5 android versenyjáték, hasonló a crash team racinghez (ctr)

Hiányzik a Crash Team Racing játék? Íme 5 játék, például a CTR az Androidon azok számára, akik szeretik a versenyjátékokat.

Azok számára, akik megtapasztalták a PlayStation 1 korszakát, természetesen ismerik a címmel versenyző játékot Crash Team Racing vagy CTR.

Korában ez a CTR játék nagyon népszerű volt. Ebben a játékban a játékosok nemcsak az első pozícióért küzdenek. Különböző tárgyakat is felhasználhatnak más versenyzők megtámadására vagy csapdájára ejtésére.

Lehet, hogy vannak olyanok, akik hiányolják ezt a játékot, és szeretnék a CTR játékot az Androidon.

Sajnos a CTR játék folytatása nem érhető el Androidon. De ne aggódj. A következő játékok is rendelkeznek játékmenet hasonló és természetesen nem kevésbé izgalmas, mint a CTR játék.

  • 5 legjobb és legizgalmasabb Game Boy Advance (GBA) játék
  • Pirate 2 játékok egyszerre, ez a CPY Game Hacker versenyző?

Android CTR játék

1. A Sonic Racing átalakult

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Az első CTR-szerű játék az Androidon a Sonic Racing Transformed volt. Azok számára, akik szeretnek játszani, természetesen ismerik ezt a kék sündisznó karaktert.

De általában különbözik a Sonic játéktól, A Sonic Racing átalakult jönni valakivel versenyző műfaj és játékmenet ami minden bizonnyal izgalmas.

Legalábbis van 10 karakter amelyet ebben a játékban választhat. A mérkőzés során járműve a terepnek megfelelően változhat, például repülőgépek és csónakok.

Több olyan elem is létezik, amelyek segítségével eljuthat a csúcsra. Érdekes módon online is versenyezhet Online és játssz négy barátoddal.

2. Garfield Kart Fast & Furry

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Ki gondolta volna, hogy egy elkényeztetett és lusta macska karakterét nevezik el Garfield ez vezethet Gokart és cirkál a versenypályán.

Című játékban Garfield Kart Fast & Furry, szórakoztató versenyt mutatnak be neked. A játék grafikája is elég jó tapintású karikaturista.

Több karakter közül választhat itt. Nem csak a meglévő karaktert testreszabhatja további kiegészítők párosításával.

3. Turbo Fast

Fotóforrás: Photo: play.google.com

A játék a filmből került átadásra Turbo olyan versenyműfajjal érkezik, amely nem kevésbé izgalmas, mint a CTR. A versenyzés mellett a rendelkezésre álló tárgyakkal is frissítheti a csigákat. A rendelkezésre álló karakterek is változnak.

Olyan grafikákkal, amelyek vannak szórakozás és színes, a versenyzés csak még szórakoztatóbbá vált. Annyi 13 vágány készségek tesztelésére is elérhető.

4. Menj Angry Birds!

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Ha játékról van szó Mérges madarak általában katapultokkal, építőanyagokkal és disznókkal érkezik - mutatja be az Angry Birds Go játékmenet teljesen különböző. Verseny legyen lehetőség Rovio című játékhoz Angry Birds Go ez.

Az Android CTR-jéhez hasonló játékban több karakter közül választhat. Különböző elemek is rendelkezésre állnak, hogy a játékosok szórakoztatóbbak legyenek.

Különféle fegyverekkel szedheti le ellenfeleit és juthat el a csúcsra. Akár frissíteni is lehet gokart a tied, hogy vonzóbbnak és erősebbnek tűnjön.

5. Beach Buggy Racing

Fotóforrás: Photo: play.google.com

Azok számára, akik további kihívásokra vágynak, kipróbálhatják Beach Buggy Racing. Bár ez a versenyjáték jár játékmenet ami szórakoztató, több is van benne, mint csak vágány kihívást jelent, amellyel találkozni fog. A játék vezérlése szintén nem éppen egyszerű.

Mindezen nehézségek mögött azonban a Beach Buggy Racing képes bemutatni egy olyan szórakoztató és kihívást jelentő versenyjátékot.

Ezek olyan Android versenyjátékok, amelyek hasonlítanak a régi CTR játékokhoz. Ha más Android ctr játékokkal kapcsolatos ajánlásaid vannak, ne felejtsd el megosztani a megjegyzés oszlopban


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found