7 legújabb ingyenes Android alkalmazás 2017. szeptemberi kiadás

Tehát sok a legújabb Android-alkalmazás, amely a Google Play Áruházban született. Mivel az emberek igényei az okostelefonokra eltérőek. Szóval, folytassa és próbálja ki maga. Itt található a legújabb Android-alkalmazás 2017 szeptemberére.

Segítségével Alkalmazás, az okostelefonok sok mindenre képesek. Kezdve a teljes munkának segítésével, a tartalom létrehozásával, egészen a nagyon hatékony tanulási közegig. Természetesen az okostelefonok soha nem maradnak ki a kezünkben.

Tehát sokan vannak legújabb Android-alkalmazás aki a Google Play Áruházban született. Annak ellenére, hogy egyes alkalmazások valójában hasonló funkciókkal rendelkeznek, természetesen új funkciókkal rendelkeznek azok megkülönböztetésére.

Mivel az emberek igényei az okostelefonokra eltérőek. Szóval, folytassa és próbálja ki maga. Itt található a legújabb Android-alkalmazás 2017 szeptemberére.

  • 10+ legjobb ingyenes Android Apps 2017 Edition
  • 13 legjobb és legújabb Android-alkalmazás a 2017. októberi kiadáshoz
  • 7 legegyedibb és legújabb Android-alkalmazás INGYENES 2017. augusztus kiadás

Legújabb Android alkalmazás 2017. szeptember

1. LINE Creators Studio

Mint tudják, a LINE-en olyan sok jó matrica van. Ha nem elégedett, saját matricáit is létrehozhatja a legújabb Android nevű alkalmazással LINE Alkotói Stúdió.

Nagyon egyszerű matricákat létrehozni a LINE-n, csak importálnia kell bármilyen képet az okostelefonról az alkalmazásba. Ezután válassza ki a matricaként kivágott területet, az alkalmazás elvégzi a többit.

2. Emojily - Készítse el saját hangulatjelét

Ha a LINE Creators Studio matricákat készít a LINE-n, az alkalmazással együtt Emojily Saját hangulatjeleket is készíthet, amelyek felhasználhatók az alkalmazásban csevegés a kedvenced.

Emojily különféle emoji sablonokat biztosított, majd ezeket úgy keverheti össze, ahogyan szeretné. Biztosan izgalmasabb, nem?

3. Life Hacks: Tedd könnyebbé az életed

Sok mindent megtehetünk az életben, de néha nem tudjuk megfelelően kezelni az időnket. Képzelje el, ha be tudná fejezni a munkát, és minden kérdés gyorsabb? Értékes időt fordíthat más dolgokra.

Igen, minden dolognak hiányosságokkal kell rendelkeznie, és vannak olyan ismeretek, amelyeket megtanulhatunk. Nos, az alkalmazás neve Trükkök az élethez több mint 1000 tippet és trükköt kínál életének optimalizálása érdekében.

4. Ujjlenyomat-olvasó kézmozdulatok

Az okostelefon rögzítésén kívül kiderül, hogy az ujjlenyomatoknak más funkciói is vannak. Az egyik a készítés parancsikon egyszerű gesztusokkal, egy megnevezett alkalmazás segítségével Ujj szkenner mozdulatok.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi bizonyos műveletek végrehajtását bizonyos alkalmazások vagy szolgáltatások aktiválásához. Számos lehetőség áll rendelkezésre, például a szerepváltás vissza, itthon, és feladat váltó. Vagy más funkciók, például fényképek készítése és mások.

5. Napló - Napló, Napló, Jegyzetek

Ma a közösségi média olyan, mint egy könyv napló csak. De ez nem azt jelenti, hogy bármit megoszthatnánk ott, mi.

Vannak esetek, egyszerűen átirányítjuk, majd megtartjuk magunknak. Nos, számíthat rá Diaro, egy funkciókban gazdag digitális hiba alkalmazás.

Nem kell tartania attól, hogy mások elolvassák, a Diaro jelszóval, PIN-kóddal és akár ujjlenyomattal is védhető. A Diaro a Dropbox szolgáltatással is integrálódik, mint felhő tároló, így okostelefon-váltáskor nem veszíti el a naplót.

6. Vizmato

Nem csak szelfik, hanem itt az idő a megosztásra rövid videó. Ha azok közé tartozik, akik mindig követik ezt a tendenciát, akkor a Vizmato nevű legújabb Android-alkalmazás jól fog jönni Önnek.

Vismato egy olyan alkalmazás, amely rövid videóit igazán jó videókká varázsolja. A szűrőeffektusok, a témák, a zene, az effektusok és a szöveg széles választéka van.

A Vismato segítségével közvetlenül is felvehet videókat lassított vagy gyors mozgásban, tetszése szerint.

7. Szöcske: Tanuljon kódolni

A mai digitális korszakban a programozási nyelv elsajátítása minden bizonnyal nagy pluszt jelent az Ön számára. Meg akarja tanulni a kódolást? Legalább a legalapvetőbb dolgokból lehet tanulni az alkalmazás segítségével Szöcske: Tanuljon kódolni.

Elfoglalt vagy? Csak töltsön napi 5 percet, ha következetes vagy, lassan, de biztosan elsajátíthatod. Tehát a kódolás megtanulásának legjobb módja nem az olvasás, hanem a gyakorlat, és a Szöcske biztosítja.

Ez a 7 legújabb Android-alkalmazás a 2017. szeptemberi kiadáshoz, amelyet ingyen használhatsz életed során. Van további érdekes alkalmazásod? Ossza meg igen a megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy ír Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found