hogyan lehet wifire törni egy mobiltelefonnal gyökér és laptop nélkül

Azt, hogy miként lehet behatolni a mobiltelefonokkal és a laptopokkal a WiFi-be, mások nagyon keresik és csinálják. Kíváncsi? Nézze meg itt, hogyan!

A Wi-Fi-be való mobiltelefon vagy laptop behatolása arany jegy lehet számodra, hogy havonta csökkentsd a költségeket. Így ingyen szörfözhet, anélkül, hogy bármit aggódna.

Most mindenhez internetet kell használnia, banda! Ez magában foglalja az Android okostelefon vagy laptop üzemeltetését, igaz?

De sajnos az internetes csomag ára korlátlan mobiltelefonokra, és a WiFi otthoni telepítésének ára még mindig viszonylag drága szeretett Indonéziában.

Szerencsére a technológia segíthet a barátomnak missqueen mint mi azáltal, hogy biztosítunk néhányat hogyan lehet betörni a WiFi-be amelyet az ApkVenue itt fog megbeszélni, banda!

JEGYZET:

Javaslatok a WiFi áttörésére a legegyszerűbb mobiltelefonon keresztül

Vannak különféle hogyan lehet megtudni Jelszó WiFi, amelyet gyakorolhat, de nem mindegyik nyújt kielégítő eredményt.

Emellett vannak módok is csapkod A WiFi be van kapcsolva Jelszó WPA Android-tal pontos és kielégítő eredményeket nyújt, de nehéz megtenni.

Ezért Jaka szándékosan választotta hogyan lehet betörni a Wi-Fi-re a HP-vel A legjobb és legegyszerűbb, amit egy közönséges Android-telefonnal gyakorolhat.

Itt találhatók a legegyszerűbb és legpontosabb módszerek a védett Wi-Fi jelszó megismeréséhez.

Hogyan lehet betörni a WiFi-re egy WiFi térképalkalmazással

WiFi hacker alkalmazás nélkül gyökér ezt nagyon könnyű használni, és nem folyik benne illegális tevékenység, tehát mondhatni, ez az első módszer 100% -ban biztonságos.

Alapvetően a WiFi Map alkalmazás a crowdsourcing adatbázis a világ minden tájáról származó WiFi hálózatokról, amelyeket a felhasználók biztosítanak.

A definíciótól függetlenül azonban ez a WiFi bypass APK továbbra is a nagyon hasznos alkalmazás, főleg, ha zavart abban, hogy nyaralás közben megtalálja a WiFi-hozzáférést.

Zavart, hogyan lehet megtörni egy lezárt WiFi-t ezzel az alkalmazással? Gyerünk, kövesd az alábbi lépéseket, bandázz.

 1. Letöltés és telepítés WiFi Térkép alkalmazás.
Farproc Networking Apps LETÖLTÉS
 1. nyomja meg a gombot Elfogadom oldalon Használati feltételek feltörekvő.
 1. Koppintson a gombra Következő folytatni.
 1. Engedélyezze az alkalmazás számára, hogy hozzáférjen az eszköz helyéhez.
 1. Koppintson az ikonra x hogy elutasítsa az ajánlatot frissítés Pro számlára.
 1. Győződjön meg róla, hogy a mobiltelefon GPS-funkciója aktív.

Jegyzet:

 1. Húzza felfelé a képernyőn a megnyitáshoz adatbázis Az Ön tartózkodási helyén lévő WiFi-hálózatok.
 1. Válassza ki a belépni kívánt WiFi hálózatot, majd nyomja meg a gombot Oldja fel a jelszót.

Mivel az itt található összes információhoz a felhasználók járulnak hozzá, ez az alkalmazás ideális kereskedelmi központokban, például bevásárlóközpontokban!

Tehát ne reménykedjen abban, hogy képes lesz használni ezt az alkalmazást arra, hogy betörhessen a szomszédos WiFi-be folyam film huh!

Hogyan lehet betörni a WiFi-be a WiFi Warden alkalmazással

Ha hogyan lehet betörni Jelszó Az alkalmazás nélküli WiFi mobiltelefonon keresztül hatástalannak tekinthető, átválthat a WiFi megszakító alkalmazásra WiFi felügyelő akinek képessége bebizonyosodott, banda!

