7 névtelen böngésző, magas szintű adatvédelemmel és biztonsággal

Annak ellenére, hogy a böngészőben használta az inkognitó funkciót, ez nem jelenti azt, hogy az interneten tárolt adatai biztonságban vannak. A biztonság kedvéért olvassa el az ApkVenue cikkét a 7 legbiztonságosabb névtelen böngészőről!

Böngészés az interneten a modern emberek szokásává vált, hogy valamire választ keressenek. Nem csak válaszok, néha böngészünk is, hogy "kielégítsük" az igényeinket, bandázzunk.

Amit az interneten keresünk, leírhatja, milyen a személyiségünk. Ezt a hackerek gyakran használják személyes adatok ellopására és a magánéletünk megsértésére.

Nem csak a hackerek, néha sok olyan online vállalkozás is működik, amely böngészés közben ellopja az Ön személyes adatait, majd meg is teszi célzott hirdetések ami nagyon idegesítő.

7 magas szintű adatvédelmi és biztonsági szintű névtelen böngésző

Az interneten minden nincs elrejtve, banda. A keresési előzmények és nyomok elrejtésének egyik módja a VPN használata.

Az ApkVenue azonban javasolja a használatát névtelen böngésző. Mivel az internethez való hozzáférés portálunk, az általunk használt böngészőnek kell a legfőbb gondot jelentenünk.

A névtelen böngészők elrejthetik a szörfözés szokásait az interneten, kiküszöbölve a keresési előzményeket követő nyomkövetőket.

Nem csak, hogy néhány névtelen böngésző is fel van szerelve reklám blokkoló amely blokkolja a hirdetéseket az Ön által használt böngésző szoftverben.

Nos, itt vannak 7 névtelen böngésző a legmagasabb szintű adatvédelemmel és biztonsággal a legbiztonságosabbból válogatva.

1. Tor böngésző

A Tor Projekt böngészőalkalmazások LETÖLTÉS

Tor böngésző egy névtelen böngésző, amelyet az emberek használnak a mély web eléréséhez. Ez teszi a Tor Browser eddigi legbiztonságosabb böngészőként.

Ahogy tudjuk, mély háló olyan tartalmat mutat be, amelyet általában nem talál szabadon az interneten. A mélyháló is az, ahol a hackerek áldozatokat keresnek.

A Tor Browser használatával nem kell aggódnia, mert a biztonsági szint hagymaként rétegzett. Ezt bizonyítja, hogy Tor hagymát használ logójaként.

A Tor Browser minden platformon használható, tudod. Annak ellenére, hogy nagyon biztonságos, a böngészési sebesség a Tor Böngészővel nagyon lassú, banda.

2. Epikus böngésző

A második helyen Jaka ajánlotta Epikus böngésző mint a legbiztonságosabb névtelen böngésző. Az Epic Browser rendelkezik felület ami könnyen érthető és kellemes a szemnek.

Az Epic Browser Chromium vagy Chrome alapú, így a Google Chrome-hoz hasonlóan néz ki és működik.

Ennek a névtelen böngészőnek van blokkolók amely mindenféle hirdetést blokkol és web-tracker így biztonságosan és kényelmesen böngészhet az interneten.

3. Comodo Dragon Browser

Töltse le a Comodo böngésző alkalmazásokat

A 3. pozícióban Comodo Dragon Browser opció lehet számodra, banda. A Comodo Dragon Browser-nek 2 típusa van, mégpedig Comodo Ice Dragon & Comodo Dragon a szokásos.

Ez a böngésző nem rendelkezik annyi funkcióval, mint a Tor böngésző, de ez a szoftver is blokkolni fogja web-tracker, hirdetés, sütik, és még sok más, banda.

Használhatja ezt az egy böngészőt a letiltott webhelyek böngészésére is. Az ApkVenue nagyon ajánlja ezt a böngészőt, bandát.

4. SRWare Iron Browser

SRWare Iron Browser Jaka listáján a 4. helyen áll. Ennek a böngészőnek Chromium bázisa van, így könnyen kezelhető.

Az SRWare Iron Browser különféle platformokon használható, mint pl ablakok, Mac OS X, Linux, és így tovább. Ennek a böngészőnek is van eszközök blokkolni web-tracker, sütik, és idegesítő reklámok.

5. Bátor böngésző

Alkalmazások letöltése

Bátor böngésző az egyik legnépszerűbb böngésző az Android-felhasználók körében. Ezt a böngészőt minden Windows platformon, Mac OS X, Linux, Android és iOS rendszeren használhatja.

Ez a böngésző mindent tartalmaz, amire szükség van az internet biztonságos eléréséhez.

Ezenkívül ennek a böngészőnek is a legnagyobb a sebessége, összehasonlítva az összes olyan böngészővel, amelyet az ApkVenue felvett a listába.

6. Farok

Frakk a Tor Browser további verziója. Ez az egy böngésző könnyebb, mint a Tor, és hordozható, banda, felteheti ezt a böngészőt Flash Disk Ön.

Mivel a Tails nem használ merevlemezt, biztonságosabb lesz az internet böngészése során. Annak ellenére, hogy a funkciók jelentéktelenek, a Tails továbbra is rendelkezésre áll.

7. Yandex

A Chromium Szerzők böngészőalkalmazások LETÖLTÉSE

Yandex az egyik legnépszerűbb névtelen böngésző a Windows platformhoz. Eltérő, Felhasználói felület A Yandex szintén a Chromiumon alapul, megkönnyítve azoknak, akik hozzászoktak a Chrome használatához.

A Yandexnek van turbó üzemmód ami gyorsabbá teszi a böngészési sebességet.

Ezenkívül a Yandex védelmet is tartalmaz DNS-hamisítás így biztonságosabb lesz mindenféle csalástól.

Ez Jaka cikke 7 névtelen böngészőről, magas szintű adatvédelemmel és biztonsággal. Remélhetőleg ez a cikk hasznos lesz számodra, banda.

Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Böngészés vagy más érdekes cikkeket a Prameswara Padmanaba


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found