60+ évfordulós szavak gyűjteménye barátnőknek, még tartósabb!

A romantikus évforduló szavai garantáltan megkeserítik a párokat. Nézze meg itt a legmeghatóbb évfordulós üdvözletgyűjteményt a barátjának! ⬇️

Évforduló szavai vagy évforduló üdvözlet a barát talán már hagyománnyá vált, amit gyakran a párjával tesz.

Különösen, ha a partnered szereti a romantikus dolgokat, úgy érzi, hogy csak egy halálos tombolás leadása nem elegendő a légkör virágosabbá tételéhez.

Sajnos azok számára, akik nem értenek romantikus mondatok összeállításához, biztosan nagyon nehéz lesz ezt a hosszú romantikus évfordulós köszöntést, bandát csinálni?

Tehát itt akarja az ApkVenue inspirálni Önt szívből jövő évforduló szavak gyűjteménye a következő. Nézd meg!

Szavak évfordulója barátjának gyűjteménye

Az ajándékokon kívül a nap legromantikusabb és legmeghatóbb barátnőinek az évfordulós üdvözlet minden bizonnyal az egyik fontos dolog, amelyet fel kell készíteni, bandázni.

De, ha zavart abban, hogy saját maga készíti el, itt az ApkVenue gyűjteménye évfordulós szavakat tartalmaz barátnőknek, kezdve a meghatótól, a hosszútól, a romantikától kezdve azokig, akik az LDR-ben vannak. Kíváncsi?

1. 1. havi évforduló szavai

Csak egy hónapos évfordulót szeretnél ünnepelni a barátoddal? Hú, biztosan aranyos vagy, igaz? Ezért a barátnők évfordulós üdvözletét a lehető legromantikusabban kell elkészíteni, banda.

Ne csak vicces szavakat küldjön! Nos, ha zavart abban, hogy saját maga készíti el, vagy inspirációra van szüksége, itt van egy gyűjteményünk egyszerű 1 hónapos évforduló szavak.

Boldog évfordulóját a kapcsolatunknak, édesem Remélhetőleg szerelmi kapcsolatunk örökké tart, anélkül, hogy a lejárati dátum lenne a végpont.

Minden másodpercben, percben, órában és napon mindig szeretni foglak. Boldog évfordulót.

Te vagy az egyetlen válasz az életem minden nehéz kérdésére. Boldog évfordulót kedves.

Boldog 1 hónapos évfordulót kedves ... Remélhetőleg a szerelem mindig ott lesz és együtt.

Boldog évfordulót, kedves barátom A veled való találkozás sors volt, a barátod lenni választás volt, de beleszeretni, nem tudtam irányítani.

Te mindig a szívemben vagy, a legszebb angyalom. Boldog évfordulót, kedvesem.

Te és én egyek vagyunk, függetlenül távolságtól és időtől. Kedves 1 hónapos boldog évfordulóm.

Boldog évfordulót kedves, engedje meg, hogy továbbra is havonta vagy akár évente elmondjam ezt a mondatot.

Eltelt egy hónap, és úgy érzem, még többet értesz. Boldog évfordulót, kedvesem.

Bármiből is áll a lelkünk, a tiéd és az enyém ugyanaz. Boldog évfordulót Hubby.

2. 1 hónap hosszú évforduló szavai

Nem elég a szeretet kifejezése, ha a fentihez hasonló egyszerű szavakat használ? Szüksége van egy hosszúra, hogy ki tudja önteni az összes érzést a szívében?

Ha igen, megpróbálhatja használni 1 hónapos romantikus évfordulós köszöntés a következő pasinak. Garantáltan kekszes!

Jobb emberré tettél azzal, hogy szerettelek. Köszönöm, hogy mindig ott voltál mellettem. Boldog évfordulót kedves.

Ha az idő nem tér vissza, legyen értelmes a múlt. Remélhetőleg tartani, tartani és szeretni fogják egymást. Boldog évfordulót.

Visszatekintve és megnézve házassági életünk szép emlékeit, inspiráljak, hogy gyorsítsam fel és álmomban csodálatos jövő állhat. Boldog 1. havi évfordulót!

