Az Android 10 legjobb zeneszerkesztő alkalmazása lehetővé teszi, hogy jó legyen a DJ-k terén

A DJ szakma manapság nagyon ígéretes. Szeretnél jó lenni a DJ-k terén, de csak androidos okostelefonod van? Nyugi, ezúttal az ApkVenue elárulja az Android 10 legjobb zeneszerkesztő alkalmazását. Garantálva, hogy gyorsan DJ-k legyenek.

Lemezlovas aka DJ a szakmák egyike, amely elkábíthatja tőle. A dalok keverésével és szerkesztésével a zene ütemére is ringathat. A DJ szakma meglehetősen ígéretes és elég sok pénzt tud keresni.

De mi van azokkal, akik DJ-t akarnak tanulni, de korlátozott az alapja? Nyugodtan, csak Androidos okostelefonnal felfegyverkezve jó DJ lehet. Itt az ApkVenue megmondja 10 legjobb zeneszerkesztő alkalmazás Android-on megtanulni DJ-t!

  • Ez a 9 zenei streaming szolgáltatás, amelyhez ingyenesen hozzáférhet, tudja!
  • Elfelejtett fülhallgatót vinni? Így hallgathat zenét a fülhallgatón keresztül!

10 legjobb zeneszerkesztő alkalmazás Android-on

1. eDJing Mix

eDJing Mix alkalmas azoknak, akik komolyan gondolják, hogy csak Android-eszközzel vannak felfegyverkezve DJ-k. Díjnyertes alkalmazásként A Google legjobb alkalmazása 4 éve egymás után nem kell kételkedned az eDJing Mix minőségében. Ez a zeneszerkesztő alkalmazás képes reagálni és lenyűgöző hangminőséget produkálni.

Letöltési link: eDJing Mix

DJiT LETÖLTENI Videó és audio alkalmazásokat

2. UniPad Launchpad

Alkalmazásként Indítóállás kering a Google Play Áruházban, Unipad Launchpad a legjobbnak mondható. Egyszerű kijelzővel és érzékeny érintésérzékelővel az Unipadon olyan ismert zenészek zenéjét játszhatja le, mint pl Alan Walker, gesztenyebarna 5stb.

Letöltési link: UniPad - Launchpad

3. DJ Studio 5 Free Music Mixer

DJ Studio 5 ingyenes zenei keverő lehetőség lehet azok számára, akik egy teljesen ingyenes DJ zeneszerkesztő alkalmazást keresnek. Ennek ellenére vannak olyan funkciók, amelyek zárolva vannak és fizetnek, de nem szükségesek azok számára, akik kezdők. A nagyszerű dolog az, hogy nem talál hirdetéseket Felugrik, vízjel, vagy egyéb idegesítő dolgok.

Letöltési link: DJ Studio 5 Free Music Mixer

Beatronik Video & Audio Apps LETÖLTÉS

4. PocketBand Social DAW

PocketBand Social DAW az egyik legjobb zeneszerkesztő alkalmazás, amelyet telepítenie kell Androidjára. Ezzel az alkalmazással zenei keverékeket készíthet ütemekkel kombinálva üt, dobok, szintetikusok, mintavevőés hangfelvételek. Állítsa a legjobb zenét, játsszon és ossza meg barátaival.

Letöltési link: PocketBand Social DAW

5. Audio Evolution Mobile Studio

Audio Evolution Mobile Studio a legerősebb zeneszerkesztő alkalmazás, mert támogatja a szerkesztést többsávos és MIDI hangfelvétel. Felveheti hangját, gitárját, billentyűzetét és így tovább, hogy azokat kellemes zenévé egyesítse.

Letöltési link: Audio Evolution Mobile Studio

6. Walk Band Music Studio

Egy zenei stúdió a kezedben, ez az alkalmazás fő értékesítési pontja Walk Band Music Studio Android-eszközökre optimalizált. Ebben a zeneszerkesztő alkalmazásban zongorát, gitárt, dobokat, basszust és szintetizátor reális hangszerhangokkal. Rögzítse a zenét, és ossza meg a közösségi médiában.

Letöltési link: Walk Band Music Studio

7. AudioDroid: Audio Mix Studio

AudioDroid: Audio Mix Studio alapvetően hang- és zenei felvételi, szerkesztési és keverési alkalmazás. Különféle audiofájl-formátumokat is szerkeszthet, MP3, MP4, WAV, AAC, OGG és AMR formátumban. Amellett, hogy zenének használják, elmentheti riasztási hangokra, értesítésekre és csengőhangokra is.

Letöltési link: AudioDroid: Audio Mix Studio

8. Music Maker JAM

Az alkalmazáson keresztül Music Maker Jam Különféle hangmintákat kombinálhat, és saját zenét hozhat létre. Emellett rugalmasságot biztosít a szerkesztéshez, elérhetőség mellett 8 csatornás keverő. Ha többet szeretne, adjon hozzá további szolgáltatásokat valós idejű hatások.

Letöltési link: Music Maker JAM

9. MixPad Music Mixer Free

Nézzen ki, mint egy professzionális zeneszerkesztő alkalmazás, MixPad Music Mixer Free érzékeny szerkesztési élményt nyújt. A MixPad Music Mixer szinte az összes hang- és fájlformátumot is támogatja mintavételi ráta 6 kHz-től 96 kHz-ig.

Letöltési link: MixPad Music Mixer Free

10. Média konverter

Media Converter jön az utolsó simítás az Android zenei szerkesztésében. Ezzel az alkalmazással audio formátumokat alakíthat át különféle más formátumokká, például MP3, MP4, OGG, AVI, MPEG, FLV, WAV és még sok más formátumba.

Letöltési link: Media Converter

Tehát ez a 10 legjobb zeneszerkesztő alkalmazás az Androidon azok számára, akik DJ-ként szeretnének megtanulni. Van fogalmad arról, milyen zenét fogsz készíteni? Vagy van javaslata más szerkesztő alkalmazásokra? Ossza meg a megjegyzések rovatban igen és sok sikert!

Olvassa el a cikkeket is Zene vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found