5 módszer a fénykép méretének 100 kb-ra történő csökkentésére

A fényképek méretének 100 kb-ra való csökkentése valójában egyszerű. Nem hiszek? Az ApkVenue itt áttekinti, hogyan lehet csökkenteni a fényképek méretét egy mobiltelefonon, valamint egy gyors és egyszerű laptopon!

A fénykép méretének csökkentése valójában könnyen elvégezhető. Sőt, a méret csökkentésével a fénykép minősége továbbra is fenntartható, mint korábban.

Például az állásajánlatok igényeihez online vagy egyéb adminisztratív követelmények, ahol feltöltenie kell egy fényképet, amelyet csak 100kb-ra kell tömöríteni.

Nem kell pánikba esni! Most már könnyedén átméretezheti a fényképeket számos egyszerű módon, amelyet mobiltelefonokon és laptopokon is megtehet.

Kíváncsi vagy? Az ApkVenue itt tekinti át a gyűjteményt hogyan lehet csökkenteni a fotóméretet a HP-n és a laptopon amit alább gyakorolhatsz, deh!

Gyűjtemények a fényképek méretének csökkentéséről a mobiltelefonokon és a laptopokon a minőség romlása nélkül

Az alkalmazásra támaszkodva többféleképpen csökkentheti a mobiltelefonokon és laptopokon lévő fényképek méretét szoftver, as Festék, Adobe Photoshop, és mások.

Ha lusta telepíteni, és inkább tömöríti a fényképeket alkalmazás nélkül, van néhány is online eszközök amelyhez közvetlenül hozzáférhet az alkalmazáson keresztül böngésző Android és laptopok.

Kiválaszthatja ezt az alternatívát az Ön igényeinek megfelelően, és az ApkVenue által megosztott módszerek eredményei egyaránt jóak.

Akár alkalmazásokból, akár speciális webhelyekről, amelyekhez ingyenesen férhet hozzá az interneten, mindent fel lehet használni közvetítőként arra, hogyan lehet csökkenteni a fotófelbontást.

Fő funkció Miért kell tudnia, hogyan lehet csökkenteni a fénykép méretét?

A fénykép méretének csökkentése vitathatatlanul az egyik fontos trükk, amelyet el kell sajátítania, mert ebben a korszakban gyakran foglalkozik digitális dokumentumokkal, beleértve a fényképeket is.

Minden intézménynek megvan a saját szabványa a fényképméretre és az általuk használt fényképek felbontására vonatkozóan, és digitális fényképeket kell megadnia az általuk meghatározott szabványoknak megfelelően.

Ezért tudnia kell, hogyan kell tömöríteni a 100 KB-os fotókat a különböző formátumú és méretű digitális fényképek összegyűjtését megelőzően.

1. Hogyan lehet csökkenteni a fotóméretet az Androidon az alkalmazás segítségével

Itt az ideje, hogy minden igényt megtehessünk online Mobil álnéven keresztül okostelefon, beleértve az üzleti célokat is borogatás és átméretezni fotóméret, itt!

Tehát, ha van egy fénykép vagy szelfi fotófájl a mobiltelefonján, és lusta átvinni egy PC-re vagy laptopra, akkor az Androidon is módosíthatja a fénykép méretét kicsire.

Itt számos, az Android legjobb fotótömörítési alkalmazására támaszkodhat, amelyek közül az egyik Photo Compress 2.0 amely kis méretű, mindössze 1,7 MB és hirdetések nélkül. Kíváncsi?

1. lépés - Letöltés A legújabb Photo Compress 2.0 alkalmazás a fényképek tömörítésére

Győződjön meg róla, hogy letöltötte és telepítette az alkalmazást Photo Compress 2.0 amelyet az alábbi linken kaphat, banda.

Fotó- és képalkotó alkalmazások letöltése
2. lépés - Válassza ki a tömöríteni kívánt fényképeket

Nyissa meg a Photo Compress 2.0 alkalmazást, majd válasszon egy lehetőséget Képtár és válassza ki a tömöríteni kívánt útlevélképet vagy szelfit.

3. lépés - Indítsa el a Fotó méretének tömörítését

A kicsinyítés megkezdéséhez méret fotó, csak annyit kell tennie, hogy megérinti a gombot Borogatás. Ezután csúsztatással kiválaszthatja a minőséget toogle elérhető, ha megérinti Borogatás még egyszer.

4. lépés - Mentse a tömörített fényképet
  • A tetején látható a méret a tömörítés előtt és után. Végül csak meg kell koppintania Kijárat akkor a fényképeit automatikusan az Android telefon belső memóriájában tárolja.

2. Hogyan lehet megváltoztatni a fényképméretet az alkalmazások nélküli mobiltelefonokon?

Ez a második módszer a fotó méretének csökkentésére nem igényel alkalmazást, és közvetlenül Android-telefonról gyakorolhatja.