Ma van az évfordulónk, nem tudom, mikor áll le ez a világ. De egy dolgot tudok, hogy minden egyes másodpercet, amelyet veled töltök, emlékezni fogok, és mindig megpróbálok a lehető legjobbat nyújtani.

A mai nap nagyon különleges, egy olyan nap, amikor csak egy mondat tölti a fejem. A mondat, akit megszólítok, aki mindig is a szívemben volt, és életem egész útján különleges. Boldog évfordulót lelketársam.

Az emberek életben maradásának okaival kapcsolatos milliónyi megoldatlan kérdés között. Megtaláltam a válasz saját verzióját, te vagy az oka. Boldog évfordulót.

Csak a boldogság, a szerelem és a romantika szavak díszítik kapcsolatunkat a kezdetektől napjainkig. Remélhetőleg a jövőben is ugyanolyan szeretetet kapunk, mint amikor először találkoztunk, hogy legyőzzük a szerelmi kapcsolat megélésének minden akadályát. Boldog évfordulót, kedvesem.

Értékesebb vagy, mint a legdrágább arany és gyémánt. Köszönöm, hogy hűséges élettársam, legjobb barátom, valamint a legjobb szerelmes vagyok, akit megosztani. Boldog évfordulót.

Amióta először találkoztam veled, olyan lettem, mint egy kert, úgy tűnt, hogy az életem tele van virággal. Köszönet mindenért. Köszönöm, hogy szebbé és boldogabbá tettem az életemet. Gratulálok, hogy szebb pillanatokkal léphettek be a következő évbe.

Nem csak a legjobb felem vagy. Te vagy a boldogságom fele, ami jobbá teszi az életemet. 1 hónap boldog évfordulót kedves.

3. Egyszerű 2 hónapos évforduló szavak

A két hónap nem biztos, hogy hosszú életet jelent egy kapcsolat számára, de általában ebben a korban megismered egymást, és a szeretet magjai egyre jobban megnőnek.

Annak érdekében, hogy még "ragadósabb" legyen, használhatja a következő egyszerű 2 hónapos évforduló szavakat, banda.

Minden nap, amelyet a párodként töltök, rájövök, milyen szerencsés vagyok ezt a rendkívüli életet élni. Boldog 2 hónapos évfordulót!

Az egész álmom az, hogy minden álmát valóra váltsam. Boldog évfordulót!

Tényleg nem vagyok jó a szavak komponálásában, de csak egy boldog 2 hónapos évfordulót kívánok neked, édesem ..

Te vagy az én és a holnapom. Boldog évfordulót, drágám.

Az évfordulónk nem csak randevú. Ez annak a jele, hogy milyen szép az összefonódott egység. Ez a sorsunk.

Az idő folyamatosan változik, és elérkezünk a mai napig. Boldog évfordulót, kedvesem.

Nem számít, hol vagyok, mindig ott leszel a szívemben. Boldog évfordulót.

A világon egyetlen képkeret sem elég nagy ahhoz, hogy ennyi emlékünket megőrizze. Boldog 2 hónapos évfordulót.

Szeretlek, még mindig szeretlek stb. Boldog 2 hónapos évfordulót szerelmem.

Boldog hónap második évfordulóját, kedvesem. Szeretlek ..

4. 5 hónapos évforduló szavai

Azok számára, akik az 5 hónapos évfordulóját ünneplik, talán elfogynak a szavai, amelyeket a barátjának mondhat, mi? Romantikus szavaknak van, még vicces szavaknak is.

De, csak nyugodj meg! Kiválaszthatja a következő ötéves jubileumi üdvözlet gyűjteményének egyikét.

Boldog 5 hónapos évfordulót kedves! Remélem, hogy ebben a különleges pillanatban együtt tudunk maradni, és ezt a kapcsolatot egy szebb jövőbe tudjuk vinni.

Az együtt töltött napok, mind öröm, mind bánat, kiegészítik és kiegészítik egymást párban. Ezen a boldog napon szeretnék egy boldog 5 hónapos évfordulót mondani, szerelmem. Szeretlek.

Ma nagyon szép nap van, olyan nap, amikor csak egy mondat töltötte meg a fejem. Valakinek, aki mindig a szívemben van és a legkülönlegesebb az életutam során. Boldog 5 hónapos évfordulót szeretetünkért.

