ne használja bonyolultan! A posztertervezés egyszerűbb ezen 5 weboldal használatával!

A posztertervezés kreativitásra készteti, és különféle képfeldolgozó alkalmazásokat használhat. Tehát, ha problémái vannak ezzel, most sokkal könnyebben megtervezhet egy posztert ezen az 5 webhelysablonon keresztül.

Plakát megtervezése meglehetősen nehéz, különösen, ha nem vagyunk jártasak olyan képfeldolgozó alkalmazások használatában, mint pl Photoshop vagy Illustrator, és mások. Egyrészt a plakáttervezés iránti nagy igény mellett nem ritka, hogy valaki nagyon magas árat fizet a plakáttervért.

A plakátterv kifizetése nem jelent problémát azok számára, akiknek elegendő pénzük van, általában egy cégnek. De mi van akkor, ha csak hallgató vagy diák közepes alapok, miközben meg kell terveznie egy posztert? Nos, az ApkVenue megmondja, hogyan tervezhet könnyen posztert ezen az 5 webhelysablonon keresztül.

  • 9 ingyenes képszolgáltató weboldal (makett) grafikusok számára
  • 20 legkülönlegesebb és legkülönösebb épületterv a világon
  • 5 Android-alkalmazás az álmai otthonának tervezéséhez

Könnyű módszer a poszter megtervezésére ezen az 5 weboldalon keresztül

A posztertervezés nem egyszerű dolog. Nemcsak kreativitással kell játszanunk, hanem a plakáttervezés is megköveteli, hogy képesek legyünk különféle képfeldolgozó alkalmazások használatára. Tehát, ha ezzel problémái vannak, most sokkal könnyebbé teheti rajta keresztül a poszter megtervezését sablonok 5 oldalról ez.

1. Canva

Az első ott van Canva. Őszintén szólva az ApkVenue gyakran használta a Canvát több posztertervezési igény megtervezéséhez. kívül ingyenes, Canva is besorolt könnyű és gyors.

Sok sablontervezési lehetőség is rendelkezésre áll. Nem csak posztereket, hanem üdvözlőlapokat is, transzparens, és mások. A Canva olyan tervezősablonokat készített, amelyeket ingyen használhatunk.

2. Saját fal poszter

Továbbá, ha a Canva által kínált tervek mégsem felelnek meg az ízlésének, akkor kipróbálhatja Saját fal poszter. Hasonlóan a Canvához, ez az alkalmazás webhely is viszonylag könnyű és gyors.

Elég sok sablon közül lehet választani, de nem olyan kiterjedt, mint a Canva. Mert ez csak a My Wall Poster csak a plakátra összpontosít, de a felajánlott tervek mégsem csak ingyenesek, minden rendben van.

3. Fotor

A következő ott van Fotor. Ahogy a neve is mutatja, ez az alkalmazás eredetileg a fotószerkesztésre összpontosított. De most plakáttervezésre is felhasználhatja. Maga az alkalmazás helye általában kissé nehéz, időbe telikBetöltés az alkalmazás helyének oldala tökéletesen.

A sablontervezési lehetőségekhez annyi van! Mivel a Fotor nagy hangsúlyt fektet, kezdve a plakátok, transzparensek és mások tervezésétől. De sajnos nem minden tervezősablon ingyenes, több fizetés.

4. Légy Funky

Mind a négy létezik Legyen Funky. Ez az oldal valójában inkább hasonlít a Fotorhoz. Akárcsak a Fotor, a Be Funky is eredetileg a fotószerkesztésre koncentrált. De most plakáttervezésre is felhasználhatja. Még mindig ugyanaz, mint maga a Fotor, az alkalmazás webhelye általában kissé nehéz.

Maga a sablonterv választása meglehetősen sok. De ahhoz, hogy használd, muszáj havi előfizetés. Csak néhány ingyenes van a felajánlott ingyenes tervezés nagyon vonzó.

5. Fotojet

Végül van Fotojet. Talán Jaka ezt mondta neked utolsó alternatívaként. Mert amikor Jaka őszintén szólva kipróbálta a Fotojetet, az alkalmazás helye volt az legnehezebb mind között.

Sok érdekes sablonválasztás is létezik. De megint a legtöbbjük fizetett, de ami maga is ingyenes, az sem kevés. Tehát továbbra is a Fotor használható alternatívaként, ha még nem talált megfelelő dizájnt.

Jaka erről szól 5 websablon-szolgáltató a tervezéshez. Remélhetőleg az ApkVenue által a cikken keresztül eljuttatott információ később hasznos lehet az Ön számára, ha plakáttervre van szüksége.

Banner: Negatív tér


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found