Ez az alkalmazás kihasználja a biztonsági szabványok sérülékenységeit WiFi Protected Setup (WPS) hogy képes legyen betörni egy WiFi hálózatra.

Annak ellenére, hogy hatékony, sajnos ez az alkalmazás csak a WPS WiFi hálózatra korlátozódik, amelyet most egy hálózat váltott fel WiFi védett hozzáférés (WPA).

Azok számára, akik kíváncsiak arra, hogyan kell betörni a WiFi-be egy OPPO mobiltelefonnal, Vivo-val vagy más márkákkal a WiFi Warden alkalmazás segítségével, itt megbeszéljük az útmutatót, bandát!

 1. Letöltés és telepítés WiFi Warden alkalmazás.
Ramtin Ardeshiri Apps Utilities LETÖLTÉS
 1. nyomja meg a gombot Elfogad és adj alkalmazás engedélye az eszköz helyének eléréséhez.
 1. Válassza ki a hálózatot WPS címkével ellátott WiFi aki be akar törni.

 2. Koppintson a gombra Csatlakozás.

Jegyzet:


Felhívjuk figyelmét, hogy az Android 9.0 (Pie) és újabb verzióinál ez az alkalmazás hozzáférést igényel gyökér.

 1. válassza Csatlakozás a WPS segítségével és érintse meg az egyik lehetőséget Számítsa ki a PIN-kódot.
 1. Koppintson a Próbálja ki az összes PIN-kódot és várja meg a hálózat sikeres csatlakozását.

Annak ellenére, hogy csak a WPS hálózatra korlátozódik, ennek az alkalmazásnak a hatékonysága nagyon bebizonyosodott, mivel az Androidon keresztül betörhet a WiFi-re, ami meglehetősen erős.

Valójában ezt az alkalmazást gyakran használják módszerként is hackerek hogy behatoljon egy WiFi hálózatba alacsony a biztonság szintje.

Hogyan lehet betörni a WiFi-re egy laptop segítségével

A hordozható számítógépek a mobiltelefonokon kívül természetesen más eszközeszközök is, amelyeket sokan használnak a mindennapi tevékenység során.

Ugyanakkor mindenképpen szüksége van internetkapcsolatra is, hogy a laptop optimálisan használható legyen, igaz? Szóval, ezért sokan kíváncsiak arra, hogyan hogyan lehet betörni a WiFi-re egy laptop segítségével.

Annak ellenére, hogy nehéz ezt megtenni, valójában van néhány módja is ennek a megvalósítására, banda.

Ha kíváncsi vagy, elolvashatod az ApkVenue alábbi cikkét:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Hogyan lehet megtörni a WiFi-t a CMD-vel

A Windows laptop felhasználóknak ismerniük kell az úgynevezett programot Parancssor (CMD).

Igen! Rengeteg CMD parancskód van, különböző funkciókkal, köztük olyan, amely állítólag képes megismerni a WiFi jelszavakat.

A CMD használatát az egyik legjobb alternatívának tekintik azok számára, akik gyorsan szeretnék megszakítani a WiFi-t alkalmazás nélkül, mert itt nincs szükség további alkalmazások telepítésére a számítógépre.

Nos, ha kíváncsi vagy, ApkVenue maga is megvitatta ezt egy korábbi cikkében, amelyet alább olvashatsz:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Ajánlott leggyorsabb és legújabb 2021-es WiFi megszakító alkalmazások

A gyorsabb és jobb eredmények eléréséhez valóban szükség van néhányra WiFi megszakító alkalmazás amelyen belül hozzáférésre lesz szükség gyökér.

Annak ellenére, hogy az androidos telefonjának kell lenniegyökér egyrészt az innen kapott eredmények sokkal pontosabbak és hatékonyabbak, mint az ApkVenue korábban megosztott módszere.

Melyek az ajánlások? Az alábbiakban az ApkVenue összegyűjtötte a legjobb alkalmazásokat, amelyek segítségével megszakíthatja a WiFi-t mobiltelefonon keresztül.

JEGYZET:


Alkalmazási javaslatok csapkod vagy WiFi megszakítók, amelyek némelyike ​​hozzáférést igényel gyökér. Használat előtt ellenőrizze, hogy készüléke támogatja-e.

1. WPS Connect, a legjobb Wifi megszakító alkalmazás

Először is WPS Connect amely egy alkalmazás csapkod WiFi, amely csak az eddig használt Android telefonokon működikgyökér.