Boldog 5. hónapot kedvesem. Bocsásson meg a barátjának, ha engedély nélkül hiányzania kell. A saját hibád, hogy engedélyed nélkül ellopta ezt a szívet is. Szeretlek.

Egyetlen szó sem írja le, milyen mély ez az érzés. Amióta először találkoztunk ezzel a szívvel, elnémult és meggyőződött arról, hogy te vagy a sorsom. Boldog évfordulót lelketársam. Remélhetőleg tovább tudjuk vinni ezt a kapcsolatot a házasság felé.

Napról napra a párodként töltöttem, rájöttem, milyen szerencsés vagyok, hogy ezt a rendkívüli életet élhetem. Boldog 5 hónapos évfordulót, kedvesem!

Te vagy az egyetlen ember, akit életem végéig látni és tartani akarok. Köszönöm, hogy különleges legjobb barátom vagy. Boldog évfordulót kedves!

Szerelmed miatt jobb emberré tettél. Köszönöm, hogy mindig ott voltál mellettem. Boldog 5 hónapos évfordulóját szerelmemnek ..

Soha senki sem tudta, milyen csodálatos az összetartozásunk. És ezen a világon senki sem tud megérteni, mint te. Szeretlek. Boldog lelki társam 5 hónapos évfordulóját!

Boldog 5 hónapos évfordulót kedves. Remélem, hogy ezen a különleges napon mindketten mindig együtt tudunk lenni, és a jövőben jobb szintre tudjuk hozni a kapcsolatot.

5. Házassági évforduló szavai

Hé, ismerd be! Ki csak aranyos és romantikus, miközben még mindig randizik? Ne légy ilyen, banda!

Annak ellenére, hogy elege van abból, hogy évfordulós üdvözleteket adjon menő barátjának, ez fenntarthatja párkapcsolatának harmóniáját.

Annak érdekében, hogy ne keveredjen össze, itt az ApkVenue ad némi ihletet a legromantikusabb házassági évforduló üdvözletéhez. Boldog évfordulók vannak az LDR párok számára is, tudod!

Örömmel és szomorúsággal éltük át az időket együtt, házaspárként, akik kiegészítik és kiteljesítik egymást. Boldog évfordulót, esküvőnket, hercegem a túlvilágon.

Annak ellenére, hogy nem ugyanazon a helyen vagyunk, de ugyanarra a csillagra bámulunk. Lehet, hogy a mai este másként fog érezni, mert nem vagy ott, hogy megünnepeljem az évfordulómat, de hidd el, hogy mindig a szívemben vagy kedvesem.

A bájos mosolyod még vonzóbbá tesz. Úgy érzi, nincs hiány, csak te vagy az ideális ember. Boldog évfordulót a feleségem.

Nem kérem tőled a csillagokat vagy a holdat, mert tudom, hogy ez túl sok kérés. Kérésem egyszerű, maradj velem örökre a csillagok és a hold fényében. Boldog évfordulót!

Férjem, a mai nap különleges neked és nekem. Boldog évfordulót, kedves férjem. Köszönöm, mindig te vagy ennek a szívnek a befogadója. Taníts tovább, hogy díszítsem magamat erkölcssel és őszinteséggel.

Férjem, a mai nap különleges nap neked és nekem. Ne fáradjon, ha folyton arra tanít, hogy a legjobb feleség legyen. Boldog házassági évfordulót.

Napról napra átmentünk, sok problémán és megpróbáltatáson mentünk keresztül a házasságban. De ezek az akadályok arra késztetnek bennünket, hogy növekedjünk és megtanuljunk érettebbé válni. Boldog házassági évfordulót, férjem ..

Köszönöm, hogy a legtürelmesebb ember vagy. Enélkül a pánik nélkül soha nem leszek képes enyhíteni magamon. Boldog évfordulót, édesem!

A szent ígéretért és a mindig virágzó szeretetért, boldog születésnapot kedves. Remélhetőleg soha nem fogjuk megunni, hogy mindig javítsuk egymást ebben a kapcsolatban.

Szerelmed miatt jobb emberré tettél. Köszönöm, hogy mindig ott voltál mellettem. Boldog évfordulót kedves.

6. Az évforduló szívből jövő szavai

Nem csak a hülyeségek szavai árasztják el partnerét, a szívét érintő évfordulós szavak a barátját is még viccesebbé tehetik veled, bandával.

