nézd meg a jailangkung 2 (2018) teljes filmet

Javaslatokat keres egy izgalmas és izgalmas indonéz horrorfilmhez? A Jailangkung 2 című filmet a következő cikkben nézheted meg, banda

A horror a legnépszerűbb filmműfaj, amelyet az indonéz közönség kedvel. Több száz, sőt ezer horrorfilmet készítettek indonéz gyerekek.

A közönség számára igencsak vonzó horrorfilmek egyike a Jailangkung 2, amelynek főszereplői Jefri Nichol és Amanda Rawles.

Nos, ha érdekel ez az indonéz horrorfilm, akkor először vegye fontolóra Jaka alábbi cikkét, banda!

Szinopszis film Jailangkung 2 (2018)

Ennek a filmnek a története továbbra is az első Jailangkunggal folytatódik. Mondja a három nevezett testvért Bella, angyal, és Tasya.

Hárman és apjuk még mindig az anyjuk elmúlását gyászolják. A magányos Tasya nagyon szomorúnak érezte magát, és hiányzott az anyja.

Valamikor Tasya véletlenül talált és nézett meg egy videót, amelyen az apja jailangkung média segítségével kommunikál az anyjával.

Tasya az anyjával is újra kommunikálni akar. A jailangkung rituáléját abban a reményben hajtja végre, hogy újra kommunikáljon anyjával.

Ez a jailangkung játék azonban apránként megnyílik a titokzatos SS Ourang Medan, a banda rejtélyéről.

Érdekel a történet folytatása a Jailangkung 2 című filmben? Csak maga nézi, banda.

Érdekes tények a Jailangkung 2 (2018) filmről

Ha nem igazán érdekli ez az egy film, talán el kell olvasnia néhány érdekes tényt a Jailangkung 2 filmgyártási folyamatáról.

  • Annak ellenére, hogy horror műfajú, a Jailangkung 2 című film egy kicsit beszámol a holland SS Ourang Medan szellemhajó történetéről, amely a játék inspirációja volt.

  • A kísérteties hangulat kiemelésén kívül ez a film Indonézia természetes szépségét is népszerűsíti. A Bunaken és más területek búvárhelye a film egyik pluszpontja.

  • Ez a film a Jailangkung film folytatása indítsa újra a Jelangkung (2001) című filmből. Ezt a három filmet mindkettő rendezte Jose Purnomo és Rizal Mantovani.

  • Ez a film a színész utolsó felajánlása Deddy Sutomo mielőtt meghalt 2018. április 18-án. Természetesen ez a film emléke lesz családjának és rajongóinak.

Film megtekintése Jailangkung 2 (2018)

CímJailangkung 2
Élő2018. június 15
Időtartam1 óra 23 perc
RendezőRizal Mantovani, Jose Poernomo
ÖntvényAmanda Rawles, Jefri Nichol, Hannah Al Rashid
MűfajBorzalom
Értékelés4.8/10 (IMDb.com)

Miután átolvasta az összefoglalót, érdekes tényeket és megnézte a fenti előzeteseket, biztosan kíváncsibb erre az egy filmre?

Nem kell aggódnod, banda. Az ApkVenue készített egy linket az Ön számára, hogy ingyen megnézhesse a Jailangkung 2 filmet.

>>> Jailangkung 2 film megtekintése <<<

Ez volt Jaka cikke a Jailangkung című horrorfilmről, amely szórakoztató, de nagyon szörnyű volt. Milyen filmeket szeretnél még megnézni, banda?

Találkozunk újra a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Filmnézés vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found