Ezzel az alkalmazással letilthatja az összes, ugyanahhoz a hálózathoz csatlakozó felhasználót, akár bármilyen WiFi hálózatot is feltörhet, és automatikusan csatlakozhat.

Ezzel az alkalmazással manipulálhatja a mobiltelefonhoz csatlakoztatott WiFi hálózatot, garantálva, hogy ezzel az egy alkalmazással az internet gyorsabb lesz.

RészletWPS Connect
FejlesztőFroX
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Fájl méret2,2 MB

Töltse le a WPS Connect alkalmazást itt:

Apps Produktivitás FroX LETÖLTÉS

2. WiFi ellenőr

Ezután ott van WiFi ellenőr amely sokoldalú alkalmazás, és a számítógépes biztonsági szakemberek gyakrabban használják az introvertáltak hálózatának figyelemmel kísérésére.

A figyelő funkció mellett a WiFi Inspector alkalmazás hálózatok feltörésére is használható! Ezt az alkalmazást közvetítőként használhatja a megismeréshez Jelszó A WiFi hatékonynak bizonyult.

Sajnos az alkalmazás használatához a mobiltelefonjának telepítve kell lennie.gyökér először olyan funkciók végrehajtása érdekében, amelyekre az Android telefonok általában nem képesek.

RészletWiFi ellenőr
FejlesztőLK Interaktív Szolgáltatások
Minimális OSAndroid 2.3.2 és újabb
Fájl méret4,7 MB

Letöltés Itt van a WiFi Inspector alkalmazás:

Apps Networking LK Interaktív szolgáltatások LETÖLTÉS

3. WiFi WPS WPA TESZTER

Tudni Jelszó WiFi, egy másik alkalmazás, amelynek nevét kipróbálhatja WIFI WPS WPA TESZTER vagy gyakran nevezik WiFi teszt.

Az ApkVenue szerint a WiFi Test alkalmazás elég jónak mondható, részletes és gyors folyamattal. A hatékonyság növelése érdekében ajánlott gyökér először banda.

Az alkalmazás által kínált mobiltelefonnal történő WiFi-be való behatolás módja szintén meglehetősen pontos, és ennek a pontos eredménynek a fizetéséhez hajlandónak kell lennie gyökér az Ön által használt mobiltelefonon.

RészletWIFI WPS WPA TESZTER
FejlesztőSangiorgi Srl
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Fájl méret5,6 MB

Töltse le a WIFI WPS WPA TESTER alkalmazást itt:

Alkalmazások tisztítása és módosítása Alessandro Sangiorgi LETÖLTÉS

Egyéb Android WiFi alkalmazásokat törő alkalmazások ...

Ha még mindig hiányzik kényelmes a fenti alkalmazással az alkalmazásra vonatkozó ajánlásokat is elolvashatja csapkod Egyéb WiFi Android telefonokon. További részleteket alább olvashat.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Előnyök és kockázatok Csapkod Android WiFi ingyenes internethez

Azok számára, akiknek problémái vannak a stabil internethálózat megszerzésével, hogyan lehet ezt megtudni Jelszó Az olyan WiFi, mint amit az ApkVenue fentebb áttekintett, nagyon hasznos és számos előnnyel jár.

Ne használja azonban ezt a módszert túl gyakran, tudja! Ennek oka annak ellenére, hogy számos előnye van, hogyan lehet ezt megtudni Jelszó WiFi csapkod fentebb is vannak bizonyos kockázatai.

Jobb, ha először alaposabban megfontolja a WIFi módszer használatának megkezdését ezen a telefonon keresztül. Melyek az előnyei és hátrányai? Nézze meg alább!

1. Előnyök Csapkod WiFi androidos telefonnal

 • Ingyenes internet, anélkül, hogy egy fillért is el kellene költenie, különféle helyeken csatlakozhat az internethez, amelyek WiFi hálózatot biztosítanak.
 • Nem igényel hozzáférést gyökér, amint azt fentebb áttekintettük, a WiFi Map és a WiFi Warden alkalmazások androidos telefonon is elérhetők anélkül is gyökér. Egyes alkalmazásokhoz, amelyek igénylik gyökér, kérjük, olvassa el a teljes útmutatót itt: Az Android mobiltelefon gyökérkezelésének módja PC-vel és PC nélkül.
 • Korlátlan gyors és stabil internet, a használt WiFi hálózat helyétől, távolságától és erősségétől függően.