Azok számára, akik szeretnék kipróbálni a szívmegható évfordulós szavakat, íme Jaka legjobb kollekciója.

Ne érezd, hogy végre elérkezett ez az évforduló. Ennyi próbatételt könnyek és harag tölt el. De egymillió poénnal és nevetéssel átvészelhetjük. Köszönjük, hogy soha nem adta fel, és remélhetőleg még mindig együtt lehetünk, örökké boldogok lehetünk.

A mai nap más lehet, mint az előző nap, mert tudod mit, édesem? Ha ugyanazon a napon volt ugyanazon a napon, amit mondtam, először szeretlek, boldog évfordulót, édesem, remélhetőleg a jövőben jobbak lehetünk, és a kapcsolatunk még jobb lehet.

Rád nézni a szépség, amelyet nem csak egy festmény írhat le. Boldog évfordulót kedves, köszönöm, mert napjaimban mindig egy szépségkarcolást faragtál, és köszönöm, hogy megértettem a boldogság jelentését.

Ezen a dátumon pontosan egy évvel ezelőtt, azon a napon úgy érzem, hogy az életem színesebbé válik, mert hajlandó vagy részt venni a lelki társamban, köszönöm, kedves, megvilágítottad a szívemet a szeretet szivárványával.

Imádságba adtam a nevedet, kifejezetten kifejezem az alkotónak, a jelentés szavai lebomlanak, csak neked, szeretett szívem, Hapyy Anniversary!

Napról napra átéltük, örömeink és bánataink mindig együtt vannak, néha boldogok és néha szomorúak is, hát ezt nevezzük szerelmi kapcsolatnak, ha mindig tetszik, akkor biztos rossz, mindig a bánat sem jó, ez nem állítja meg mindazt, ami elmúlik Egy év telt el, igen, ez még a kapcsolatunk fiatal kora, de mindenféle körülmény arra késztetett bennünket, hogy éretten gondolkodjunk, SZERETLEK Mézet.

Nem kell a Holdra vagy a Marsra mennie, hogy szép, kecses és mindig hűséges élettársat találjon. Mert látótávolságban van. Boldog évfordulót kedves.

Miattad érezhetem a szeretetet, mert boldog életed van, szerelmed értelmessé teszi napjaimat, kedves évfordulót ..

Kapjon tőlem egy egyszerű ajándékot, őszinteségbe csomagolt, gondossággal összekötött és imádsággal lezárt évfordulós köszöntést, hogy egész nap izgatott és boldog maradjon.

Senki sem érti, hogy szeretlek és milyen boldog vagyok, hogy veled lehetek. Kivéve csak téged, aki mindig képes olvasni a szívemben és megérteni, mit érzek. Nagyon szeretlek, kedves boldog évfordulóm.

7. Évforduló szavai az LDR barátoknak

Te és LDR barátod egy évforduló pillanatában? Csak a videohívás csevegőalkalmazás képernyőjén találkozhat?

Csendes! A mindkettőtök számára akadályt jelentő távolság közepette továbbra is boldoggá teheti partnerét az LDR-pasijának következő évfordulós üdvözletével.

Boldog évfordulót kedves. Ha hiányzik, akkor imádkozz Istenhez, mert az ima a legjobb gyógyszer, amely képes lezárni a távolságot és az időt, amely elválaszt minket.

Legalább amikor külön vagyunk, ne felejtsük el, hogy van egy alak, aki haza siet. Boldog évfordulót kedves! Soha ne fáradj abba, hogy szeress ...

Távolság választ el minket. Olyan voltam, mintha elveszítenék egy karodat, ahol a hideg szélre hajoltam. De hiszek a szívszerelmemben, hamarosan újra találkozunk. Boldog évfordulót ma neked! Remélhetőleg gyorsan találkozhatunk, és remélem, hogy a boldogság továbbra is kíséri minden lépésünket.

Boldog évfordulót kedves. Annak ellenére, hogy szerelmünket távolság és idő választja el egymástól, szeretném, ha tudná, hogy ez a szív mindig ott lesz az Ön számára. Szeretlek.

