Fantasztikus! Íme 7 ingyenes oldal rajzfilmfigurák létrehozásához

Nem kell képregénynek vagy grafikusnak lenni! Íme 7 webhely, ahol rajzfilmfigurákat készíthet a saját karaktere szerint.

Ha nem kényelmesen használja valódi fénykép akik képviselhetik magukat az egyes profilokban online és avatarok, miért ne alkothatna rajzfilm karakterek magadról? Ez biztos nagyon szórakoztató és egyedi, ha mások is látják.

Köszönetet is kell mondani a sokaknak ingyenes helyszíni szolgáltatás. Mert nem kell fizetnie egy művésznek a rajzos illusztráció elkészítéséért. Csak annyit kell tenniefeltölteni fotót, vagy készítsen sajátot. Hongkiatból idézve, az ApkVenue nyomán bemutatta 7 webhely saját karakterű rajzfilmfigurák készítéséhez.

  • 20 illusztráció a kedvenc rajzfilmfigurákról, ha gonosz arcok
  • Könnyű módszerek olyan fotók készítésére, mint az anime rajzfilmek az Androidon
  • Ez az, ha a rajzfilmek valóra válnak

Honlap rajzfilm-avatarok készítéséhez

1. Cartoon.pho.to

Helyben Cartoon.pho.to Fotókat feltölthet a számítógépes tárhelyéről, URL-jéről, közvetlenül innen Facebook. A Cartoon.pho.to bármilyen típusú fényképet rajzfilm formára változtathat nincs szükség regisztrációra. Ami érdekes, hogy animált effektusokkal is készíthet fényképeket morfondíroz.

2. Weeworld

Tovább Weeworld, létrehozhat egy rajzfilmfigurát, amely képviseli Önt. Megváltoztathatja bőrét, szemszínét, haját, kiválaszthatja a megfelelő ruhákat, sőt kiegészítőket is hozzáadhat. A teljes ott van 120 választási lehetőség amelyet választhat.

3. Pickaface

Webhely Pickaface igazán modern dizájnnal és sok jó funkcióval rendelkezik. Indonéz nyelv közül választhatunk hozzáadott értéket jelenthet ennek a webhelynek. Olyan sok dolog van, amelyet a kívánt karakter szerint választhat.

4. Meez

A következő rajzfilmfigura létrehozásának helye a Meez. Meez egy közösségi hálózati szolgáltatás, amely lehetővé teszi saját karakterének létrehozását 3D animáció. Először létre kell hoznia egy fiókot, vagy be kell jelentkeznie a Facebook-fiókjával.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. Építsd magad

Azok számára, akik szeretik a szokatlan és vadat, az oldal Építsd magad Ez lehetővé teszi, hogy olyan testrészeket hozzon létre, amelyek testrészei még soha nem voltak elképzelhetőek. Igen, használhatja vadállati részek, ez nemcsak az emberi test unalmas része.

6. Illustmaker.abi-állomás

Ha azonnal akarsz, Illustmaker olyan karaktereket tartalmaz, amelyeket véletlenszerűen választhat. Csak kattints 'Megbíz'. Ezen felül rajzokat is készíthet a saját karaktere szerint.

7. Southpark

Soutpark egy népszerű amerikai rajzfilmsorozat. Itt nagyon vicces karaktert készíthetsz annyi választási lehetőség. Akár mémeket is készíthet.

Ezek a webhelyek rajzfilmfigurák létrehozására szolgálnak, amelyeket kipróbálhat. Hogyan? Ihlette ennek az egyedi darabnak a létrehozását?

Ossza meg a véleményed igen! Olvassa el a cikkeket is Internet vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found