hogyan lehet a WhatsAppot nem a Facebookhoz csatlakoztatni

A WhatsApp megosztja felhasználói adatait, beleértve a telefonszámokat is, a Facebookon. Hogyan állítsam le?

Mivel a Facebook megszerezte a WhatsApp alkalmazást 2014. évFelmerültek, hogy az FB és a WA személyes felhasználói adatokat osztanak meg.

A csúcspont tegnap 2021 elején volt, a WA ismét megújította politikáját. Annak ellenére, hogy nem hajlandók megosztani az adatokat az FB-vel, a hatás az, hogy sokan eltávolítják az alkalmazást és költözzön a táviratba.

Tehát, hogy ez ne fordulhasson elő, az ApkVenue tippekkel és trükkökkel rendelkezik hogyan lehet megakadályozni, hogy a WhatsApp megossza az adatokat a Facebook-szal. Jó olvasást!

A WA és a Facebook okai az adatok megosztására

Szolgáltatás csevegés népszerű multi-platform ez azt jelenti, hogy több WhatsApp felhasználói adatot osztanak meg, akár telefonszámokat is, az anyavállalatának, a Facebooknak.

A Facebook azzal érvelt, hogy ez az új politika hasznos lesz a harcban levélszemét, segít a Facebook-nak relevánsabb hirdetések és megfelelőbb barátjavaslatok elkészítésében.

A Facebook azt is kijelenti, hogy nem adják vagy adják el telefonszámát közvetlenül a hirdetőknek.

Ezenkívül az üzenetek küldése a WhatsApp-on továbbra is nagyon biztonságos, mert titkosított, és egyik fél sem tudja elolvasni, beleértve a WhatsApp-ot vagy a Facebookot sem.

Milyen adatokat fog venni a WA és a Facebook?

A WhatsApp GYIK oldala közli, hogy a WA és a Facebook által megosztott adatok a telefonszámok, és utoljára online voltak.

Szerencsére a WA által létrehozott bonyolult titkosítási rendszernek köszönhetően a Facebook nem fogja tudni látni az Ön által írt üzeneteket. Amíg itt még mindig biztonságos, tényleg!

Ezenkívül a Facebook csak arra korlátozódik, hogy ismerje tevékenységeit, amikor a WA-t korlátozott mértékben használja.

Például, ha továbbra is kétségei vannak, jobb, ha csak letölti a WhatsApp MOD APK alkalmazást, amely garantáltan biztonságos és számos funkcióval rendelkezik az eredeti verzióhoz képest. A listát az ApkVenue cikkében láthatja WhatsApp MOD APK a legjobb tulajdonságokkal.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Milyen kockázatokkal jár az adatok megosztása a WA-val és az FB-vel?

Eddig mind a WA, mind az FB elutasított mindenféle vádat, kijelentve, hogy a felhasználók személyes adatait kereskedik.

Ehelyett azt állítják, hogy egy kifinomultabb biztonsági rendszer kiépítésével próbálják a legjobb biztonságot és kényelmet biztosítani a felhasználók számára.

Csak annyit, hogy a WhatsApp számadatokat rosszindulatú célokra lehet felhasználni, például spamből, csalásokból, sőt terrorfenyegetésekből. Ez nagyon veszélyes!

Hogyan lehet megakadályozni a WhatsApp és a Facebook megosztását az adatok között

A WhatsApp és a Facebook szinkronizálásának abbahagyásához, hogy adatokat osszon meg egymással, számos lépést meg kell tennie. Itt van az útmutató:

  • Nyissa meg az alkalmazást WhatsApp.
  • Válassza ki a WhatsApp beállításait három függőleges ponton keresztül, majd válassza a lehetőséget Beállítások.
  • válassza Számla.
  • Törölje a szekciók jelölését "Fiókadataim megosztása".

Ha kezdettől fogva úgy döntött, hogy nem ért egyet a WhatsApp Facebook új irányelvével. A "Saját fiók adatainak megosztása" lehetőség nem lesz elérhető a WhatsApp fiók beállításaiban.

A fenti lépésekkel sikeresen leállította a Facebookot a WhatsApp-fiók adatainak lekérésében. Ez azonban valóban zavar?

Végül is teljesen ingyenesen használja a WhatsApp szolgáltatást, és ezek a változtatások is opcionálisak, vagyis dönthet úgy, hogy elutasítja vagy elfogadja őket.

Mit gondol az új politikáról WhatsApp és a célok Facebook magyarázta Jaka fentebb?

Olvassa el a cikkeket is WhatsApp vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found