Nem érdekel, hogy milyen távol vagyunk egymástól, mert hiszem, hogy ez a szeretet sokkal nagyobb, mint a távolságunk. Ölelni, megvédeni és meleget adni neked, ezt fogom tenni, amikor találkozom veled. Boldog évfordulót kedves!

Millió okom van arra, hogy elhagyjalak, amikor a távolság elválaszt minket, de egy okom van arra, hogy továbbra is itt várjak. Boldog évfordulót édesem!

Tényleg nem maradhatok melletted, de ez a szív mindig közel áll a szívedhez. Boldog évfordulót!

Boldog évfordulót kedves. Talán a távolság választott el minket, de a távolság megtanította a vágyakozás szó jelentését. Erre várj tovább, és soha ne fáradj szeretni. Boldog évfordulót!

Tudom, hogy nem beszélhetünk és nem láthatjuk egymást olyan gyakran, mint szeretnénk. Annak ellenére, hogy van távolság, amely elválaszt minket, ez nem változtatja meg az irántam érzett szeretetemet. Boldog évfordulót kedves ...

Egy napon befejezzük ezt a távot, befejezzük az összes csevegést, hívást és azonnali üzeneteket. Egy nap nincsenek akadályok közöttünk. Csak türelemmel kell lennünk, minden szép lesz a maga idejében. Boldog évfordulót, kedvesem!

8. Hosszú évforduló szavai

Az évforduló szavak egy régóta szeretett barátnő számára néha képesek mélyebb jelentést hagyni, amely nem rosszabb, mint Dilan szava.

Mert így megbízhat a barátjával, aki nagyon különlegesnek érzi magát.

Nos, azok számára, akik hosszú jubileumi üdvözletet keresnek a barátjának, íme az ApkVenue, amely a legjobb kollekciót nyújtja Önnek.

Ma visszatértem abba az időbe, amikor volt bátorságom arra kérni, hogy legyen az életem párja ...

Ha csillagokat lehet választani, akkor csak neked fogok pengetni. Ha meg tudom fogni a világot, csak neked adom. És ha a feleségeddé válok, testem és lelkem csak neked szól. Boldog évfordulót kedves, remélhetőleg jövőre már nem leszünk barátok ...

Boldog 1 hónapos évfordulót kedves, remélem, hogy kapcsolatunk tovább fog tartani. Nincs sok szó, amit el tudnék mondani, csak köszönetet szeretnék mondani, hogy szeretni akartok engem ebben a hónapban. Remélem azonban, hogy nem csak ezen az 1 hónapon át szeretsz, hanem az egész örökkévalóságig, amíg az idő nem választ el minket. Szeretlek ...

Szia, a telihold lemegy ... Emlékszel, milyen dátum van? Már egy hónapja romantikusan, szerelmesen növekszünk ... Azt akarom, hogy mindig higgye el, hogy nem akarok sebeket vetni és csalódást okozni.

90 nap tele kiváltságokkal ...

Tudta, hogy egymillió jázmin nem fog tudni illeni az illatához. Ezer rózsa nem lesz képes megfelelni a szépségednek. Te vagy az egyetlen, szeretőm, aki mindig értelmesebbé teszi napjaimat. Boldog születésnapot kedvesem!

Nem tudom, mi történik velem, a jelenléted nélkül, kedves. Köszönöm, hogy színesebbé tettem az életemet, és veled mindig nyugodt vagyok. Boldog évfordulót a mai és azon túl.

Minden nap, így megérkeztünk, akkor mindig átnézem az elmúlt 12 hónapot, és rájövök, hogy nálatok volt a legjobb 12 hónap. Boldog évfordulót kedvesem.

Boldog évfordulót, édesem. Ezen az évfordulón megígérem, hogy mindig csak rád szeretem, védem és minden figyelmemet odaadom. És köszönöm, hogy megmentette ezt a lelket, hogy veled lehessen

A szótárban nincs sok olyan szó, amely leírná az életemet. De tudom, amikor melletted vagyok és képes vagyok szeretni, akkor te vagy az élet egyetlen értelme. Boldog évfordulót kedves, szeretlek.

9. Rövid évforduló szavak

Azok számára, akik nem a romantikus típusok, mindenképp nehéz lesz, amikor évfordulós üdvözletet kell adnia a barátjának.