Ha lusta vagyLetöltés és egy alkalmazás telepítése Android mobiltelefonra, mivel a memória megtelt, követheti azt a módszert is, amelyet az ApkVenue megvitat.

Itt csak egy kell online eszközök nevezett iLoveIMG. Ugyanúgy hangzik, mint az iLovePDF, amely a PDF fájlok egyesítését szolgálja huh! Hehehe ...

Ezenkívül az iLoveIMG egyik előnye, hogy támogatja az indonéz nyelvű webhelyeket. Tehát nem fogja megnehezíteni az alábbi lépések végrehajtását.

1. lépés - Nyissa meg az iLoveIMG webhelyet, és válassza ki a Fotókat a kezdő lépésekhez a fényképek tömörítéséhez

Először csak meg kell nyitnia az oldalt iLoveIMG (//www.iloveimg.com/id) a kérelemről Google Chrome amíg meg nem jelenik a következő kép.

Ezután csak ki kell választania a menüt Kép tömörítése> Kép kiválasztása fényképet kell feltölteni, amelynek méretét csökkenteni szeretné a belső memóriából.

2. lépés - Indítsa el a Fotók tömörítését

Győződjön meg arról, hogy az iLoveIMG webhelyre feltöltött fénykép helyes-e, ha már megtette, egyszerűen érintse meg a elemet Kép tömörítése az alábbi szakaszban. Várjon néhány másodpercig a futási folyamatig.

3. lépés - Letöltés Kép tömörítve

Ha elkészült, megtudhatja a fénykép méretét az iLoveIMG által feldolgozott képből. Ha az ApkVenue szerint az iLoveIMG elég hatékony, mert 83% -kal képes összezsugorítani a fotókat, banda.

Férfiaknak-Letöltés, csak meg kell koppintania Töltse le a tömörített képet automatikusan menti a mappába Letöltések androidos telefonján.

3. Hogyan lehet minimalizálni Méret Fotófájlok laptopon alkalmazás nélkül

Ez a lépés alkalmas lesz azok számára, akik lusták telepítő program laptopokon, különféle Adobe Photoshop és így tovább.

Ez a fotótömörítési módszer hasonló ahhoz, amit az ApkVenue az előző pontban áttekintett, de ez a módszer alkalmasabb, ha laptop használatával gyakorolja.

Az alkalmazások nélküli laptop méretének csökkentése érdekében csak az alkalmazásra kell támaszkodnia böngésző PC, internetes hálózat és megnevezett webhelyek IMGOnline, banda.

Nos, itt még lehetőségeket is kapsz, és alkalmazhatod azt is, hogyan lehet a fénykép méretét 200kb-ra, 100kb-ra csökkenteni, vagy ahogy tetszik, nézzük meg, hogyan lehet csökkenteni ennek a fényképfájlnak a méretét.

1. lépés - Nyissa meg az IMGOnline webhelyet a címen Böngésző Fotók tömörítésére 100KB

Nyissa meg az alkalmazást böngésző, as Google Chrome számítógépén vagy laptopján, és nyisson meg egy webhelyet IMGOnline (//www.imgonline.com.ua/eng/compress-image-size.php), amíg meg nem jelenik a következő kép.

2. lépés - Végezze el a Photo Compress beállításokat

Görgessen lefelé a képernyőn, amíg meg nem találja az alábbihoz hasonló szakaszt. Először csak egy kattintással kell feltöltenie a tömöríteni kívánt fényképet Válassz fájlt.

Ezután válasszon egy lehetőséget Tömörítse a jpg-fájlt: (...) Kbyte-ra a mérethez igazításhoz, ha már kattint rendben.

3. lépés - Várja meg a folyamatot és Letöltés Fénykép

Várjon egy darabig, és az IMGOnline webhely megadja a fájl méretét az alább látható tömörítés után.

A letöltéshez csak kattintson Feldolgozott képek letöltése számítógépén vagy laptopján tárolandó.

4. Hogyan csökkenthető a fotóméret egy festékkel egy laptopon

A fénykép méretének csökkentésének következő módja az alapértelmezett Windows alkalmazás, nevezetesen Festék amelyről kiderül, hogy a fényképek méretének csökkentésére használják.

Ez a képszerkesztő alkalmazás garantáltan könnyen használható, nem bonyolult, különösen nehéz a számítógép vagy laptop specifikációihoz, amelyek korlátozottak lehetnek.

Nézzük meg a következő lépéseket a fotófájlok zsugorítására a Paint alkalmazással!

1. lépés - Nyissa meg a Paint alkalmazást, hogy gyakorolhassa a fénykép méretének csökkentését

Először nyissa meg az alkalmazást Festék és a paranccsal válassza ki a méretet csökkenteni kívánt fényképet Nyisd ki. Legközelebb eszköztár, Válassz egy lehetőséget Átméretezés.

