5 tipp, hogyan lehet nehéz játékokat simán PC-n játszani

A széles képernyőn és a teljesebb vezérlés mellett a PC-n való játék valóban szórakoztató. Annak érdekében, hogy még szórakoztatóbbá váljon, a következőképpen teheti meg a játékot a számítógépén.

Játék PC-n szórakoztató, miközben töltheti el szabadidejét a stressz enyhítésére a felhalmozódó munka vagy iskolai munka miatt. A gyerekektől kezdve a felnőttekig ma is szeretnek játszani.

De gondoltál-e valaha arra, hogy "A PC-s specifikációim elégek ahhoz, hogy ezt a játékot játszhassam, de hogy lehet, hogy ez még mindig kissé lemaradt és nem sima, mi?"Ha igen, akkor a megfelelő cikkhez érkeztél. Itt az ApkVenue tippeket szeretne megosztani azzal kapcsolatban, hogyan lehet a PC-n játszott játékokat optimálisabbá és gördülékenyebbé tenni. De azok számára, akik alacsony specifikációval rendelkeznek, és most szeretnék a legújabb HD játékokat játszani , ne erőltesd.

Szeretné tudni, hogy mik a tippek? Gyerünk, nézzük meg 5 módja annak, hogy a játékot gördülékenyebbé és optimálisabbá tegye.

  • Hogyan lehet Android-játékokat játszani PC-n vagy laptopon anélkül, hogy lassú lenne, annak ellenére, hogy 1 GB RAM
  • Hogyan lehet megtudni, hogy a játék játszható-e a számítógépünkön, vagy sem
  • 5 legtöbb kalóz PC játék

5 tipp a nehéz játékok zökkenőmentes lejátszásához PC-n

1. Használja a Windows 10 rendszert

Ha a számítógép még mindig erős frissítés nak nek Windows 10, csináld! Mivel a Windows 10 támogatja DirectX 12 ahol a játszani kívánt játékok optimálisabbnak érzik magukat. Miért? Mivel a Microsoft újratervezett grafikaDirectX API 12 így jobb képességekkel rendelkezik és hatékonyabb, mint az előző generáció.

Ismernie kell a játék 3 legfontosabb összetevőjét, igaz? Igen, így van, processzor, RAM és videokártya. Nos, itt van a legfontosabb pont, mégpedig DirectX 12 van grafika Optimalizáltabb API az oldalon hardver, vagyis videókártya. Különösen, ha AMD ATI Radeon VGA-t használ.

2. Grafikus illesztőprogram beállításai

AMD ATI Radeon és NVIDIA GeForce 2 fejlesztő videókártya az idő legjobbja. Ha van egy videókártya a legjobb, hiába, ha nem rendezted meg grafikus illesztőprogram-övé. Az alábbiak vannak:

  • AMD ATI Radeon
  1. Kattintson a jobb gombbal az Asztal> Grafikus tulajdonságok vagy a Start menü> elemre, és keresse meg az AMD Catalyst Control Center elemet.
  2. Kattintson a Játék> 3D alkalmazásbeállítások elemre, majd kövesse az alábbi beállításokat:
  3. Kattintson a jobb gombbal újra az Asztal elemre, majd válassza a Kapcsolható grafika beállítása elemet.
  4. Az összes játékalkalmazás nagy teljesítményűre állítása az alábbiak szerint:
  5. Kész.
  • NVIDIA GeForce
  1. Kattintson a jobb gombbal az Asztalra, majd válassza az NVIDIA Vezérlőpult parancsot.
  2. Válassza a Manager 3D beállítások lehetőséget.
  3. Az alábbiak szerint módosítsa az Előnyben részesített grafikus processzort automatikus kiválasztásról nagy teljesítményű NVIDIA processzorra:
  4. Lépjen be az NVIDIA Vezérlőpultba.
  5. Válassza a Képbeállítás beállítása előnézettel lehetőséget.
  6. Ezután válassza a Használja a preferenciáim empasálás lehetőséget, majd az optimális teljesítmény érdekében változtassa meg a balra mutató nyilat.

Vagy kipróbálhatja az alábbi beállításokat:

3. Állítsa az akkumulátor módot nagy teljesítményűre

A mód aktiválásával nagy teljesítményű nagyobb sebességgel, de még mindig biztonságos használatával növeli a CPU teljesítményét. Ez a mód javíthatja a képernyő, a merevlemez, a WiFi és más alkatrészek teljesítményét. Laptopoknál kissé gyorsabban lemerülhet az akkumulátor, mint a Balance vagy az energiatakarékos módban. Ami az aktiválást illeti, ha jobb gombbal kattint az elem ikonjára tálcán, majd kattintson a gombra Energiagazdálkodási lehetőségek.

4. Kerülje a túlzott multitaskingot

Amennyire lehetséges, kerülje többfeladatos vagy több alkalmazást nyithat meg egyszerre. Amellett, hogy meg tudja tölteni a RAM memóriát, a CPU-t még jobban meg tudja dolgozni. Ilyen például egy folyamat elvégzése renderelés videó vagy animáció, kerülje a játék megnyitását, ha teheti, mert ez megterhelheti a CPU-t. Igen, hacsak nincs istenspecifikus számítógéped.

5. Kerülje a túlzott meleg hőmérsékletet

A PC vagy laptop forró hőmérsékletét különféle tényezők okozzák, főleg JÁTSZMA, MECCS! Állítsa be a játékidejét úgy, hogy a felhasznált idő ne legyen túl hosszú, ami a számítógép túlmelegedését vagy túlmelegedni! Ha a számítógép alkatrészei felmelegednek, a PC teljesítménye gyengül és feldolgozódik szerencsejáték csökken, mert az alkatrész nem működik optimálisan.

Ez néhány tipp, vagy hogyan lehet olyan nehéz játékokat játszani, amelyeket az ApkVenue át tud adni ebben a cikkben, ha más tippje van, ne habozzon megírni őket a megjegyzések oszlopba. Hasznos lehet!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found