Ne aggódj, banda! Íme egy évfordulós üdvözlet gyűjteménye egy rövid barátnőnek, aki még mindig meg tudja virágozni a szívét.

Mindig szeretni foglak akkor is, amikor elkezdek öregedni és fehérre váltom a hajam. Boldog annvers.

Te nem csak a legjobb felem vagy, hanem a kebahigaanom fele, amely jobbá teszi az életemet, mint a legjobb. Boldog évfordulót kedves!

Szeretlek, még mindig szeretlek. Az ima mindig, örökké. Boldog 1 hónapos évfordulót kedves!

A mosoly és a meleg mellett egy másik dolog, ami miatt újra és újra beleszeretek beléd, az őszinteség. Boldog évfordulót édesem!

Boldog évfordulót szent fogadalmainknak és szeretetünknek, amely továbbra is virágzik. Hosszan tartó! Soha nem fáradt takarítani!

Boldog születésnapot kedves, lehet, hogy nem sok imát mondhatok el, de az egyetlen kívánságom, hogy soha ne legyünk exek.

Te vagy az én és a holnapom. Boldog évfordulót.

Mit jelent az évforduló, ha a szerelem virágzik. Azok számára, akik mindig szívében vagytok, legyetek hűségesek, amíg meg nem halok. Boldog évfordulót kedvesem ...

Az örök hosszú idő, de nem mindegy, hogy veled töltöm. Boldog évfordulót és szeretlek!

A barátomnak, a legjobb barátomnak, valamint a védelmezőmnek. Boldog évfordulót, és legyek élettársam a végéig.

10. Romantikus évforduló szavak

2 éves jubileumi üdvözletet keres a barátjának, amely a legjobban megfelel Önnek? De nincs inspirációd magad elkészíteni?

Itt van egy romantikus hosszú évfordulós szavak gyűjteménye, amelyeket bandával használhat. Ha szerkesztenie kell, használjon idézetek készítő alkalmazást, hogy még hűvösebbé váljon.

Nem csak szavakkal szeretlek, hanem a kapcsolat e korszakán keresztül is bizonyítottam, kedves. Boldog évfordulót kedves, remélem, hogy kapcsolatunk örökké tart ...

Csak nézd meg a felkelő napot, amely inspirálhat, de az aura nem felel meg szenvedélyes mosolyodnak. Próbáljon meg olyan gyönyörű naplementét nézni, de szépsége nem tudja legyőzni az arcod szépségét. Boldog évfordulót kedves ...

Szerelmed miatt boldognak érzem magam, és őszinteséged miatt képes vagyok értelmesebbé tenni az életet. Köszönöm kedves, hogy szomorú és boldog időt töltött el, boldog évfordulót mindkettőnknek.

Nem ígérhetek neked könnyű életet. Azt sem ígérhetem, hogy képes leszek tökéletes pasivá válni. De megígérhetem neked, hogy úgy döntök, hogy szeretni foglak életed minden lépésében. Boldog évfordulót, édesem ...

Minden nap, amikor eljön az évforduló, mindig visszatekintek az elmúlt 12 hónapra, és rájövök, hogy 12 gyönyörű hónapot töltöttem veled. Boldog évfordulót kedves!

Ezen a napon pontosan egy évvel ezelőtt, azon a napon úgy érzem, hogy az életem egyre szebb, mert te az életem része akarsz lenni. Boldog évfordulót kedves ... köszönöm, hogy megvilágította szívemet szerelmi szivárványával.

Egyetlen szó sem írja le, milyen mély ez az érzés. Amióta először találkoztunk ezzel a szívvel, elnémult és meggyőződött arról, hogy te vagy a sorsom. Boldog évfordulót lelketársam!

Boldog évfordulót, kedves barátom! Találkozni a sors. A barátod lenni választás. Azonban beléd szerelmes vagyok, amit nem tudok irányítani.

Ma nagyon szép nap van, olyan nap, amikor csak egy mondat töltötte meg a fejem. Annak, aki mindig a szívemben van és az életútomban a legkülönlegesebb, Boldog évfordulót!

Tudom, hogy sok ember van odakinn, és megismertem az emberek különféle karaktereit. Tudod azonban, hogy te vagy az egyetlen, aki igazán fontos és a legkülönlegesebb az életemben. Boldog évfordulót szerelmem ...

