4 módszer a mobiltelefonszám felkutatására a Telkomsel keresővel

Szeretné tudni, hogyan érheti el a Telkomsel Finder szolgáltatást 2020-ban? Kövesse Jaka keresését a hivatalos Telkomsel helykereső szolgáltatás használatával.

Sokan gyakran aggódnak családjuk, barátaik vagy rokonaik állapota miatt, amikor ezekkel a legközelebbi emberekkel nehéz kapcsolatba lépni, sőt általában el is tűnnek.

Ennek a problémának a megválaszolására a Telkomsel bemutatja a Telkomsel Finder nevű speciális szolgáltatást, hogy a felhasználók könnyebben megismerhessék szeretteik tartózkodási helyét.

Sokan még mindig nem tudnak ennek az egy szolgáltatásnak a létezéséről, és a jelenlegi szigorú adatvédelmi előírások figyelembevételével ma is elérhető ez a szolgáltatás?

A Telkomsel Finder szolgáltatások elérésének 4 módja

Négy módon lehet hozzáférni ehhez a személykereső szolgáltatáshoz, mégpedig a hivatalos honlap, SMS, tárcsázza a számot, és keresztül is Alkalmazás.

Ez a szolgáltatás megkönnyíti az Ön számára a többi Telkomsel-felhasználó tartózkodási helyének megismerését, de természetesen ha a követett személy jóváhagyja a benyújtott kérelmet.

Kíváncsi a Telkomsel helymeghatározó szolgáltatásainak 2020-as mechanizmusára? Itt további információk találhatók.

1. Hogyan kell használni a Telkomsel Finder 2020 webhelyet

A szolgáltatás használatának első módja a hivatalos hivatalos webhely elérése.

Ez a Telkomsel Finder lbs webhely egy speciális webhely, amely megkönnyíti a felhasználók számára az e személy számára kevésbé ismert szolgáltatások elérését.

Az alábbiakban olvashatja azokat a lépéseket, amelyeket be kell tartania a Telkomsel helykövetési szolgáltatás hivatalos webhelyén történő eléréséhez.

  • 1. lépés - Nyissa meg a böngészőt a mobiltelefonján vagy a számítógépén, amelyet a szolgáltatás eléréséhez használ.

  • 2. lépés - Tovább címsáv írja be az lbs.telkomsel.com/telkomselfinder oldalt.

  • 3. lépés - Várjon néhány percet, hogy hozzáférjen ehhez a nyomkövető szolgáltatáshoz.

Sajnos ezt a szolgáltatást, amikor az ApkVenue megpróbálta, már nem lehetett használni. A kijelző, amelynek jelenítenie kell a helykeresési szolgáltatás jellemzőit, megváltozik a webhely nem található nézetben.

Ez azt mutatja, hogy ezt a szolgáltatást eltávolították a hivatalos Telkomsel webhelyről, és ahhoz, hogy elérje, más módszert kell használnia.

2. Hogyan érhető el a Telkomsel Finder SMS-ben

A Telkomsel Finder 2020 elérésének második módja az SMS-szolgáltatás. A Telkomsel köztudottan gyakran használja az SMS-t közvetítőként szolgáltatásaikhoz.

Használhatja a Telkomsel szolgáltatásait, például átutalási szolgáltatásokat, internetes csomagok vásárlását vagy más szolgáltatásokat SMS-ben.

Ezért teljesen természetes, hogy ez az új szolgáltatás a Telkomsel SMS-szolgáltatásán keresztül is elérhető. A szolgáltatás SMS-ben történő használatához kövesse az alábbi lépéseket.

  • 1. lépés - Nyissa meg az üzenetküldő alkalmazást a mobiltelefonján, hogy hozzáférjen ehhez az egy szolgáltatáshoz.

  • 2. lépés - Írja be a FRIEND (szóköz) Név (szóköz) mobilszám formátumot az SMS oszlopába. Egy példa az alábbi képen látható.

  • 3. lépés - Küldje el ezt az SMS-t a 2500-ra a további utasításokért.

Sajnos az ApkVenue ismét nem fér hozzá ehhez a helykeresési szolgáltatáshoz, banda.

A Jaka által elküldött SMS nem sikerült, annak az értesítésnek az elküldésétől kezdve, hogy az ApkVenue megkapta az SMS-t. Ez azt mutatja, hogy a 2500-as számot a Telkomsel már nem aktiválja.

Végül ez a második hozzáférési módszer sem hozott eredményt.

3. Hogyan érhető el a Telkomsel Finder telefonszám segítségével

A Telkomsel Finder szolgáltatás elérésének harmadik módja a formátum használata tárcsázza a számot. Ezt a formátumot a mobilszolgáltatók gyakran használják az impulzusok és hasonlók ellenőrzésére.

A szolgáltatás funkcióinak használatához a következőn keresztül: tárcsázza a számot, ismernie kell a szolgáltatási számok speciális kombinációját, ugyanúgy, mint a hitelellenőrzéskor stb.

Ehhez a szolgáltatáshoz is vannak bizonyos számkombinációk, amelyeket meg kell nyomnia. Itt vannak a teljes lépések.

  • 1. lépés - Nyissa meg a telefon alkalmazást a mobiltelefonján a használni kívánt kód beírásának megkezdéséhez.

  • 2. lépés - Típus *250# hogy hozzáférjen ehhez a szolgáltatáshoz.

  • 3. lépés - Várjon néhány percet további útmutatásokra.

A harmadik módszer alkalmazásakor az ApkVenue ismét zsákutcát talált. Számkombináció *250# újra elérhető.

Más szóval, ez a harmadik módszer már nem alkalmazható olyan szolgáltatások elérésére, amelyeket 2020-ban ennek a személynek a megkeresésére fordítanak.

4. Hogyan kell használni a Telkomsel Finder alkalmazást

A Telkomsel rendelkezik egy speciális alkalmazással, amely a hűséges felhasználók különféle igényeit kezeli, nevezetesen a MyTelkomsel.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználóinak, hogy a Telkomsel szolgáltatásokkal kapcsolatos különféle tevékenységeket hajtsanak végre, mint pl ellenőrizze a Telkomsel kvótát, ellenőrizze az aktív időszakot, még átutalás bár.

Azok számára, akik a Telkomsel Finder APK-t keresik, ez az alkalmazás nem található meg, és ha a Telkomsel speciális helykeresési szolgáltatás továbbra is aktív, akkor integrálódik a fő alkalmazásba, MyTelkomsel.

Az ApkVenue által a MyTelkomsel alkalmazáson végzett különféle keresések közül nincs olyan menü, amely az új helykeresési szolgáltatáshoz vezetne, annak ellenére, hogy az összes menüjében keresték.

A negyedik és az utolsó módszer kudarcával azt a következtetést vonhatjuk le, hogy ezt a szolgáltatást a Telkomsel már legalább nem aktiválja.

Ez az a keresés, amelyet az ApkVenue végzett a Telkomsel által valóban érdekes szolgáltatással kapcsolatban, amelyről kiderült, hogy az idén már nem elérhető.

Valószínűleg az adatvédelmi kérdések okozzák azt a problémát, amiért ezt a szolgáltatást végül le kell zárni.

A Telkomsel Finder lbs legfrissebb információiról ne felejtse el Könyvjelző ezt az oldalt, mert az ApkVenue továbbra is frissíteni fog a legújabb fejlemények szerint.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found