2. lépés - Kezdje el csökkenteni a fotóméretet a Paint alkalmazásban
  • Ezután megjelenik egy ablak Átméretezés és ferdítés mint az alábbi képen.
3. lépés - Adja meg a beállításokat a fényképek átméretezéséhez

Ezután megy az Átméretezés részre. Itt kezelheti Százalék vagy Képpontok igényeinek megfelelően.

Ne felejtsd el aktiválni A képarány fenntartása hogy a fotó arányai ne változjanak. Ha rákattintott rendben.

4. lépés - Mentse a tömörített fényképet

Ellenőrizze a kicsinyített fotókat. Végül mentéshez lépjen a menübe Fájl> Mentés másként> JPEG kép és hajtsa végre a szokásos tárolási lépéseket, banda.

5. Hogyan tömörítheti a fotókat az Adobe Photoshop alkalmazásban (Bloggereknek megfelelő)

Eközben, ha van egy kis szakértelme szoftverAdobe Photoshop, ezt a professzionális tervező alkalmazást is használhatja.

Különösen a bloggerek számára itt használhatja ki az úgynevezett funkció előnyeit Mentés az internetre hogy csökkentse a fénykép méretét, hogy könnyebb legyen, ha feltölti a blogjára vagy webhelyére, bandájára.

A lépéseket az alábbiakban teljes egészében követheti!

1. lépés - Nyissa meg a szerkeszteni kívánt fényképet
  • Nyisd ki szoftver Photoshop a PC-n vagy laptopon, itt az ApkVenue használja Adobe Photoshop CC 2015. Ezután kattintson és húzza a fényképet a Windows Intézőből a Photoshop ablakba.
2. lépés - Fotók mentése a Mentés webre szolgáltatással
  • Ezután lépjen a menübe Fájl> Exportálás> Mentés webre (régi) vagy kombinációs kulccsal nyissa meg Alt + Shift + Ctrl + S.
3. lépés - Végezze el a beállításokat Preset Mentés az internetre

Az Adobe Photoshop alkalmazással készített PC-n lévő fénykép méretének csökkentéséhez először a Mentés webre ablakban állíthatja be előre beállított ami a tetején van. Itt Jaka választott JPEG közepes.

Akkor beállíthat Képméret a pixel értékének vagy százalékának megváltoztatásával. Látni előnézet a tömörítés eredményét láthatja a bal alsó sarokban.

4. lépés - Mentse el a fotó eredményét

Ha biztos a beállításaiban, akkor csak a gombra kell kattintania Mentés ... alján, és automatikusan átirányít egy új ablakba, mint az alatta lévő.

Itt csak meg kell határoznia a fénykép mentési helyét és a nevét. Végül csak kattintson a gombra Mentés fotók mentésére.

Egyéb funkciók, miért kellene Borogatás és Átméretezés Fotófájl mérete?

Annak ellenére, hogy ez kissé csökkenti a minőséget, elgondolkodhat azon, hogy miről van szó ok borogatás és átméretezni fénykép meg kell tenned, banda.

Legalább ehhez a két dologhoz nagyon szükséges a fotó méretének csökkentése. Melyek ezek?

1. A fényképek minimalizálásával könnyedén megjelenhet a blogod

Különösen azok számára, akik még csak blogot készítenek, kiderül, hogy a 100 kt-os tartományban lévő könnyű képméret képes felgyorsítja a betöltési folyamatot, vagy Betöltés webhely te, tudod.

A gyorsabban betöltődő webhely vagy blog megjelenésével természetesen a látogatóknak nem kell sokáig várniuk, hogy azonnal élvezhessék a benne található tartalmat.

Sőt, egyes SEO szakemberek szerint (Seacrh motor optimalizálás), a webhely rakodási sebessége is számít rangsor a keresőmotorokban. Így több látogató jöhet, ide!

2. A fotóméret csökkenése tárhelyet takarít meg

Tudja az okot, amiért például a fénykép méretét csökkenteni kell feltölteni fájlokat a regisztrációhoz vagy az álláspályázati igényekhez?

Természetesen ennek az oka spóroljon tárhelyet, ahol biztosan sokan töltenek fel képeket a szerverre.

A tömörítetlen fotófájlok képesek arra, hogy a szervert gyorsan és gyorsan feltöltsék túlterhelés.

Videó: Ajánlott alkalmazások és Szoftver Kötelező, mielőtt belépne a munka világába

Nos, ezek voltak a tippek és trükkök arról, hogyan lehet a mobiltelefonokon és laptopokon lévő fotókat 100kb-ra csökkenteni anélkül, hogy csökkentenék az egyszerűen elvégezhető minőséget.

Így könnyen gondoskodhat az ügyintézésről, például a munkahelyi regisztrációról vagy más igényekről, igaz?

Kérlek te is Ossza meg és tegyen megjegyzéseket ehhez a cikkhez, hogy folyamatosan kapjon információkat és híreket a legújabb technológiáról a JalanTikus.com. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Fénykép vagy más érdekes cikkeket a Naufaludin Ismail.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found