2. Betörés kockázata Jelszó WiFi Android-tal

 • Az internetkapcsolat instabil és bizonytalan, mert olyan WiFi hálózatot használ, amelyet valószínűleg sokan használnak egyszerre.
 • Támadásra hajlamos rosszindulatú és vírusok, felelőtlen pártok miatt, akik előnyöket akarnak szerezni olyan emberekből, mint te, akik ingyenes internetet próbálnak elérni.
 • Károsítson másokat és szolgáltató Internet, nyilván ez káros annak a személynek, akinek a WiFi hálózatát megszakítja és szolgáltató az internet, amely a WiFi hálózatot biztosítja.

Bónusz: Ez egy egyszerű módszer a WiFi-kapcsolatok felgyorsítására az Android telefonokon

Tud csatlakozni a kívánt WiFi hálózathoz, de az internet még mindig lassú és instabil? Nyugodtan, az ApkVenue-nak módja van kezelni!

A lassú WiFi internet olyan interferenciát jelez, amelyről esetleg nem is tud. Ez a zavar származhat hardver, szoftver, vagy magától a szolgáltatótól.

Az internetkapcsolat gyorsabbá tétele érdekében az Android-mobiltelefon WiFi-n keresztül az ApkVenue számos javaslatot tartalmaz a felhasználási módokról.

1. Győződjön meg róla, hogy a mobiltelefon a legújabb WiFi technológiával rendelkezik

Ha olyan androidos mobiltelefont használ, amelyet régi iskolának minősítenek, természetesen olyan internetsebességet kap, amely általában lassabb, mint a legújabb Android-telefonok.

Az újabb WiFi eszközöket természetesen kifinomultabb technológiával látják el a jelek rögzítésében, valamint a mobiltelefon kiemelt fontosságúvá tételében a WiFi hálózatban.

Tehát biztos lehet abban, hogy a WiFi használatával az internet sebessége nagyobb lesz, ha egy mobiltelefont használ, amely rendelkezik a legújabb WiFi technológiát.

2. Válassza ki a megfelelő pozíciót, ahelyett, hogy gyökér nélküli WiFi megszakító alkalmazást használna

Lehet, hogy WiFi-t használ bent vagy szabadban. Nem számít hol van, muszáj a legjobb pozíciót keresi hogy elérje a maximális kapcsolatot.

Sőt, a WiFi jeleket falak blokkolhatják, és végső soron befolyásolhatják azok sebességét. Benchmark, egyre közelebb router WiFi, annál jobb a jel, amit kapsz, banda.

Ügyeljen arra, hogy az útválasztót nyitott helyre tegye, és könnyen elérhető legyen a ház különböző helyeiről.

3. Kerülje a használatát más elektronikus termékek közelében

Végül győződjön meg róla, hogy te is ne használja a WiFi-t elektronikus eszközök közelében mások például mikrohullámú sütő ami megzavarhatja a WiFi jelet.

Bizonyos jeleket kibocsátó elektronikus tárgyak, mint például mikrohullámok és hasonlók, megzavarhatják a kibocsátott jelet router.

Annak ellenére, hogy jelentéktelennek tűnik, valójában meglehetősen zavaró a jelben. Ha úgy érzi, hogy a WiFi jel gyenge, próbálja meg ellenőrizni, hogy van-e sok olyan elektronikus eszköz, amely megzavarhatja a WiFi jelét.

A fenti három lépés mellett az ApkVenue tartalmaz néhány jelerősítő alkalmazás-ajánlást és tippet a WiFi-hálózatok felgyorsításához, amelyek a következő cikkben olvashatók:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Nos, ez a megismerés egyszerű módjainak gyűjteménye Jelszó Gyökér nélküli WiFi androidos telefonon azok számára, akik ingyen szeretnének szörfözni.

Használja a Wi-Fi-re való törés módját, amelyet az ApkVenue ezúttal okosan osztott meg. Ne hagyd, hogy értelmetlen célokra használd.

Próbálta már valaki? Vagy van valakinek más, hatalmasabb módja? Ha véleménye, javaslata és egyéb dolga van, ne habozzon beküldeni az alábbi megjegyzések oszlopba!

Olvassa el a cikkeket is WiFi vagy más érdekes cikkeket a Angelo Brand


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found