani a tornyot és az ellenfél hőse. , ne felejtsen el nyomokat hagyni a megjegyzések oszlopban, és ossza meg ezt a cikket barátaival.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found