7 humorista, akik szuperhős-szerepeket kaptak, színészkedésük csúfosan megbukott?

Nem mindig szinonimája a menő és mérvadó figuráknak, a következő vígsztárok némelyikének valóban sikerült szuperhős karaktereket játszania, tudod!

Talán van köztetek olyan, aki azt gondolja, ha szuperhős karakter szinonimája azoknak a színészeknek, akik szépek és szépek, menőek és méltóságteljesek is, mi?

Az sem baj, ha figyelembe vesszük, hogy néhány ikonikus szuperhős-karaktert, például Tony Starkot, Amerika Kapitányt és még sokan mások, mérvadó és karizmatikus színészek játszanak.

De nem alacsonyabb rangú ezeknél a színészeknél, kiderül, hogy sok olyan humorista, más néven humorista is van, akiknek humoros karakterükkel sikerült megszerezniük a szuperhős, a banda szerepét.

Nem hiszek? Csak hallgassa meg a vitát komikus vagy vígsztár, aki szuperhős szerepét kapja a következő!

Komikus, aki megkapta a szuperhős szerepét

Ki mondta, hogy a humoristák nem érdemelnek szuperhős karaktereket? A bizonyíték az, hogy a következő humoristáknak sikerült szuperhős-szerepeket szerezniük, és színesebbé tették őket, tudod!

Szeretne valakit megismerni? Itt van a teljes lista. Nézd meg!

1. Paul Rudd - Scott Lang (Ant-Man)

Annak ellenére, hogy nem akarja magát komikusnak gondolni, valójában Paul Rudd valóban vicces filmszerepeiről ismert.

Humoros természetének köszönhetően Paul Ruddnak sikerült a vígjátékok egyik sztárja lenni, aki szuperhős szerepet kapott a Marvel-filmben, tudod, banda!

Paul Rudd szuperhős karaktert játszik Ant-Mant más néven Scott Lang több sikeres Marvel-filmben, amely megnevetteti a közönséget a vicces cselekedeteken.

2. Chris Pratt - Peter Quill

Ezután színészek vannak Chris Pratt akinek szuperhős szerepe révén sikerült nevetést kelteni Peter Quill a Marvel által készített több filmben.

Bár maga nem igazán komikus, maga Chris Pratt vígjáték sztárjaként ismert, mióta megjelent egy tévésorozatban Parkok és kikapcsolódás 2009-ben.

Valójában a tévésorozatban játszott szerepe révén Chris Pratt-ot sikeresen jelölték a vígjátéksorozat legjobb mellékszereplőjeként.

3. Kumail Nanjiani - Az örökkévalóság (Kingo)

Ha a két szuperhős-karaktert alakító vígjáték-sztár korábban soha nem ismerte el, hogy komikus, akkor ez más Kumail Nanjiani, banda.

Kumail maga színész, valamint képregény, a TV-sorozatban játszott szerepéről ismert Szilícium-völgy hogy az HBO adásba kerül.

Ez a vígszínész a közelmúltban ismert, hogy részt vett egy Marvel című produkciós filmben, amelynek címe: Az Örökkévalók, és játsszon egy nevű szuperhőst Kingo.

4. Taika Waititi - Korg

A következő szuperhős-szerepet megkapó humorista színész Taika Waititi aki egy nevű vígjátékcsoport tagja Tehát ember vagy.

Taika a Marvel-filmben jelent meg Thor: Ragnarok 2017-ben és szuperhős karaktert játszott Korg.

Amellett, hogy van történelem komikusként és színészként Taika Waititi filmrendezőnek és forgatókönyvírónak is tűnik, tudod, banda.

Taika még a Marvel-film rendezője is lett, amelyben szerepelt.

5. Wong Benedict - Wong

A filmben való megjelenése óta a nyilvánosság előtt ismertté vált Furcsa doktor szuperhősöt játszani Wong, ki gondolta volna, hogy színész Benedict Wong szintén láthatóan van történelem mint komikus, tudod!

Benedict nyilvánvalóan 1993-ban mutatkozott be először azzal, hogy a címet viselő sitcomban játszott 15 emelet magas, Errol Spears karakterét játssza.

A Doctor Strange mellett maga Benedict Wong többször játszott olyan Marvel-filmekben, mint a Bosszúállók: Végtelen háború (2018) és a Bosszúállók: Végjáték (2019).

6. Ryan Reynolds - Wade Wilson (Deadpool)

A következő ott van Ryan Reynolds, egy színész, aki egyszer megbánta szerepét egy DC-ben készült filmben. Csakúgy, mint Chris Pratt, Ryan Reynolds sem igazán humorista, banda.

Ennek ellenére Ryan Reynoldsnak meglehetősen vastag vígjáték-elemet sikerült bemutatnia szuperhős-szerepén keresztül Wade Wilson filmre Deadpool 2016-ban.

Valójában szerepe miatt Ryan Reynoldsnak sikerült elhoznia a díj trófeáját A vígjáték legjobb színésze, tudod!

7. Zachary Levi - Shazam

Utoljára ott Zachary Levi aki szuperhős karaktert játszik Shazam David F. Sandberg rendezte filmben, Shazam!.

Bár valójában nem komikus, Zachary Levi nyilván debütált Broadwayőt a produkcióban zenés vígjáték Első randevú (2013) címmel.

Arról nem is beszélve, hogy Shazam szerepe a filmben valóban nagyon sikeres egy nagyon vastag vígjáték-elem bemutatásában. Ezért téveszti Zachary-t sok ember, banda humoristának.

Tehát íme néhány humorista vagy vígjátéksztár, akiknek sikerült szuperhős szerepeket szerezniük filmekben, bandákban.

Annak ellenére, hogy maguk a szuperhős karakterek is szinonimái a menő és mérvadó alakoknak, a fenti vígjátéksztárok nem kevésbé klasszak szuperhős karakterek alakításában. Egyetértesz?

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found