globális szigorú titok! hogyan lehet gyorsan megszerezni a harci pontot ml

Szeretne sok hősöt vásárolni, nem kell várnia, hogy elég sokáig spóroljon? Az ApkVenue itt ad tippeket, hogyan lehet gyorsan megszerezni a csatapontokat a Mobile Legends alkalmazásban.

Mobile Legends. Nem tagadható, hogy napjainkban ez az egyik legnépszerűbb MOBA játék. Játékosok milliói versenyeznek azért, hogy a legjobbak legyenek a globális toplistán!

A világelső profi játékosok egyik jellemzője, hogy rengeteg gyémánt és harci pont van. Mivel az ApkVenue gyakran adott tippeket a megszerzéséhez gyémánt, ezúttal sor került a tippekre hogyan lehet gyorsan megszerezni a harci pontokat a Mobile Legends alkalmazásban.

  • Hogyan lehet törölni a Permanent Mobile Legends fiókot, így megismételheti a kezdetektől fogva!
  • RIP Mobile Legends! 5 alternatív játék, ha unatkozol az ML játékban

Gyors módszerek a harci pontok megszerzésére a mobil legendákban

A Battle Point (BP) vagy az, amit gyakran aranynak hívnak, valóban hasznos eszköz a Mobile Legends játékosai számára. Mindkettő felhasználható „vásárlásra”, a harci pontok valójában nem kevésbé fontosak, mint gyémánt bár könnyebbnek tűnik megszerezni.

A csatapontok fontossága a mobil legendákban

Ahogy az ApkVenue korábban említette, a harci pontok fontos eszközei az Ön számára a Mobile Legends alkalmazásban. Megfelelő összeggel vásárolhat és kaphat hős hogy álmodtál vagy embléma hogy megerősítselek a játékban.

Moonton Stratégia Játékok LETÖLTÉS

Minden nap megkaphatja. Még a játékba való belépéssel is több tíz csatapontot kapsz. De ez nem volt elég sok csatapont előállításához. Valójában az, hogy rövid időn belül sok csatapont van, valóban segíthet a fejlődésben készség Az Ön ML-je. Általában megvásárolhatja a legújabb és legerősebb hősöket és emblémákat, amelyek növelhetik a teljesítményt.

Gyors módszerek a Battle Point Mobile Legends Brawl Match vs AI megszerzésére

Ezúttal az ApkVenue megoszt egy meglehetősen egyedi módszert, amelyet egyként is használhat hogyan lehet gyorsan csatapontokat szerezni ML. Ezt a módszert az egyik vezető globális szereplő, az EVOS Oura inspirálta. Először nézze meg ezt a videót.

Oura úgy játszik, hogy Brawl Match-ot játszik AI-vel, más néven számítógéppel, és gyorsan, rövid idő alatt harci pontokat szerezhet. További részletekért kövesse az alábbi teljes lépéseket:

  • A Mobile Legends fő nézetben válassza ki az álnevet mérkőzés a divatban VS A.I.. Ha általában a klasszikus vagy a rangsorolt ​​módot választja a sok csatapont megszerzéséhez, akkor ezúttal azt javasoljuk, hogy válasszon egy mérkőzést a számítógép ellen.
  • A rendelkezésre álló három lehetőség közül csak választania kell BUNYÓ. Maga a verekedés olyan mérkőzés, amelyet gyorsan befejezhet, mert ebben a meccsmódban csak egy utat használnak.
  • Azoknak, akik hozzászoktak a klasszikus vagy rangos játékhoz, biztosan nem lesznek gondjaik ebben a Brawl Match vs AI játékban. Egyszerűen végezzen minél több ellenféllel, és pusztítson el a lehető leggyorsabban tornyocska hogy megnyerjék a mérkőzést. A videó példájában csak átlagosan 3-4 percre van szükség a teljesítéshez mérkőzés ez.

  • Miután megnyerte, automatikusan számos csatapontot kap. Folytasd tovább mérkőzés ebben az üzemmódban ismételten. Ha csak 5 percet vesz igénybe, akkor sok csatapontot szerezhet a Classic vagy a Ranked helyett.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Gyors alternatív módszerek a harci pontok megszerzésére a mobil legendákban

A fenti módszerek mellett valójában számos módja van a Mobile Legends harci pontok gyors megszerzésének. Íme néhány alternatív módszer:

1. Szorgalmasan nyitó mellkas

Minden alkalommal, amikor belép a Mobile Legends játékba, szorgalmasan nyissa ki a mellkasát. Jobb, ha a mellkas kinyitása a fő hangsúly, amikor először belépsz a Mobile Legends-be. Bár nem akkora, mint a befejezéskor mérkőzés, a harci pont minden bizonnyal hasznos a kassza növeléséhez.

2. Használjon dupla BP-kártyát

Használhat Double BP kártyát, ha valóban sok csatapont gyűjtésére akar összpontosítani. Gyémántok segítségével vásárolhatja meg. Mint a neve is mutatja, ez a szolgáltatás megkétszerezheti a harci pont megszerzését. Ezt a módszert akkor is használnia kell, amikor a Brawl Match vs AI játékot játssza.

3. Egyéb utak

Számos más alternatív módszer létezik még sok csatapont megszerzésére. Vigyázni kell kredit pontszám tartsa magasan, mert ez kihat a csatapontok megszerzésére. A többiek meglehetősen szorgalmasak, más néven gyakran játszanak és teljesítik azokat az eredményeket, amelyek harci pontokkal jutalmazzák.

BÓNUSZ! Van egy csomó harci pont és gyémánt egy pillanat alatt

A fenti gyors módszer és néhány alternatíva mellett az ApkVenue még egy bónuszt ad Önnek, így rengeteg csatapont és gyémánt áll rendelkezésére egy pillanat alatt! Az alábbiakban csak a Gems Mobile Legends Simulator nevű alkalmazásra van szüksége.

Apps Utilities LETÖLTÉS

Egyszerűen a fenti alkalmazás telepítésével a következő lépés az alkalmazás megnyitása. Ha igen, azonnal jelentkezzen be a Mobile Legends-fiókjába. Egy pillanat alatt tekintse meg a fiókjában végrehajtott módosításokat! Ezután megmutathatja barátainak.

Ezek az ApkVenue tippjei hogyan lehet gyorsan csatapontokat szerezni a Mobile Legends-ben. Most megtakaríthatja a vásárlást hős amiről álmodtál. Nem csak egy, akár gyűjtő is lehet hős anélkül, hogy sokáig kellene várni vagy eltölteni. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found