hogyan lehet elkészíteni a coldplay videoklipeket fel és fel egy androidos okostelefonról

Tanuljunk meg egy egyszerű és egyszerű módszert fel és fel fotók készítésére a Coldplay videoklipek stílusában, amelyek számítógép nélkül is felkapódnak közvetlenül az Android okostelefonról.

Azok számára, akik aktívak a közösségi médiában, az utóbbi időben biztosan gyakran látott olyan emberek fényképeit, akiknek a fényképeit az égen, állatok háttereként szerkesztették, igaz? Akár bálna, akár elefánt. Jól, a fotókat inspirálta VideoklipFel és Fel Hideg játék.

Nagyon sok ember oszt meg fotókat Fel és Fel a közösségi médiában, elgondolkodott már azon, hogyan lehet elkészíteni a Fel és Fel repülő hal fotókat? Hogy ne legyél kíváncsi és létezhess, Gyerünk megtanulják, hogyan kell szerkeszteni a képeket fel és fel a la Coldplay-ben!

  • Ez az állatfotók gyűjteménye a Coldplay Video Up and Up Photo Editing alkalmazáshoz!
  • 7 lépés a fotószerkesztés felgyorsításához a Prismában
  • 3D-s fényképek készítésének egyszerű módjai Photoshop nélkül
  • Az arcfotó szerkesztése az Artist Body használatával Androidon

Hogyan készítsünk és készítsünk fotókat

Nem tagadható, Videoklip az Up and Up dal nagyon klassz. Hogyan ne, különféle videók és fotók kombinálásával Videoklip hűvös és hipnotikus képet mutat be egy párhuzamos világról. Jól, mielőtt folytatná az Up and Up fotók szerkesztését, érdemes először megnézni azokat Videoklip Fel és fel a következő Coldplay-ből:

Hűvös, igaz? Nagyon jó lenne, ha elkészíthetnél Up and Up fotókat saját fotóiddal. Jól,Gyerünk megpróbáljuk, hogyan készítsünk egy fotót Videoklip Fel és fel közvetlenül az Android okostelefonon!

Hogyan készítsünk Coldplay Up és Up-Style fotókat Android okostelefonnal

Először is, egy fényképszerkesztő alkalmazásra van szükség. A legjobb képszerkesztő alkalmazás, amellyel fotók és fotók készíthetők, a PicSay Pro. Ez az alkalmazás fizetett, de a PicSay Pro APK-t ingyen letöltheti, ha elolvassa a fizetett alkalmazások ingyenes beszerzéséről szóló cikket.

Shinycore fotó- és képalkotó alkalmazások LETÖLTÉS
  • A PicSay Pro telepítése után töltse le először stock fotó vagy cápákról és halakról készített fotógyűjtemény állati ég fotók szerkesztése fel és fel a link stock fotó fel és fel.

  • Nyissa meg a fő fotót, amelyet a PicSay Pro alkalmazásban szerkeszt. Nem feltétlenül ég hátterű fényképnek kell lennie, de ha tiszta égboltú fényképe van, az még jobb lesz. Ha az ég nem a háttér, akkor nem egészen helyes, ha fényképnek hívják állati ég jobb?

  • Importál egyet stock fotó Korábban letöltött Fel és Fel. A trükk az, hogy belép az Effekt fülre, és válassza a Kép beszúrása lehetőséget. Ezután válassza ki a megfelelőnek tartott stock fotót.

  • Kérjük, állítsa be a fénykép helyét. A gombbal állíthatja be az átláthatóság szintjét görgetősáv alján, majd kattintson a zöld pipára, ha szükséges.

  • A következő lépés a legfontosabb. Ahol törölnie kell a kép sorrendjének fel nem használt részét stock fotó Fel és Fel, valamint a hozzá illő fő kép.

  • Tippek: Használja a beállításokat kefe hogy a méret és az átlátszóság megfelelő legyen.

  • Ha megfelelőnek tűnik, kattintson a zöld pipa gombra. Következő koppintson a Megosztás fülre az Up and Up fotószerkesztések mentéséhez.

Az eredmény:

Könnyű, nem az a módszer, hogy elkészítjük és elkészítjük a fényképeket? Nem kell istenosztályú Photoshop készség, ha videoklip stílusú fotókat szeretne készíteni Fel és Fel Coldplay, az a fontos, hogy erőfeszítéseket akarjon tenni, és egy kis időt töltsön az alkotással.

Banner forrás.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found