11. Angol évforduló szavai

Hűvösnek akarsz tűnni a barátod előtt egy fontos évfordulón? Tudsz!

Csak adja meg ezeket az évforduló szavakat az angol barátnőknek, amelyek még jobban meghökkentik a barátját!

Megtettük a bajt, a könnyeket és az örömöt együtt.

Fordít: Minden gondot átéltünk, sírtunk és boldogok voltunk együtt. És természetesen a szeretetem irántad erősebb, mint valaha. Boldog évfordulót mindkettőnknek kedves A világon mindennél jobban szeretlek.

Te vagy a legjobb, ami velem történt. Ez egy különleges ünnepi nap. Boldog évfordulót!

Fordít: Te vagy a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Különleges ünnepnap. Boldog évfordulót!

Köszönöm, hogy szerelmed vagy, boldog évfordulót kedvesem!

Fordít: Köszönöm, hogy szerető vagy és boldog évfordulót!

Vitatkozunk, Harcolunk, Vitatunk bármit és mindent. De ez nem szakít szét minket.

Fordít: Vitatkozunk, harcolunk, vitatkozunk mindenről és mindenről. De ez nem választ el bennünket.

Mindig megtaláljuk a módját, hogy visszatérjünk és újra békét kössünk.

Ma az a nap, amikor azt mondom, hogy a legjobbat nyújtom ezen a világon, és ma megígérem, hogy apád gondoskodik rólad és szeretni fog.

Boldog születésnapot szerelmem, párom, a legjobb barátom. Te vagy a legjobb, amit Isten adott nekem.

Amikor látom a szemed, nem csak szép dolog, amit látok. De rádöbbent, hogy a múltam, jelenem és jövőnk. Boldog évfordulót drágám!

Fordít: Amikor a szemedbe nézek, nemcsak valami szép látszik. De ezek a szemek rádöbbentettek, hogy te vagy a múltam, a jelenem és a jövőm. Boldog évfordulót kedves!

Ismét itt van az a különleges nap, az a nap, amikor megfogadtuk fogadalmainkat. Ma ugyanolyan különleges vagy számomra, mint még mindig felizgatva. Boldog évfordulós szerelmet!

Fordít: Eljön egy újabb különleges nap, az a nap, amikor ígéreteket teszünk. Te vagy a különleges számomra ma, mert ez mindig izgat. Boldog évfordulót kedves!

Remélem, ezen a napon mindig kedves vagy. Te vagy a szerelmi történetem vége, és te válaszolsz a kérdéseimre. Boldog örökké kedves.

Fordít: Remélem, ma mindig kedves vagy. Te vagy a szerelmi történetem vége, és te vagy a válasz a kérdéseimre. Boldog aniversarry, édesem.

Az élet nem válhat jobbá, hajlamos vagyok túlhasználni ezt a kifejezést, mert az életem minden nap javul, és ennek oka TE vagy. Boldog évfordulót.

Fordít: Az élet nem lesz jobb, úgy tűnik, túlzok rajta ezzel a mondattal, mert az életem mindig szebb minden nap. És mindennek oka te vagy. Boldog évfordulót.

Boldog első évfordulót szerelmem.

Fordít: Boldog első évfordulót szerelmem Remélhetőleg több időnk lesz érezni ezt a boldogságot. Szeretlek.

2 év, 24 hónap, 104 hét, 730 nap, 17 520 óra, 1.051.200 perc és 63.072.000 másodperc óta szeretlek. Ma pedig szeretnék mondani egy nagyon boldog évfordulót, bébi!

Fordít: 2 év, 24 hónap, 104 hét, 730 nap, 17 520 óra, 1 051 200 perc és 63 072 000 másodperc óta szeretlek. Ma pedig boldog születésnapot kívánok neked kedves!

Nos, ez évfordulós szavak gyűjteménye volt a legjobb és leghatékonyabb barát számára, hogy rosszul érezze magát, banda. Nem akarja, hogy az évfordulója kevésbé érezze magát különlegesnek?

Tehát a legmeghatóbb romantikus évfordulós köszöntőt! Ki tudja, a kapcsolatod egyre komolyabbá válik.

Tudja, melyiket fogja megosztani a barátjával?

Olvassa el a cikkeket is Szavak vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.